Ukrajna, Novomoskovsk
...GRANOLA Cseresznye&Csokoládé cseresznye, chia mag, cukormentes étcsokoládé, 300 g - GRANOLA Cseresznye&Csokoládé cukormentes 300 g Hozzávalók: Gluténmentes teljes kiőrlésű zabpehely, természetes méz, magas oleinsavtartalmú napraforgóolaj, mazsola, levegőn szárított amaránt, szárított cseresznye, chia mag, cukormentes étcsokoládé (maltit édesítőszer, reszelt kakaó, alacsony zsírtartalmú...
Portfólió (44)
Belgium, Relegem
A ROVACOS egy családi vállalkozás, amely 1958 óta működik a brüsszeli régióban. Mindig a minőség iránti valódi elkötelezettséggel, hogy ügyfeleit kielégítse, a Maison Rovacos folyamatosan újít és fejlődik. Jelenleg két fő tevékenységet folytatnak. "Több mint fél évszázada a Maison Rovacos egy családi történet..." A Rovacos polirészből és műanyagból készült dekorációkat importál és exportál, de ké...
Portfólió (51)
Franciaország, Arengosse
...Összetevők: Finomítatlan répacukor, természetes mentás aroma, kakaópor. Használat: Ideális forró italok édesítésére, desszertek megszórására, vagy süteményreceptekbe való beépítésre a csokoládé és a frissesség érdekében. Referencia:SUCRE00040B...
Portfólió (200)
Franciaország, Charbonnières-Les-Bains
...Lassan pörkölt kesudió fekete csokoládéval, rózsaborssal és tengeri sóval - Lassan pörkölt kesudió, amelyet belga fair trade fekete csokoládé, rózsabors és tengeri só borít! Mennyei! - Fehérje forrás & Rost forrás - Akár 50%-kal kevesebb cukor, mint más márkák! - Minőségmegőrzési idő: legalább 10 hónap Ha Fréderic, a The Nutty Farmer alapítója, a diók szerelmese, akkor egy kicsit „loco in the coco” is. Számára az élet egy nagy kaland, amit „teljes gőzzel” kell élni! Szereti az új élményeket, és nem riad vissza semmilyen kihívástól.
Portfólió (34)
Németország, Frankfurt Am Main
...Ez a termék finomított kakaóbab, kakaóvaj és cukor keverékéből készült. 50%, 70% vagy 80% kakaó. A 70%-os keserű csokoládé antioxidánsokat és teobromint tartalmaz, amelyek serkentik a vérkeringésünket. TERMÉKALKALMAZÁSOK Fő felhasználási területe a cukrászat (különösen a sütik), pékség, fagylalt, csokoládéitalok és különböző ételek bevonása.
Portfólió (31)
Spanyolország, Orkoien-Navarra
...Hozzávalók BÚZA liszt*, nem hidrogénezett növényi olajok és zsírok* (napraforgó*, kakaó*), MANDULA liszt*, csokoládé bevonat* (kakaó*, cukor*, kakaóvaj*, Aroma Természetes vanília kivonat), nádcukor*, napraforgó olaj* és fahéj. TÖNKÖLY Hozzávalók TÖNKÖLY BÚZA liszt*, nem hidrogénezett növényi olajok és zsírok* (napraforgó*, kakaó*), MANDULA liszt*, csokoládé bevonat* (kakaó*, cukor*, kakaóvaj...
Portfólió (37)
Franciaország, Montelimar
...Ez a Montélimar-i nougat tojás a kosarában a tökéletes kiegészítő a húsvéti ünnepléshez egy kis édességgel. A nougat tojás kiváló minőségű összetevőkből készül, mint például méz, mandula és cukor, hogy felejthetetlen ízélményt nyújtson. Édes, puha és a szájban olvad, hogy elbűvölje az ízlelőbimbóit. Referencia:052101 SÚLY (KG-ban):0.13 Csomagolás:12 ÁFA:20.0%...
