Franciaország, Bernin
...terrinák, pudingok, szószok, öntetek, máz…) is, amelyeket hidegen vagy melegen fogyasztanak. Mivel nem bomlik le a mikroorganizmusok enzimei által, az AGAR BIO élő ételek (tejtermékek, vegán sajtok…) textúrázására is alkalmas.
Portfólió (8)
Németország, Wörrstadt
...Egyszerűen „tenger” a legjobb Lecker’s Bio zselésítő anyagából, amely tengeri algákból készült, különösen alkalmas zselék, krémek, lekvárok és torták készítésére, de sós ételekhez, például zselékhez is. A vegán alternatíva a zselatinhoz! Íze semleges, tartósítószerektől mentes és tisztán növényi eredetű. Hozzávalók: Agar Agar* *=ellenőrzött ökológiai termesztésből Allergének: nincs benne Vegetáriánus: Igen Vegán: Igen...
Portfólió (41)
Lengyelország, Brzozów
... oldódik, míg 32-35 fokon sűrűsödik. Így nem szükséges hűtőszekrényben tárolni. Az átlagos zselé keménység eléréséhez a következő arányt használják: 1 lapos teáskanál agar 1 csésze folyadékhoz. Oldja fel az agart egy kis mennyiségű hideg vízben, majd adja hozzá a forrásban lévő vízhez, és főzze néhány percig. Az agar lekvár készítésére is használható. 1,5 kg gyümölcshöz és 500 g cukorhoz adjon 1-1,5 teáskanál agart. Ha a konzisztencia túl sűrű, vizet is adhat hozzá. & Nbsp; <strong> Megjegyzések </strong> Hűvös, száraz helyen tárolandó.
Portfólió (781)
Franciaország, Astaffort
...ERDEI ZÖLDÉNY TERRINE. 100g Nem, nem és nem! Garantáljuk, hogy ebben a szép üvegben nincs hús, csak jó növényi összetevők és egy finom intenzitású gombakeverék található. Csukja be a szemét, és máris az erdő mélyén van. ÖSSZETEVŐK: kókuszolaj (35%), víz, szója fehérje, bio sörélesztő, gombák, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, xeres ecet, fűszerek, fokhagyma, paradicsom püré, árpa miso, hagyma.
Portfólió (7)
Németország, Hamburg
... torták sokkal könnyebben sikerülnek. Semleges ízének köszönhetően szinte minden receptben felhasználhatod, ahol zselésítő összetevőre van szükséged. Alkalmazás: A bio Agar-Agar meleg vízben oldódik. Teljes oldódást érhetsz el, ha a bio Agar-Agar-t 2-5 percig körülbelül 80 fokon folyamatos keverés mellett főzöd. Hűléskor zselés állagúvá válik. Mivel a bio Agar-Agar minden folyadékot másképp köt meg...
Franciaország, Pont-De-Labeaume
...Kiváló minőségű sáfrányból készült zselé, amely meglepő ízt ad a sajtoknak. Húsok, például kacsamell ételekhez is remekül illik, kiemeli az ízeket anélkül, hogy elnyomná azokat. Krémes vagy tej alapú desszertekkel is párosítható: rizskoch, túró… Látványra is nagyon szép termék, mivel a stigmak a zselében lebegnek. Összetevők: bio nádcukor, citromlé, sáfrány stigmak, agar-agar. Tárolás: 3 év. 215g-os üveg.
Portfólió (28)