Franciaország, Montelimar
A NOUGAT DIANE DE POYTIERS a francia kézműipar szívében helyezkedik el, és kivételes nougatok előállítására specializálódott, amelyek ünneplik Montélimar történelmét és ősi mesterségét, amely a nougat megkérdőjelezhetetlen fővárosa. Termékeink: Széles választékot kínálunk nougatokból, a klasszikus Nougat de Montélimar-tól, amely gazdag mandulában és mézben, a bio Nougat-ig, amelyet azok számára t...
Portfólió (154)
Franciaország, Boissy Saint Leger
... csokoládégyártó műhely a 94-es körzetben, ahol Stéphane Janin, az Ile-de-France-i csokoládékészítő és csapata maximum 15 napos csokoládébonbonokat készítenek. Stéphane Janin, a Val-de-Marne-i professzionális csokoládékészítő és a csokoládékészítés szakértője, arra hívja Önt, hogy fedezze fel csokoládégyárát, miközben ízletes praliné csokoládékat, tiszta csokoládékat, csokoládé trüffeleket kóstolhat. Kézműves csokoládék értékesítése (csokoládéválogatások, csokoládé assortimensek, csokoládék...) és személyre szabott csokoládék készítése cégek számára.
Portfólió (36)
Belgium, Gent
... csoportja számára. Egy gyalogos rallyt tartunk Bruges történelmi központjában. A csapatok egymás ellen versenyeznek, miközben csak egy útikönyv és egy térkép segítségével próbálnak eligibilis úton haladni a városban, miközben kérdésekre válaszolnak és ügyességüket is megmutatják. Ezeket az erőfeszítéseket egy csokoládékészítő workshop jutalmazza, amit természetesen kóstoló követ. Az utolsó csapatépítő esemény a tengerparton zajlik! Csoportja homokjachtokban versenyezhet egymással, vagy játékosan bemutathatják kite-ozási készségeiket. Mi lenne egy strandröplabda játékkal?
Portfólió (49)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
A Bello & Angeli egy kézműves csokoládégyártó, amely Saint-Orens-de-Gameville-ben található, a Haute-Garonne megyében. Minden eredeti és "házi" alkotásunkat a Toulouse közelében található műhelyünkben készítjük, ahol a legjobb csokoládékat és alapanyagokat választjuk ki. Minden nap a legnagyobb kézműves gondossággal készítünk ínycsiklandó alkotásokat, amelyek között csokoládék, valamint fagyik és...
Portfólió (85)
Franciaország, Segonzac
...Finom étcsokoládéval bevont diók a gasztronómiai élvezetért. Bio étcsokoládéval bevont dióbél. Kézműves csokoládékészítő által készítve. Elérhető 150g és 250g kiszerelésben.
Portfólió (18)
Franciaország, Rungis
Szárított gyümölcsök szakértője 1982 óta, a PALIMEX cégünk a legjobb minőségű szárított gyümölcsöket importálja, dolgozza fel és csomagolja a Rungis-i MIN-en található gyárunkban. ▶ Gyárunk a Rungis-i MIN-en - Figyelünk Önre, az Ön szolgálatában állunk! 2020-ban kifejlesztettünk egy szárított gyümölcsök pörkölésére és fűszerezésére vonatkozó speciális folyamatot. A szakértelem, a minőség és az...
Portfólió (249)
Franciaország, Nîmes
A France Collectivités, amely Nîmes közelében található, városi bútorokra és közösségi, valamint vállalati bútorokra specializálódott. Csapatunk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a polgármesteri hivatalok, községi közösségek, állami és magánintézmények, egyesületek, iskolák, kollégiumok, középiskolák, idősek otthonai, valamint közmunkák és zöldterületek cégei terén. Teljes körű megoldás...
Portfólió (1099)
Németország, Lennestadt
1956-ban Hubert Deimel megalapítja a ‚Hubert Deimel Háztartási Cikkek Gyárát‘. Itt készül a ‚Famos‘ burgonyahámozó. A termék slágertermék, és megalapozza a cég sikeres fejlődését. Ma a vállalat neve Westmark GmbH, és több mint 2.500 terméket kínál. Mint a kereskedelem specializált partnere, a Westmark praktikus gasztronómiai és konyhai segédeszközök, valamint háztartási cikkek portfólióját kínálj...
Portfólió (186)
Franciaország, Marseille
Hagyományos recept - Egyedi tudás Vágyik a csokoládéra? Fekete csokoládé fügével és dióval, fekete csokoládé Amarena cseresznyével, tejcsokoládé mályvacukorral, fehér csokoládé málnás márványozással, vagy a házi specialitás, a Marseilles-i rúd... A Marseilles-i Rúd ® a Marseilles-i Csokoládégyártó specialitása. Egy "vaj és tejszín nélküli" praliné, tiszta élvezet, natúr, leveles, régi stílusú, nar...