Portfólió (154)
Szlovákia, Presov
...A Nutella® tiszta íze a mogyorónak és a kakaónak, amelyet krémes állaga is kiemel. Olyan finom, hogy már egy kis mennyiség is elég ahhoz, hogy jól lakj: 15 g/1 evőkanál ez a csokoládékrém péksüteményekkel elegendő ahhoz, hogy verhetetlen ízt és kellemes élményt garantáljon. Összetevők: Cukor, pálmaolaj, MOGYORÓ (13%), szárított zsírszegény TEJ (8,7%), zsírszegény kakaópor (7,4%), emulgeáló: lecitin (SZÓJA), vanillin.
Portfólió (15)
Belgium, Wingene
... trágyák nem álltak rendelkezésre. 2015-ben ezt hivatalosan is bio tanúsítvánnyal jutalmazták Európára, az Egyesült Államokra és Japánra! A Kokoa Kamili erjesztő központ áramellátása napenergiából származik. Eredet: Tanzánia Régió: Kilombero-völgy Fajta: Trinitario és Neo-nemzeti Ízek: Piros gyümölcs, virágos (ibolya), diós SKU: 5430002193199 TISZTA CSOKI: 100% kakaóbab Energia: 550 Kcal, 2300 kJ Összes zsír: 52 g amelyből telített zsír: 31 g Szénhidrát: 5 g amelyből cukor: 0 g Fehérje: 15 g Só: 0 g...
Portfólió (49)
Németország, Ratzeburg
...Különösen népszerű a téli hónapokban: a forró csokoládé. Az idők, amikor csak egyféle volt elérhető a menüben, rég elmúltak. Ma már egyre gyakrabban kínálnak a kávézók és hasonlók számos változatot. Különösen keresett a fehér csokoládé típus. Ez kakaóvaj, tejpor és cukor kombinációjából készül, forró tejjel leöntve. A kakaóvaj aránya akár 30 százalék is lehet, ami biztosítja az egyedi ízt...
Portfólió (12)
Németország, Nürnberg
... összetevőkből készülnek, mint például kakaóbab, cukor, tej és különféle ízesítők. A Mars csokoládétermékeket minden korosztály kedveli, és különböző méretekben és csomagolási lehetőségekben elérhetők. A márka világszerte elismert a következetes minőségéről és ízletes ízéről, így a csokoládé-rajongók körében népszerű választás.
Portfólió (186)
Franciaország, Saint Martin Belle Roche
...250g-os csokoládé- és tejkrémes üveg És mi van benne? Növényi zsírok (napraforgó, kakaóvaj), kakaópor (cukor, kakaó) (26%), cukor, részben zsírtalanított tejpor (14%), emulgeáló: napraforgó-lecitin, aroma: vanillin. Allergének a nagyító alatt Tej. Nyomokban mogyorót tartalmazhat. Jól tárolni nem nehéz Száraz, hűvös helyen tárolandó, hőtől védve. Minden használat után jól zárja le az üveget. Üveg és kupak: háztartási hulladékként kidobandó.
Portfólió (23)
Magyarország, Szigetmonostor
...• CSOKOLÁDÉ íz • Fehérje 24% • Gluténmentes • Hozzáadott cukor nélkül • Eritritollal és steviával • Hozzáadott tej nélkül • Keto • Paleo • Kollagénnel • MCT olajjal...
Portfólió (27)
Lengyelország, Warszawa, Poland
...A Nutella® egy népszerű, ízesített mogyoró-kakaókrém, amelyet széles körben használnak szendvicsekben, süteményekben és egyéb édes ételekben. Finom édes és diós ízéről ismert, és nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy tartósítószert. Összetevői közé tartozik a pálmaolaj, a cukor, a mogyoró, a zsírszegény kakaópor, a zsírszegény tejpor, a tejsavópor, az emulgeáló lecitin (szója) és a vanillin...
