Olaszország, Bergamo
Finnország, Turku
...A Camembert jellegzetességeit a bivalytej íze és krémessége fokozza, egy rendkívüli aromák és ízek szimfóniája. Hozzávalók Olasz bivalytej, só, oltóanyag és penicillium Tej származása Olaszország Megjelenés Kerek és fehér, ehető héjjal Konzisztencia Puha és krémes Íz Enyhén édes Térfogat: 200g...
Portfólió (177)
Törökország, Arifiye
Az STK MAKINA és a MILKMAN MAKINE vállalatokként tejipari gépeket és berendezéseket gyártunk tejtermékekhez, mint például pasztőrözött tej, joghurt, sajt, vaj, tejszín, fagylalt és így tovább. Gyártunk adagolt pasztőrözőket, lemezes pasztőrözőket, homogenizálókat, tejhűtő tartályokat, tej tároló tartályokat, sajt feldolgozó tartályokat, valamint egyéb gépeket és berendezéseket, amelyeket a tejipar...
Portfólió (10)
Törökország, Konya
{"3 Select those with experience in each field.":"3 Válasszuk ki a tapasztalt szakembereket minden területen.\n\n","4 Choose quality equipment.":"4 Válasszunk minőségi berendezéseket.\n\n","OUR MESSAGE.":"ÜZENETÜNK.\nA legjobb időpontot választjuk ki a megfelelő termék biztosítására annak a személynek, aki szükségét érzi.\n\n","Our role is a central actor in studies and project completion, through...
Portfólió (3)
...A Mozzarella di Bufala Campana DOP egy friss, húzott sajt, amelyet kizárólag a származási régió bivalytejből készítenek. A bivalytej összetétele eltér a sajtgyártásra használt egyéb állatfajok tejétől. Valójában, a tehén- és kecsketejhez képest, gazdagabb fehérjékben, zsírokban és különösen kalciumban. Típusok és Formátumok Darab: 25 g-tól 2 kg-ig SHELF-LIFE 12 NAP / SHELF-LIFE 18 NAP / SHELF-LIFE 21 NAP Kódok: 1702-től 17-ig...
Portfólió (10)
Franciaország, Marseille
... (kcal) 247 Kcal","Ingrédients":"Bivalytej, só, oltóanyag,","Lipides":"Zsírok 21g","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"SZERVEZETI JELLEMZŐK","Apparence":"Megjelenés Gömb","Protéines":"Fehérjék 14g","Dénomination du produit":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","Description du produit":"Friss, fonott sajt","dont sucres":"ebből cukrok 0.50g","Staphylococcus coagulase positive":"Staphylococcus koaguláz...
Portfólió (9)
...Az 1962-es olasz ipar, jelen van az Aversano területén, most a harmadik generációban, az első vállalat, amely bivalytej feldolgozására sajtkészítő üzemeket hozott létre, most Campaniában és a nemzeti határokon túl is jelen van. Készítünk gépeket olvadósajtokhoz - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, joghurt stb. Ezen kívül kérésre és testre szabott projekteket is megvalósítunk, tapasztalt...
Portfólió (1)
Olaszország, Carinola
A Masseria Fontana Ramata egy mezőgazdasági és állattenyésztési vállalat (bivalyfarm), amely Olaszország déli részén található, közel 100 éves múlttal rendelkezik. A vállalat kizárólag saját farmján termelt bivalytejből készít "mozzarellát", "ricottát", "stracchinót" és "scamorza"-t. A Masseria Fontana Ramata termékei rendkívül magas minőségű sajtok. Az egész gyártási folyamat ellenőrzött; a gyógy...
Azonos termékek
Bivaly mozzarella
Bivaly mozzarella
Portfólió (1)
...Mozzarella di Bufala Campana Purissima ÖSSZETEVŐK: 100% Bivalytej, só, oltóanyag, élő tejsavbaktériumok Aggresszív ár...
Portfólió (10)
... hajtottak végre, amelyek a tej beszállítók tenyészetének modernizálására, a takarmányozás optimalizálására és a bivalyok egészségi állapotának ellenőrzésére, valamint egy modern és hatékony sajtkészítő üzem létrehozására vonatkoztak. A bivalytej, amely kizárólag Salerno megyében készül, a társaság modern eszközeivel gyűjtve, a legjobb higiéniai és hőmérsékleti körülmények között érkezik a sajtkészítő üzembe, ahol a helyi legősibb sajtkészítési hagyományok szerint dolgozzák fel, lehetővé téve a Mozzarella di Bufala Campana D.O.P. előállítását, amely mítikus és megkülönböztető ízével rendelkezik.
Portfólió (2)
Olaszország, Napoli
... például a bivalytej mozzarella, a taralli vagy a babà és a pastiera, 24 órán belül eljutnak az Ön asztalára, maximális gondossággal csomagolva és szállítva. Mindenféle szállítást kezelni tudunk, és közvetlenül Olaszország és Európa bármely területére, a legjobb expressz futárcégeket választva. Válassza ki a vacsorájának fogásait, akár egyedül, akár barátokkal, és bízza ránk évtizedes tapasztalatunkat. A minőség és a szakértelem az Ön szolgálatában áll!
... legszebb és érintetlen területén, a „Mediterrán Diéta” hazájában, amelyet az UNESCO már régóta az emberi szellemi kulturális örökség listájára felvett. A vállalat ereje a hagyományos eljárások alkalmazásán, a mélyreható állattenyésztési ismereteken és a termelési ciklus minden fázisának a vállalaton belüli megvalósításán alapul. A termékek között kiemeljük a bivalytej mozzarella-t, a mortellában (mirtusz) készült mozzarellát, a ricotta virágot, a kecsketejből készült ricotta sajtot, a caciocavallo-t és a joghurtot.
Franciaország, Cambrai
...juh- vagy bivalytej. Választhat préselt tésztát, virágzó héjat, márványozott tésztát, kefélt héjat és még sok mást. Nagy izgalommal várjuk, hogy megosszuk Önökkel a szenvedélyünket. Elkötelezettségeink Minden nap a legjobb termékeket választjuk ki mezőgazdasági termelőinktől és beszállítóinktól, akik szigorú előírásoknak felelnek meg, tiszteletben tartva az állatokat. Egészségesek, ízletesek...
Olaszország, Roma
Cégünk, Olaszország egyetlen ivó bivalytejet és 500 g-os bivaly fagylaltot gyártója, ambiciózus projekt keretében az európai piac lefedésére, közvetlenül kiválasztja Olaszország, Franciaország, Spanyolország és Németország legjobb disztribúciós struktúráit, hogy nekik bízza az első és egyetlen olasz bivalytej értékesítését, amely olasz farmokról származik, és U.H.T. módszerrel készül, amely...
100% Bivalytej Sajt Nevelés - Sajtműhely - Kereskedelem...
100% bivalytej mozzarella-t készít...
Olaszország, Sparanise
Bivalytej termelés és feldolgozás...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre