Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A mi vágott Ibériai sonkánk hosszúkás formájáról ismerhető fel, sötét és kopott pata jellemzi, ami a mezőn edzett példányokra jellemző. Intenzív és fényes színe van, nagy mennyiségű fehér erezet látható a textúrájában. Kóstolásakor intenzív és tartós aromát érzékelünk, amelyben a szárított gyümölcsök és a mező ízei keverednek, így ízletes egyensúlyt teremt a sósság és a gondosan érlelt íz között, hosszú és kellemes utóízt hagyva. ami még inkább konkretizálja azt az élményt, amelyet ez a természet mesterműve nyújt a paladarnak.
Portfólió (55)
Olaszország, MILANO
...A "Ca' Veccia" 14 hónapig érlelt Parma sonka egy kiváló minőségű gasztronómiai termék, ideális azok számára, akik autentikus olasz felvágottakat keresnek. Hagyományos módszerekkel készült, gazdag és intenzív ízt kínál, tökéletes előételekhez és ínycsiklandó ételekhez. A 2 darabos csomag ideális nagykereskedelmi értékesítésre, elegendő készletet biztosít éttermek és élelmiszerboltok számára...
Portfólió (202)
Portugália, Santarém
...A sózott szalonna, vagy sózott sertéshas, egy hagyományos portugál ínycsiklandóság, amelyet a Monte Safira tökéletesített. A legfinomabb hazai húsokból készült, ez a termék gondosan sózott és érlelt, hogy fokozza természetes ízeit. Az eredmény egy gazdag és ízletes íz, amely egyaránt kielégítő és sokoldalú, így népszerű választás különféle ételekhez. A Monte Safira sózott szalonnája a márka...
Portfólió (14)
Olaszország, Siena
...Olasz sózott sertéscombból készül, a bőrrel borított részen nedves sóval, a sovány részen pedig száraz sóval, borssal, fokhagymával és természetes fűszerekkel. A sonkákat sózó hűtőkamrába helyezik (hőmérséklet +1° és +4° között, páratartalom 80%), majd egy második helyiségbe, amit „pihenőnek” neveznek. Itt, a maradék só eltávolítása után, 90 napig lógva maradnak. Ezen a szakaszon a sonka lassan...
Egyéb termékek
Házias antipasto
Házias antipasto
Portfólió (2)
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
...Kézműves előállítás, mint például: El Botillo del Bierzo, csípős és édes chorizók, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, érlelt sonka, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, füstölt Lacón, hasaalja, füstölt bacon, Braseado Lacón (Gourmet termék) és még sok más... Friss sertéshúst is kínálunk, mint például: bordák, szűzpecsenyék, bordák, hasaalja, friss sonka, friss csülök, és természetesen a sózott és friss termékek, mint: fül, farok, gerinc, sertésfej, orr, sertéslábat.
Portfólió (4)
Olaszország, Viterbo
...Sonka Pörc, a sertés nemes része, a legjobb olasz combokból vágva. Legalább egy évig érlelt. Ínycsiklandó élvezet, édes, felejthetetlen zsír, puha, de ízletes.
Portfólió (7)
Litvánia, Bajorai, Vilniaus R.
...A parmai sonka egy érlelt sonka, amelyet Parma tartományában, Észak-Olaszországban állítanak elő. Ez egy hagyományos termék, amely hosszú múltra tekint vissza, népszerű és híres Olaszországban és azon túl. A parmai sonkát kizárólag olasz sertésekből készítik, és legalább 24 hónapig érlelik. Ez a termék rendelkezik a PDO (DOP) tanúsítvánnyal.
Portfólió (10)
Spanyolország, Murcia
Spanyolország, Peligros
...Húsipari felhasználásra szánt adalékanyagok (tartósítószerek) keveréke, hőkezelés nélküli húsipari termékek előállításához, hagyományos módszerekkel száraz érlelt (érlelt sonka, érlelt lapocka, szalámi, cecina és hasonló termékek) 45 napnál hosszabb érlelési idővel. Formátum: 5 kg-os zsákok...
