Hollandia, Amsterdam
A Qogita egy B2B piactér, amelynek központja Hollandiában található, és a prémium szépség- és egészségügyi termékek nagykereskedelmi forgalmazására specializálódott. Platformunk megkönnyíti a közvetlen beszerzést a kiskereskedők számára egy kiterjedt, több száz nagykereskedőt magában foglaló európai hálózaton keresztül. Fő célunk a beszerzési folyamatok egyszerűsítése egy felhasználóbarát platform...
Portfólió (1134)
Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
...Ez a Crémant a négy szőlőfajta (Pinot Noir, Chardonnay, Gamay és Aligoté)* házasítása, egy konszenzusos bor, amely kerek ízvilágú, változatos illatú. Ez a leg "könnyebb" Crémantunk, egy frissítő Crémant, tiszta, egyenes, amely szép frissességet kínál. - Kézi szüret - A szőlőket 45 kilogrammos "látó" dobozokban szállítják, hogy megőrizzék integritásukat - Pneumatikus prések - Az alaplé 150...
Portfólió (60)
Németország, Bad Bramstedt
...Ideális levesfűszer és alaplé alap minden leveshez. Szárított és előre vágott leveszöldség. Illik levesekhez, pörköltekhez, zöldség- vagy húsalaplevekhez bármilyen formában. A zöldségek és fűszerek képezik az ízletes levesek alapját, a konyhában a fantáziának nincsenek határai. A mi levesfűszerünk magas ízesítési értékkel bír kis mennyiség mellett, és ideális a tartósításhoz. Tartalom: 35,00 g Cikkszám: 206034...
Portfólió (89)
Olaszország, Carbonara Al Ticino
...Széles termékválasztékhoz készítünk ízeket: szószok, alaplé, levesek, töltött tészták, húsipari termékek, készételek, snackek stb. Különös figyelmet fordítunk a különböző "húsfajták" formulálására, a feldolgozási ízek fejlesztésén keresztül, amelyek magukban foglalják: Pörkölt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Főtt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Hal ízek Sajt ízek Füstölt ízesítők...
Portfólió (8)
Belgium, Liege
...A ramen tál kétszer annyira csípős, mint a megszokott, 5 chili paprikás értékelése pedig extrém hőt bizonyít. Azonban, a sós csirke alaplé és a fűszerek különleges keveréke, beleértve a fokhagyma árnyalatait, ezt az ételt ízletesebbé teszi, mint amennyire csípős. Sok ínycsiklandó azt is mondja, hogy a hő egy kellemes utóíznek enged.
Portfólió (227)
Franciaország, Castelnaudary
A Le Coustelous büszkén kínálja dél-franciaországi gasztronómiai termékeit, különös figyelmet fordítva a híres cassoulet-re Castelnaudary-ból. Fontos számunkra az összetevők minősége, és helyi termelőkkel dolgozunk együtt, hogy a legjobbat nyújthassuk Önöknek. Termékeinket Európába, az Egyesült Államokba és Franciaországba exportáljuk, finom élelmiszerboltokba, borboltokba és gasztronómiai szaküz...
Portfólió (37)
Törökország, Akdeniz / Mersin
KIK VAGYUNK? Mi egy olyan cég vagyunk, amely ízletes és tápláló élelmiszerek gyártására specializálódott, Toz Gıda és İçecek. Egy jó étel legfontosabb pontja az íze, ezért mélyebbre ásunk az ízek világában, és kapcsolatba lépünk az élelmiszerekkel. Az összetevők összekapcsolásának fontossága iránti csodálatunkkal a felfedezett kincseket eljuttatjuk ügyfeleinkhez, miközben ők élvezik az ételeik ízé...
Portfólió (19)
Egyesült Királyság, Stanford-Le-Hope
...Friss Sertéslábak Friss Sertéslábak Gazdag sertéshús íz és sok természetes zselatin. Franciaországban a sertéslábakat hagyományosan lencsével lassan főzik vasárnapi ebédre. Dobd őket levesekbe és pörköltekbe, hogy gazdag ízrétegeket adj hozzá. Nagyszerűek alaplé készítéséhez és nagyon jók savanyításra is.
Portfólió (120)
Franciaország, Malataverne
... gyártási folyamat során. Ez a póréhagyma krémleves a prémium minőség kategóriájába tartozik. Kizárólag természetes, szabadföldi termékekből készül, tartósítószerek és mesterséges adalékanyagok nélkül, és olyan módszerekkel, amelyek mindenekelőtt tiszteletben tartják egy házi recept eredeti ízét. Hozzávalók: - póréhagyma 33% - burgonya 22% - hagyma - sárgarépa - csirke alaplé (zeller) - friss tejszín - extra szűz olívaolaj 1,3% - só...
