...Sonka Pörc, a sertés nemes része, a legjobb olasz combokból vágva. Legalább egy évig érlelt. Ínycsiklandó élvezet, édes, felejthetetlen zsír, puha, de ízletes.
...A parmai sonka egy érlelt sonka, amelyet Parma tartományában, Észak-Olaszországban állítanak elő. Ez egy hagyományos termék, amely hosszú múltra tekint vissza, népszerű és híres Olaszországban és azon túl. A parmai sonkát kizárólag olasz sertésekből készítik, és legalább 24 hónapig érlelik. Ez a termék rendelkezik a PDO (DOP) tanúsítvánnyal.
...Prosciutto, amely a Food Valley sertéseinek combjaiból készült, természetesen érlelt dombokon. Minimális érlelési idő 12 hónap, legfeljebb 24 hónap.
...A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto di Parma", "bresaola" és még sok más.
A Pivac márka a magas minőségű, érlelt finomságok szinonimája, amelyek között a házi készítésű prosciutto (Dalmatinski pršut), pancetta (Dalmatinska panceta) és a sózott nyak hús (Kraški vrat) megérdemelten és büszkén foglalják el az első helyet. Hamarosan ünnepelni fogjuk 60 éves fennállásunkat és sikeres működésünket. Ezért szeretnénk megosztani történetünket, hagyományainkat, minőségünket és...