Olaszország, MILANO
...A "Zaurina" DOP Parma sonka, amely 30 hónapig érlelt, egy magas minőségű kézműves termék, ideális azok számára, akik autentikus olasz felvágottakat keresnek. Hagyományos módszerekkel készült, gazdag és intenzív ízt kínál, tökéletes gourmet előételekhez és kifinomult ételekhez. A 2 darabos csomagolás ideális nagykereskedelmi értékesítéshez, elegendő készletet biztosít éttermek és élelmiszerboltok...
Portfólió (229)
Olaszország, Martina Franca
...A „Pecorino Affumicato” egy érlelt sajt, amelyet juhtejből készítenek, és természetesen búza fával füstölnek. Ez a sajt finoman fűszeres ízével és lágy állagával jeleskedik, ami tökéletessé teszi, hogy önállóan vagy sajttál részeként élvezzük. A „Pecorino Affumicato” egy kézműves termék, amelyet hagyományos módszerekkel és eredeti összetevőkkel készítenek. Kézműves feldolgozása és egyedi íze miatt az olasz sajtkészítési hagyományok kiválóságának számít.
Portfólió (29)
Olaszország, Siena
A Cipressi in Chianti Raddában, a Chianti híres középkori falujában született, amely a Chianti Classico bor előállításáról ismert, Siena megyében, ahol etikai és szakmai alapját a toszkán kézműves élelmiszerek hagyományainak tisztelete adja. A tevékenység egy kis helyiségben kezdődik Radda középkori falainak tövében, a Viale Venti Settemberen, ahol a szabadban nevelt Cinta Senese DOP sertések húsá...
Egyéb termékek
Házias antipasto
Házias antipasto
Portfólió (2)
Olaszország, Parma
A "prosciutto" és a "culatello" Rosa dell'Angelo gyártása már az eredeténél különleges. A húsok különböző minőséggel rendelkeznek, a szabadban való tenyésztés és a régi, kizárólag sóval és hosszú érleléssel végzett kézi feldolgozás miatt. Fekete sertéseink, amelyek régi, szinte teljesen eltűnt fajták, szabadon legelnek az erdőkben. Szabadon a nap, a szél és az eső alatt. Szabadon kifejezni ösztöne...
Portfólió (10)
Olaszország, Viterbo
...Sonka Pörc, a sertés nemes része, a legjobb olasz combokból vágva. Legalább egy évig érlelt. Ínycsiklandó élvezet, édes, felejthetetlen zsír, puha, de ízletes.
Portfólió (7)
Olaszország, Reggio Emilia
...SEMIARTISAN SALUMI: FRISS ÉS ÉRLELT KOLBÁSZ, NYERS PROSCIUTTO, NDUJA, ÉDES ÉS FŰSZERES SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfólió (9)
Olaszország, Fidenza
...A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto di Parma", "bresaola" és még sok más.
Portfólió (54)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play