Portfólió (188)
Franciaország, Sentheim
A zöldségfeldolgozó üzem, a Friglo, kiváló minőségű területen helyezkedik el, amelyet ideálisan kiegészít a különböző növények termesztésére kedvező éghajlat, és a legmodernebb, technológiailag legjobban működő berendezésekkel rendelkezik. A Friglo éves termelési kapacitása jelenleg 17000 tonna kész fagyasztott terméket tesz ki. Ami minket különlegessé tesz, az az a tény, hogy gyárunkban a zöldsé...
Portfólió (15)
Lengyelország, Jastrzebie-Zdroj
A Prymat a fűszerek piacának vezetője Lengyelországban, valamint az egyik vezető fűszertermelő Európában. A Prymat cég a következő márkákat kezeli: Prymat, Kucharek, Smak és Avokado. Termékeink között megtalálhatók: egységes fűszerek és gyógynövények, fűszerkeverékek, mustárok, salátaöntetek, fűszerek őrlőkben, sók, élelmiszer-adalékok, üvegben eltett savanyúságok, porlevesek és szószok, valamint...
Portfólió (9)
Spanyolország, Cox (alicante)
Az El Cortijo olajbogyó egy családi vállalkozás, amelyet 2010-ben alapítottak, és az olajbogyó világára specializálódtak. Fő fókuszunk az olajbogyóink és savanyúságaink értékesítése. Széles termékválasztékot kínálunk (40-50 termék között), amelyek közül 10-15 kizárólagos. A legmagasabb minőséget és a legjobb szolgáltatást nyújtjuk a piacon, teljesen egyedi termékekkel, amelyeket sehol máshol nem t...
Portfólió (45)
Olaszország, Forlì
... búzához (Triticum aestivum) képest a szemek hosszabbak, áttetszőek, és ahogy a neve is sugallja, "kemények". Általában párolt húsokkal és/vagy főtt zöldségekkel tálalják. Csípőssé tehető, ha harissával tálalják (amelyet főleg Tunéziában használnak). Olaszországban a kuszkuszt Szicíliában, Trapani környékén készítik; gőzölve készítik egy különleges mázas agyagedényben, de a fűszerezése, ellentétben a magrebivel, egy halleves alaplé.
Portfólió (50)
Franciaország, Olivet
...Referencia 3417960034490 Használati tanácsok: Halak, szószok, lencse, bab. Cukkini clafoutis recept 8 főre Előkészítési idő 1 óra - 5 g marhahús alaplé vagy 1/2 kocka leveskocka - 100 g víz - 800 g cukkini - 1/2 teáskanál kurkuma - Só - 3 tojás (140 g) - 2 ág kakukkfű - 100 g liszt - 400 g zsírszegény tej - Kis csokor snidling - 110 g friss kecskesajt - 30 g fekete olajbogyó A cukkinit megmosni...
Portfólió (114)
...Miso leves. A csomag tartalmazza az összes hozzávalót a miso leves otthoni elkészítéséhez. Nyisd ki a zacskót, és adj hozzá egy kis forró vizet. 3 perc múlva egy csésze forró, friss miso levest kapsz. A csomag tartalmazza: miso paszta, wakame algák, szezámmag, fűszerek és gyógynövények, hal alaplé (por) Könnyű és kényelmes miso levest készíteni a munkahelyi szünetekben és tanulás közben.
Portfólió (6)
Bulgária, Haskovo
...Alkalmazás A "Standcho" álló főzőedény univerzális főzőberendezésként a legkülönfélébb termékek feldolgozására szolgál. Az álló főzőedény ideális nagy mennyiségű ételek párolására, főzésére vagy blansírozására. Lehetséges alkalmazási példák közé tartozik a levesek, pörköltek, tészták, borsók, alaplé és egyéb főtt ételek készítése. Köszönhetően univerzális és higiénikus felépítésének, a...
Portfólió (4)
Spanyolország, Sta. Eulalia Ronçana, Barcelona
A Bio Can Marti a legnagyobb bio tojásfarm a barcelonai térségben, amely minőségi héjas tojásokat kínál. Barna és fehér tojások forrása, eljárásaink megfelelnek a bio előírásoknak és tanúsítványoknak. Havi 1 millió tojótyúk termelési kapacitással rendelkezünk. Mindenféle csomagolás elérhető, és az Incoterm tárgyalható - ExW, FOB, CIF stb. Saját logisztikai és egészségügyi szabályozási szolgáltatás...
