Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
...Ez a Crémant a négy szőlőfajta (Pinot Noir, Chardonnay, Gamay és Aligoté)* házasítása, egy konszenzusos bor, amely kerek ízvilágú, változatos illatú. Ez a leg "könnyebb" Crémantunk, egy frissítő Crémant, tiszta, egyenes, amely szép frissességet kínál. - Kézi szüret - A szőlőket 45 kilogrammos "látó" dobozokban szállítják, hogy megőrizzék integritásukat - Pneumatikus prések - Az alaplé 150...
Portfólió (60)
Franciaország, Castelnaudary
A Le Coustelous büszkén kínálja dél-franciaországi gasztronómiai termékeit, különös figyelmet fordítva a híres cassoulet-re Castelnaudary-ból. Fontos számunkra az összetevők minősége, és helyi termelőkkel dolgozunk együtt, hogy a legjobbat nyújthassuk Önöknek. Termékeinket Európába, az Egyesült Államokba és Franciaországba exportáljuk, finom élelmiszerboltokba, borboltokba és gasztronómiai szaküz...
Portfólió (37)
Franciaország, Malataverne
... gyártási folyamat során. Ez a póréhagyma krémleves a prémium minőség kategóriájába tartozik. Kizárólag természetes, szabadföldi termékekből készül, tartósítószerek és mesterséges adalékanyagok nélkül, és olyan módszerekkel, amelyek mindenekelőtt tiszteletben tartják egy házi recept eredeti ízét. Hozzávalók: - póréhagyma 33% - burgonya 22% - hagyma - sárgarépa - csirke alaplé (zeller) - friss tejszín - extra szűz olívaolaj 1,3% - só...
Portfólió (188)
Franciaország, Sentheim
Franciaország, Olivet
...Referencia 3417960034490 Használati tanácsok: Halak, szószok, lencse, bab. Cukkini clafoutis recept 8 főre Előkészítési idő 1 óra - 5 g marhahús alaplé vagy 1/2 kocka leveskocka - 100 g víz - 800 g cukkini - 1/2 teáskanál kurkuma - Só - 3 tojás (140 g) - 2 ág kakukkfű - 100 g liszt - 400 g zsírszegény tej - Kis csokor snidling - 110 g friss kecskesajt - 30 g fekete olajbogyó A cukkinit megmosni...
Portfólió (114)
Franciaország, Bréal-Sous-Montfort
...Képzelje el, mint egy "szerszámosládát" a konyhában, a "Cooking Box" a Saveur! legjobb új generációs alapléit, fumetjeit és levesalapjait gyűjti össze. - Pálmaolaj- és ízfokozó-mentes formuláció - Gondosan megtervezett sótartalom - Természetes aromák nyilatkozata, amely megfelel az új hatályos szabályozásnak Alkalmazás: - Szószalapok - Előre elkészített ételek - Levesek - Tengeri termékek - Zöldség- vagy saláta fűszerezők Alaplé, leves, halfumé, természetes aromák, csökkentett sótartalom, pálmaolaj-mentes, ízfokozó-mentes, 100%-ban természetes eredetű összetevők...
Portfólió (3)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: párizsi gombák, hagyma, víz, csirke alaplé, só, bors. Köret (20g) napraforgó- és tökmag. Súly 0,965L. Referencia: SOUPFORES Súly: 0,965L...
Portfólió (97)
Franciaország, Mundolsheim
...Az osztrák székhelyű Moguntia Food Group AG szerves részét képező Haya France széles választékot kínál különböző állagú dehidratált termékekből: por, paszta, "folyadékok" vagy granulátum formájában, mint például szószok, alaplé és gyümölcslevek, levesek és húslevesek, pácolások és fűszerezések, fűszerkeverékek, vegetáriánus diétákhoz stb..... A cég allergénmentes, vegán, vegetáriánus vagy bio...
Franciaország, Olonne Sur Mer
Hagyományos és bio dehidratált élelmiszer-előkészítő gyártó. (szósz, alaplé, leves, desszert...) Sporttáplálkozási gyártó (izotóniás ital, energiaszelet, maratoni típusú állóképességi sportokhoz és fagyasztva szárított ételek az önellátó sportokhoz, mint például a trekking)...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play