Olaszország, Viterbo
...Sonka Pörc, a sertés nemes része, a legjobb olasz combokból vágva. Legalább egy évig érlelt. Ínycsiklandó élvezet, édes, felejthetetlen zsír, puha, de ízletes.
Portfólió (7)
Litvánia, Bajorai, Vilniaus R.
...A parmai sonka egy érlelt sonka, amelyet Parma tartományában, Észak-Olaszországban állítanak elő. Ez egy hagyományos termék, amely hosszú múltra tekint vissza, népszerű és híres Olaszországban és azon túl. A parmai sonkát kizárólag olasz sertésekből készítik, és legalább 24 hónapig érlelik. Ez a termék rendelkezik a PDO (DOP) tanúsítvánnyal.
Portfólió (10)
Olaszország, Reggio Emilia
...SEMIARTISAN SALUMI: FRISS ÉS ÉRLELT KOLBÁSZ, NYERS PROSCIUTTO, NDUJA, ÉDES ÉS FŰSZERES SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfólió (9)
Olaszország, Fidenza
...A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto di Parma", "bresaola" és még sok más.
Portfólió (54)
A Pivac márka a magas minőségű, érlelt finomságok szinonimája, amelyek között a házi készítésű prosciutto (Dalmatinski pršut), pancetta (Dalmatinska panceta) és a sózott nyak hús (Kraški vrat) megérdemelten és büszkén foglalják el az első helyet. Hamarosan ünnepelni fogjuk 60 éves fennállásunkat és sikeres működésünket. Ezért szeretnénk megosztani történetünket, hagyományainkat, minőségünket és...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre