Olaszország, Bergamo
...A Mozzarella di Bufala Campana DOP egy friss, húzott sajt, amelyet kizárólag a származási régió bivalytejből készítenek. A bivalytej összetétele eltér a sajtgyártásra használt egyéb állatfajok tejétől. Valójában, a tehén- és kecsketejhez képest, gazdagabb fehérjékben, zsírokban és különösen kalciumban. Típusok és Formátumok Darab: 25 g-tól 2 kg-ig SHELF-LIFE 12 NAP / SHELF-LIFE 18 NAP / SHELF-LIFE 21 NAP Kódok: 1702-től 17-ig...
Portfólió (10)
...Az 1962-es olasz ipar, jelen van az Aversano területén, most a harmadik generációban, az első vállalat, amely bivalytej feldolgozására sajtkészítő üzemeket hozott létre, most Campaniában és a nemzeti határokon túl is jelen van. Készítünk gépeket olvadósajtokhoz - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, joghurt stb. Ezen kívül kérésre és testre szabott projekteket is megvalósítunk, tapasztalt...
Portfólió (1)
Olaszország, Carinola
A Masseria Fontana Ramata egy mezőgazdasági és állattenyésztési vállalat (bivalyfarm), amely Olaszország déli részén található, közel 100 éves múlttal rendelkezik. A vállalat kizárólag saját farmján termelt bivalytejből készít "mozzarellát", "ricottát", "stracchinót" és "scamorza"-t. A Masseria Fontana Ramata termékei rendkívül magas minőségű sajtok. Az egész gyártási folyamat ellenőrzött; a gyógy...
Azonos termékek
Bivaly mozzarella
Bivaly mozzarella
Portfólió (1)
...Mozzarella di Bufala Campana Purissima ÖSSZETEVŐK: 100% Bivalytej, só, oltóanyag, élő tejsavbaktériumok Aggresszív ár...
Portfólió (10)
... hajtottak végre, amelyek a tej beszállítók tenyészetének modernizálására, a takarmányozás optimalizálására és a bivalyok egészségi állapotának ellenőrzésére, valamint egy modern és hatékony sajtkészítő üzem létrehozására vonatkoztak. A bivalytej, amely kizárólag Salerno megyében készül, a társaság modern eszközeivel gyűjtve, a legjobb higiéniai és hőmérsékleti körülmények között érkezik a sajtkészítő üzembe, ahol a helyi legősibb sajtkészítési hagyományok szerint dolgozzák fel, lehetővé téve a Mozzarella di Bufala Campana D.O.P. előállítását, amely mítikus és megkülönböztető ízével rendelkezik.
Portfólió (2)
Olaszország, Napoli
... például a bivalytej mozzarella, a taralli vagy a babà és a pastiera, 24 órán belül eljutnak az Ön asztalára, maximális gondossággal csomagolva és szállítva. Mindenféle szállítást kezelni tudunk, és közvetlenül Olaszország és Európa bármely területére, a legjobb expressz futárcégeket választva. Válassza ki a vacsorájának fogásait, akár egyedül, akár barátokkal, és bízza ránk évtizedes tapasztalatunkat. A minőség és a szakértelem az Ön szolgálatában áll!
... legszebb és érintetlen területén, a „Mediterrán Diéta” hazájában, amelyet az UNESCO már régóta az emberi szellemi kulturális örökség listájára felvett. A vállalat ereje a hagyományos eljárások alkalmazásán, a mélyreható állattenyésztési ismereteken és a termelési ciklus minden fázisának a vállalaton belüli megvalósításán alapul. A termékek között kiemeljük a bivalytej mozzarella-t, a mortellában (mirtusz) készült mozzarellát, a ricotta virágot, a kecsketejből készült ricotta sajtot, a caciocavallo-t és a joghurtot.
Olaszország, Roma
Cégünk, Olaszország egyetlen ivó bivalytejet és 500 g-os bivaly fagylaltot gyártója, ambiciózus projekt keretében az európai piac lefedésére, közvetlenül kiválasztja Olaszország, Franciaország, Spanyolország és Németország legjobb disztribúciós struktúráit, hogy nekik bízza az első és egyetlen olasz bivalytej értékesítését, amely olasz farmokról származik, és U.H.T. módszerrel készül, amely...
100% Bivalytej Sajt Nevelés - Sajtműhely - Kereskedelem...
100% bivalytej mozzarella-t készít...
Olaszország, Sparanise
Bivalytej termelés és feldolgozás...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre