Olaszország, MILANO
...A "Ca' Veccia" 14 hónapig érlelt Parma sonka egy kiváló minőségű gasztronómiai termék, ideális azok számára, akik autentikus olasz felvágottakat keresnek. Hagyományos módszerekkel készült, gazdag és intenzív ízt kínál, tökéletes előételekhez és ínycsiklandó ételekhez. A 2 darabos csomag ideális nagykereskedelmi értékesítésre, elegendő készletet biztosít éttermek és élelmiszerboltok számára...
Portfólió (202)
Olaszország, Siena
...Olasz sózott sertéscombból készül, a bőrrel borított részen nedves sóval, a sovány részen pedig száraz sóval, borssal, fokhagymával és természetes fűszerekkel. A sonkákat sózó hűtőkamrába helyezik (hőmérséklet +1° és +4° között, páratartalom 80%), majd egy második helyiségbe, amit „pihenőnek” neveznek. Itt, a maradék só eltávolítása után, 90 napig lógva maradnak. Ezen a szakaszon a sonka lassan...
Egyéb termékek
Házias antipasto
Házias antipasto
Portfólió (2)
Olaszország, Viterbo
...Sonka Pörc, a sertés nemes része, a legjobb olasz combokból vágva. Legalább egy évig érlelt. Ínycsiklandó élvezet, édes, felejthetetlen zsír, puha, de ízletes.
Portfólió (7)
Olaszország, Langhirano
...Ez a természet és az ember mesterműve. Ebből a földből származik, a tiszta hagyomány tiszteletéből, a kézművesség bölcsességéből, amely minden sonkát az olasz ízek mesterművévé tesz. Csak olasz sertéscombok, friss hús, soha nem fagyasztott, feldolgozott, gondozott és érlelt olyan gondossággal, amely ennek a földnek, hagyományának, levegőjének és éghajlatának kizárólagos öröksége. Közepes méret: kg. 9.5-11 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Olaszország, Reggio Emilia
Olaszország, Parma
A "prosciutto" és a "culatello" Rosa dell'Angelo gyártása már az eredeténél különleges. A húsok különböző minőséggel rendelkeznek, a szabadban való tenyésztés és a régi, kizárólag sóval és hosszú érleléssel végzett kézi feldolgozás miatt. Fekete sertéseink, amelyek régi, szinte teljesen eltűnt fajták, szabadon legelnek az erdőkben. Szabadon a nap, a szél és az eső alatt. Szabadon kifejezni ösztöne...
Portfólió (10)
...Exkluzívan spanyol cégektől importálunk ibériai termékeket. Főként fehér fajtájú (duroc) és fekete fajtájú (iberico pata negra) érlelt sonkákat kínálunk. Termékeink teljesen természetesek, alacsony sótartalommal rendelkeznek (2,57 g/kg), és nem tartalmaznak dextrózt, színezékeket vagy tartósítószereket. Csak só és magashegyi érlelés, 2000 méter felett.
... IFS tanúsítvány, valamint még sok más. Jelenleg az olasz piac a bevétel 95%-át képviseli, míg a fennmaradó 5% az összes többi ország között oszlik meg, ahová exportálunk: Európa, Oroszország, USA, Japán, Mexikó, Kanada, Ausztrália, Brazília. A legalább 16/18 hónapig érlelt sonkánkat csonttal, csontozva vagy védőgázos csomagolásban forgalmazzuk.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play