Portfólió (278)
Románia, Bucuresti
Spanyolország, Tarragona
... ízletes és egészséges élményben lehet része, aggodalmak nélkül. Javaslat: Helyezze a szívószálat egy pohár (kb. 200 ml) szobahőmérsékletű tejbe, és élvezze az ízeket. Figyelmeztetések: A 3 év alatti gyermekek csak szülői felügyelet mellett használhatják! Ne vágja el a szívószálat. Összetevők: Cukor, glükózszirup, fruktóz, zsírtalanított kakaópor, vitaminok és ásványi anyagok [cink-glukonát, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid), D vitamin (kolekalciferol)]. Természetes aroma. Tárolás: Tartsa távol a nedvességtől és a fénytől!
Portfólió (200)
Spanyolország, La Llagosta-Barcelona
...Egységek, amelyek csokoládé darabokat, cukrot, mogyorót, törökmogyorót, reszelt kókuszt, mandulát és granulátumot alkalmaznak a már adagolt terméken. -Nagyon rugalmas gép, amely alkalmazkodik mindenféle feltételhez. Több termékkel is működik. -A feltét egy kiadó tölcsérben helyezkedik el, és egy szalagon mozog, amíg a tölcséreken keresztül le nem esik, és a termék tetején marad. Egy simító...
Portfólió (83)
Németország, Uetersen
... emelkedésének, és egész nap egészséges ellátást biztosít a humán szervezet számára. Főbb előnyök: • Kiváló íz- és édesítőprofil • Tápanyagokban és antioxidánsokban gazdag • Megakadályozza a hipoglikémiát • Kevesebb fruktóz és szacharóz • Alacsony glikémiás reakció Alkalmazási területek: • Péksütemények • Funkcionális élelmiszerek és italok • Cukrászati termékek • Csokoládé Felhasznált kép: © jchizhe / Adobe Stock Származási ország: Indonézia GMO-mentes: IGEN Vegán és vegetáriánus: IGEN Kóser és halal: IGEN BRC tanúsítvány: IGEN USDA-NOP: IGEN EU & JAS: IGEN...
Portfólió (14)
Bulgária, Gabrovo
...Csokoládégyárunkban nagy büszkeséggel készítjük el a legfinomabb minőségű, hozzáadott cukor nélküli étcsokoládét minden csokoládérajongó számára, akik elkerülik a fehér cukor fogyasztását. A csokoládé iránti szenvedélyünk túlmutat az ízélményen, hiszen arra törekszünk, hogy minden falatban egyedi és felejthetetlen élményt nyújtsunk ezzel az étcsokoládéval. Keto- és vegánbarát. Ugyanakkor...
Portfólió (10)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
...Hozzávalók: tejcsokoládé bevonó (cukor, kakaóvaj, tejpor, kakaóbab, emulgeáló szójalecitin, vanília), mogyoró, mandula, kandírozott narancshéj (narancs, cukor, glükózszirup), cukor. Tartalmazhat nyomokban dióféléket, tojást, gabonát, tejet és szezámmagot. Nettó tömeg: kb. 190g. A tömeg változhat a felhasznált mogyorók és mandulák méretétől függően. Tárolási feltételek: fénytől védett, száraz helyen, szobahőmérsékleten (18°-20°C).
Portfólió (85)
Franciaország, Furiani
Franciaország, Brignais
...14% fehérje, teljes kiőrlésű zab, vegán, -30% cukor a piacon elérhető csokoládés kekszek átlagához képest. Növényi fehérjeforrás és rostforrás Fekete csokoládé (kakaó: minimum 57%). Élvezze reggelire; a csomagolás belsejében található frissességi tasakok lehetővé teszik, hogy a kekszeket bárhová magával vigye. Hozzávalók Búzaliszt*, zabpehely* 18,90%, olívaolaj napraforgó*, fekete csokoládé...
Portfólió (26)
Franciaország, Saint-Omer
...Az angers-i specialitás, a Quernon d’Ardoise tiszteleg a pala bányáink előtt, formájával és színével utánozva a város házait borító palákat. Ropogós és olvadós, a Quernon d’Ardoise a gasztronómia tetőpontjára repít. Tartsa 14 és 22 °C között, fénytől védve. Méretek 5 cm (sz) x 6,5 cm (h) x 15,2 cm (m) Nettó súly 100 g Hozzávalók listája cukor, fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma), mandula, mogyoró, barna cukor, dextóz, koncentrátum: spirulina, alma, retek és fekete ribizli. Nettó súly: 100 g...