Olaszország, Langhirano
...Ez a természet és az ember mesterműve. Ebből a földből származik, a tiszta hagyomány tiszteletéből, a kézművesség bölcsességéből, amely minden sonkát az olasz ízek mesterművévé tesz. Csak olasz sertéscombok, friss hús, soha nem fagyasztott, feldolgozott, gondozott és érlelt olyan gondossággal, amely ennek a földnek, hagyományának, levegőjének és éghajlatának kizárólagos öröksége. Közepes méret: kg. 9.5-11 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Olaszország, Reggio Emilia
Olaszország, Parma
A "prosciutto" és a "culatello" Rosa dell'Angelo gyártása már az eredeténél különleges. A húsok különböző minőséggel rendelkeznek, a szabadban való tenyésztés és a régi, kizárólag sóval és hosszú érleléssel végzett kézi feldolgozás miatt. Fekete sertéseink, amelyek régi, szinte teljesen eltűnt fajták, szabadon legelnek az erdőkben. Szabadon a nap, a szél és az eső alatt. Szabadon kifejezni ösztöne...
Portfólió (10)
Spanyolország, La Muela
Az Aibar Selección egy családi vállalkozás, amely több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik sonkák, felvágottak, sajtok és egyéb termékek gyártásában és forgalmazásában. Minden általunk forgalmazott termék kiváló minőségű és a legjobb árakon kapható. Széles termékkatalógussal rendelkezünk, többek között: bellota ibériai sonka, ibériai sonka láb, ibériai szalámi, érlelt chorizo, friss...
Franciaország, Marseille
... tanúsítvánnyal rendelkező termékek: a termékek minősége és hitelessége. Nyomon követhetőség és élelmiszerbiztonság. Olasz AOP termékek forgalmazója: Olasz sajtok: Parmigiano Reggiano, Mozzarella, gorgonzola... Olasz felvágottak nagykereskedője: San Daniele, Speck, Coppa... Olasz szószok importőre: Pesto Genovese AOP, BIO... Friss vagy érlelt olasz termékek importálása és forgalmazása: ricotta...
Portfólió (9)
Spanyolország, Madrid
A La Iberica cég a különböző csomagolási formátumokban történő ibériai sertéshús termelésére és forgalmazására specializálódott, az ügyfél igényei szerint. Mi ibériai sertéshús, sonka, ibériai váll, ibériai szűzpecsenye, vadászati húsból készült érlelt felvágottak és más saját érlelt termékek beszállítói vagyunk. A legjobb alapanyagokkal dolgozni és egy tapasztalt munkatársból álló csapattal rendelkezni teszi termékeinket a legjobb választássá a követelményes ügyfelek számára, kiváló árakat kínálva. Lépjen velünk kapcsolatba ezen a díjmentes csatornán, örömmel állunk rendelkezésére.
Portfólió (3)
Spanyolország, Pobladura de Pelayo García
... kolbászgyártó bölcs keze irányítja. A garancia, az íz és a legmodernebb rendszerekhez való alkalmazkodás a létesítményeinkben biztosítja a Ferju kolbászainak és sózott termékeinek rendkívül magas minőségét. Minden termékünk gluténmentesen, tartósítószerek és színezékek nélkül készül. Néhány termékünk: Cecina de León IGP, házi extra chorizo (sarta, cular és vela), házi extra szalámi (sarta és cular), serrano sonka, töltött karaj, természetes szalonna (füstölt és pácolt), érlelt nyelv (sertés és marha), pácolt borda, füstölt lacon.
Spanyolország, Barbastro
... lapocka szeletelésre készített formák, sonkadarabok, sonkák stb.). Emellett készítünk töltött hátsó részeket, valamint érlelt és töltött hátsó részeket, és más típusú kolbászokat, mint például secallona, salchichón pages, érlelt longaniza, fuet, érlelt chorizo típusú sarta, és különböző friss kolbászokat (friss longaniza, virsli, friss chorizo). 100 grammos szeletekben kínálunk sonkát, lapockát, töltött hátsó részt, érlelt és töltött hátsó részt, chorizót és salchichónt. Mindezt megtekintheti weboldalunkon: www.pjmayoral.com...
Spanyolország, Cartaya
Andalúziából származó kiválasztott termékek, extra szűz olívaolaj, Jabugo-i makkal érlelt sonka, andalúz borok, andalúz hal konzerv, sózott halak. A világ legjobb sonkája - Huelva-i sonka. Megrendeléseit egész Európába, Oroszországba, az Egyesült Államokba, Kanadába és Dél-Amerikába küldjük. Látogasson el weboldalunkra: www.selectandalucia.com...