Portfólió (3)
...Mayofix Funkcionális összetevők majonézhez, meleg és hideg szószokhoz. Culinafit Kulináris szószok és alaplé választéka, por vagy folyékony formában.
Portfólió (19)
Finnország, Turku
...A mi felvágott és porciózott ökörfarok a legjobban párolva szabadítja fel figyelemre méltó ízét. Ezenkívül használható egy kiadós leves, pörkölt vagy alaplé készítésére, mint a végső komfort étel.
Portfólió (177)
...Halpor, hal kivonat, tenger gyümölcsei, alaplé, alapok, levesek, ízek, folyamat ízek, HVP, fűszerek, élesztők, élesztő kivonat, lutein, piperin, zöldségpor, ... tudjon meg többet weboldalunkon.
Portfólió (19)
Franciaország, Bréal-Sous-Montfort
...Képzelje el, mint egy "szerszámosládát" a konyhában, a "Cooking Box" a Saveur! legjobb új generációs alapléit, fumetjeit és levesalapjait gyűjti össze. - Pálmaolaj- és ízfokozó-mentes formuláció - Gondosan megtervezett sótartalom - Természetes aromák nyilatkozata, amely megfelel az új hatályos szabályozásnak Alkalmazás: - Szószalapok - Előre elkészített ételek - Levesek - Tengeri termékek - Zöldség- vagy saláta fűszerezők Alaplé, leves, halfumé, természetes aromák, csökkentett sótartalom, pálmaolaj-mentes, ízfokozó-mentes, 100%-ban természetes eredetű összetevők...
Portfólió (3)
Belgium, Mont-Saint-Guibert
A „Habi Termékek” társaság egy családi kis- és középvállalkozás, amely 1914 óta működik a minőségi élelmiszer-konzervek gyártásának területén. Termékeinket Habi márkanevünk alatt forgalmazzuk a nagykereskedelemben, valamint a HORECA szektorban és a gyorsétterem iparban, de Private Label formájában is. Ügyfeleink számára készételeket, szószokat, szószalapokat és egyéb termékeket készítünk. Termékei...
Portfólió (34)
Ukrajna, Kyiv
... étrendjébe (csomagolásban gőzölhető), és kényelmesen magaddal viheted a munkába. A konyhában is tarthatod "tartalékként" a gyors főzéshez. Érdemes megjegyezni, hogy a fagyasztva szárított ételek eltarthatósága hosszú, és közben az ízletes tulajdonságok megmaradnak. Milyen íze van? A gombakrémleves finom krémes ízű és intenzív aromájú. A gazdag alaplé gyorsan telíti a testet és tökéletesen felmelegít. A klasszikus recept szerint elkészített, ízletes gombaleves a Panfruit-tól biztonságosan felszolgálható egy ünnepi lakomán. Főzési módszer: eltávolítani az oxigénelnyelőt...
Portfólió (19)
...Csirke alaplé, húsleves, zöldségleves, halleves...
Portfólió (3)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: párizsi gombák, hagyma, víz, csirke alaplé, só, bors. Köret (20g) napraforgó- és tökmag. Súly 0,965L. Referencia: SOUPFORES Súly: 0,965L...
Portfólió (97)
...Fedezze fel az új, 100%-ban természetes alaplé választékot, amelyet kifejezetten a Lucul SA márka készített az egészséges táplálkozásra ügyelő ínycsiklandó ínycsiklandók számára. Elegáns fémdobozok védik glutén- és sómentes alapjainkat. A több mint 80 éves szakértelem és a hagyomány és autentikusság finom keveréke lehetővé tette ennek az új, gazdag ízekkel teli választéknak a kifejlesztését, amely ízeket és intenzitást kínál ételeinek. Merüljön el új ízárnyalatokban!
Portfólió (1)
Spanyolország, Santa Cruz De Tenerife
...Ízletes paradicsomos rizsgolyó, az arancino raguval van töltve, amelyet ízletes húsos alaplé, paradicsom pép, borsó és sajt felhasználásával készítenek. Panírozva és zsemlemorzsába forgatva ideális egy gyors és tápláló étkezéshez. Kód: ACS/AR101 Nagykereskedelmi értékesítés: 50 darab (10 kg) x csomag - 72 csomag x raklap.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play