Portfólió (189)
Bulgária, Veliko Tarnovo
... ízével hagyományos élményt nyújt. Felhasználási tippek: A Hunkar Maraslim 500 gr. Natúr Maras Fagylalt önállóan vagy különféle desszertek és gyümölcsök mellett tálalható. Az íze gazdagítható különféle díszítésekkel, mint például csokoládé szósz, mogyoró morzsa vagy gyümölcspüré. Tárolási tippek: A terméket -18°C fok alatt mélyhűtőben kell tárolni. Ajánlott a csomagolás eltávolítása után rövid időn belül elfogyasztani. Csomagolás: A termék higiénikus és tartós műanyag csomagolásban kerül bemutatásra.
Portfólió (24)
Bulgária, Rose Valley, Bulgaria
... teszünk. Ez egy rendkívül lassú és munkaigényes folyamat, amely az időjárási viszonyoktól függ. A magokat ezután kézzel összetörik és megtisztítják, hogy csak a legjobb diófélék maradjanak. Miután kinyertük a legédesebb és legértékesebb sárgabarack pépet, összekeverjük a többi varázslatos összetevővel, és megkapjuk ezt az egyedi csokoládét, amelyet a kezedben tartasz, és amely csodálatos ízélményt nyújt számodra. Nincs cukor. Nincs pálmaolaj. Nincsenek tartósítószerek. Tiszta lelkiismerettel fogyaszthatod. Gazdag vitaminokban és esszenciális...
Portfólió (21)
...Termékinformáció Válasszon finom tejcsokoládéba mártott és a legfinomabb kakaóporral megszórt mandulákat. Élvezze ezt a finomságot, miközben lassan elolvad a szájában. Először érezze a kakaó savanykás ízét, majd a krémes csokoládé édességét, végül harapjon bele abba a jól ismert ropogós, diós mandulába – egy ízletes ízélmény. Hozzávalók 68% tejcsokoládé (cukor, teljes tejpor, kakaópaszta...
Portfólió (47)
Olaszország, Radicofani
... után a ricottát gyorsan lehűtő kamrába helyezik, hogy a hőmérsékletet 2 °C-ra csökkentsék. Kiváló önmagában, vagy ízletes csokoládé, cukor vagy rum hozzáadásával. A konyhában felhasználható ízletes édességek vagy piték készítésére, de ínycsiklandó sós ételekhez is, mint például ricottával és spenóttal töltött ravioli és cannelloni. Kapható 0,150 kg-os termoszalaggal lezárt tálcában, fix súlyban.
Portfólió (48)
Belgium, Gierle
...Merüljön el a gasztronómiai eleganciában a Papa Chocolat csokoládé dragéival, a Candyville neves márkájával. Ezek a kis csokoládé csodák a finomságot és az ízt ötvözik, felejthetetlen ízélményt kínálva. Tökéletesek esküvők, születésnapok vagy egyszerűen egy kifinomult édes szünet számára, a Papa Chocolat csokoládé dragéi ideális választás, hogy lenyűgözzék vendégeit.
Portfólió (18)
Lengyelország, Wrocław
...Hozzávalók: gyümölcszselé: cseresznye, fekete ribizli, narancs (glükóz szirup, cukor, víz, zselésítő anyag (pektinek), kukoricakeményítő, savszabályozó (nátrium-citrátok, citromsav), aroma, színezékek (tartrazin, allura vörös, kék briliáns, azorubin, betanin)), csokoládé 30% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeáló: szója lecitin, természetes vanília aroma). Szóját tartalmaz. Tejfehérjéket, szezámmagot, földimogyorót, egyéb dióféléket tartalmazhat.
Portfólió (179)