Spanyolország, Loja
... négyzetméteres létesítményünkben, amely kizárólag ennek a tevékenységnek van szentelve. Saját sonkaszárítónk van, ahol szárítjuk a lapockákat, ibériai lapockákat, érlelt sonkákat és ibériai sonkákat. Szárítónk a Poniente Granadino régióban található, ahol a kedvező éghajlati viszonyoknak köszönhetően olyan érlelt sonkákat készítünk, amelyek egyedi, finom és enyhén sós ízvilággal rendelkeznek. Meghívunk, hogy fedezd fel termékeinket, mint például felvágottak, ibériai felvágottak, sonkák, ibériai sonkák és egyéb rusztikus termékek, amelyek 1960 óta elbűvölik ügyfeleinket.
Spanyolország, Ponferrada
Az Embutidos Pajariel egy családi vállalkozás, amelyet 1945-ben alapítottak, saját gyártással rendelkezik, és hagyományos, magas minőségű húskészítményeket, például érlelt chorizót, barbecue chorizót és cecinát gyárt. Jelenleg az iparág két korszerű gyártóüzemmel rendelkezik, amelyek csúcstechnológiával vannak felszerelve, és a legfejlettebb, modern vállalatirányítási és minőségirányítási technikákkal kombinálva a Pajariel-t a mezőgazdasági élelmiszeripar kiemelkedő gyártójává teszik.
Ausztria, Aschach An Der Steyr
... ínycsiklandó és delikát termékeink, mint például érlelt sajtok, gyapjas sertés sonka, szarvas és Angus, görög olívaolaj,... Kiváló pálinkák Ausztriából Gyümölcsös, sós és csokoládés bio pattogatott kukorica Ausztriából Mindezek az egyedi édességek, cukorkák és élvezeti cikkek, és még sok más,... Egyedi, élvezetes ajándékcsomagok minden alkalomra! Jó szórakozást kívánunk a böngészéshez. Rendelje meg ajándékait a Naschkiste-nél éjjel-nappal.
...Exkluzívan spanyol cégektől importálunk ibériai termékeket. Főként fehér fajtájú (duroc) és fekete fajtájú (iberico pata negra) érlelt sonkákat kínálunk. Termékeink teljesen természetesek, alacsony sótartalommal rendelkeznek (2,57 g/kg), és nem tartalmaznak dextrózt, színezékeket vagy tartósítószereket. Csak só és magashegyi érlelés, 2000 méter felett.
Spanyolország, Huelva
Természetesen érlelt ibériai hús az andalúziai Sierra de Aracena régióból.
Spanyolország, Sevilla
... pástétomok, termékek személyre szabása, mint például olajok, likőrök stb., ajándék táskák, étkezési készítmények, mint például bikafarok felvágott, sertés láb felvágott, tonhal felvágott és más készítmények, pasztőrözetlen kecsketejből készült sajtok, lágy sajtok, érlelt sajtok mind juh-, mind kecsketejből, sajtkrémek, és végül a tengerből származó termékeink, mint például szardellák, sügér pite, rák és szardellák, szardellák, mind a legjobb szardellát a Cantábrico-ból hozzuk. Kiemelkedő termékeink közé tartoznak a libából készült termékek, mint például liba konfit, liba nyelv, liba máj, micuit.
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Szlovákia, Michalovce
...sonkából húsfeldolgozó cégeknek, nagykereskedőknek, kereskedőknek. Nyersanyagok felhasználása kolbász, szalámi, főtt sonka, érlelt hús, felvágott, virsli, szalonna gyártásához. Melléktermékek, mint például belsőségek, csontok háziállat élelmiszerhez, sertésbőr és halbőr, halpikkelyek kollagén gyártásához.
Spanyolország, Alicante
...Iberiai Bellota Sonka "JMH Ibericos" 36 hónapig érlelt ibériai sonka és a legmagasabb minőségű érlelt ibériai húsok, amely lehetőséget biztosít weboldalunk felhasználói számára, hogy a legjobb húsokat a legjobb áron vásárolják meg. Más néven "pata negra", ez a sonka szabadon tartott sertésektől származik, amelyek tölgyerdőkben (úgynevezett dehesákban) élnek, és csak makkot fogyasztanak az utolsó...
... IFS tanúsítvány, valamint még sok más. Jelenleg az olasz piac a bevétel 95%-át képviseli, míg a fennmaradó 5% az összes többi ország között oszlik meg, ahová exportálunk: Európa, Oroszország, USA, Japán, Mexikó, Kanada, Ausztrália, Brazília. A legalább 16/18 hónapig érlelt sonkánkat csonttal, csontozva vagy védőgázos csomagolásban forgalmazzuk.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play