Portfólió (1)
Franciaország, Bagnolet
... Baisers Sucrés igénybevétele azt jelenti, hogy minőségi cukrászokat és autentikus termékeket választ, szerződéses szolgáltatás keretében, 24-48 órán belül, pozitív vagy negatív hőmérsékleten szállítva. Értékeink: kézműves minőség, szakmánk, szenvedélyünk. Kévin Bézier, cukrász és csokoládékészítő 20 éve dolgozik a prémium cukrászat területén. Prestízs intézményekben tanult, mint például a Lutétia, a Georges V, a Ritz-Escoffier iskola és más párizsi és londoni gasztronómiai helyszínek. Tapasztalatával és erősségeivel 2010-ben megalapította a Pâtisserie Consulti-t.
Irán, Tehran
...) - Datolyalé cukor - Datolyamag kávé - Datolya paszta - Datolya szirup - Datolya ital, gondos és precíz előállítással készülnek, hogy megfeleljenek az íz, textúra és minőség legmagasabb követelményeinek. Akár csokoládékészítő, pékség vagy élelmiszeripari gyártó vagy, meghívunk, hogy csatlakozz közösségünkhöz, és fedezd fel a datolya erejét a kreációidban. A Mimhanafoodnál hiszünk abban, hogy...
Portfólió (10)
Szlovénia, Ljubljana
...hogy felfedezzük és megértsük azokat a problémákat, amelyekkel a vállalkozók szembesülnek, és technológiai megoldásokat kínáljunk, hogy javítsuk a legjobb termékeik előállításának módját. Csokoládé tudomány és technológia. Szakértők vagyunk a babtól a tábláig tartó termelésben, és megoldásainkat tudás és gyakorlat táplálja. Csokoládékészítő üzleti iskolát alapítottunk, hogy felfedezzük a...
Portfólió (7)
Franciaország, Épaignes
1960 óta csokoládékészítő csapatunk évente több ezer csokoládét készít, mindig türelemmel és tisztelettel betartva a kézműves hagyományokat. A Royale Normande elkötelezett a kiválóság mellett, saját praliné készítésével, ami garantálja az egyedi és mély ízeket számunkra és Önnek. Ennek a megközelítésnek az előnye, hogy figyelemmel kísérhetjük a praliné receptjét és a késztermék minőségét. Így...
Portfólió (184)
Hollandia, Voorburg
... legnagyobb hangsúlyt. Az FMM Nature-nél szilárd elkötelezettségünk, hogy a globálisan elismert élelmiszer-feldolgozási, minőségellenőrzési és vállalati társadalmi felelősségvállalási normákhoz tartsuk magunkat. Akár csokoládékészítő, pékség, vagy az élelmiszeripar része vagy, meghívunk, hogy tapasztald meg az FMM Nature különbségét. Közel vagyunk az egész gyártási és termelési folyamathoz, a...
Portfólió (2)
Franciaország, Objat
...cukrászok és csokoládékészítők csapatával. Különös figyelmet fordítunk az általunk kiválasztott alapanyagok minőségére. Csokoládékészítő csapatunk a kakaóbabok teljes átalakítását végzi csokoládé burkolattá, különböző eredetekkel. A LIMOUZI SAVEURS-nél értékeljük a helyi termékeket, és széles választékot kínálunk, mint például szirupok, száraz sütemények, karamellizált és csokoládéval bevont diók...
Portfólió (109)
Egyesült Királyság, Melton Mowbray
A Cocoa Hub széles választékban kínál finom ízű kakaóbabot, kakaóvajat, kakaómasszát és kakaópehelyt, amelyeket a világ különböző tájairól szereznek be. Termékeinket már 1 kg-tól szállítjuk. Vásárlóink között szerepelnek csokoládékészítő vállalkozások, séfek, egészséges élelmiszereket forgalmazó boltok és háztartási felhasználók. Legalább 30 különböző kakaóforrást tartunk, amelyek egyedi...
Portfólió (8)
... illusztrátora, a híres Macska képmásával, vagy legutóbb Jean-Philippe Darcis, a nemzetközi hírű csokoládékészítő, aki ínycsiklandó modelljével, színes macaronokkal illusztrálva, tűnik fel. 1998 óta ez a belga székhelyű vállalat, amely Verviersben található, egy eredeti és esztétikus éjszakai ruházati kollekció tervezésével és gyártásának felügyeletével foglalkozik. Szakértelmét három alapelvre...
Franciaország, Guewenheim
Minőségi cukrász, csokoládékészítő és fagyikészítő Guewenheimben. A Boutique J2B, amely Thann, Masevaux, Mulhouse és Cernay közelében található Haut-Rhinban, péksüteményeket, csokoládét, fagyit és péksüteményeket kínál a gasztronómák és ínycsiklandó ételek kedvelőinek.
Franciaország, Furiani
... Giammertini nővérek összegyűjtötték tehetségüket, és létrehozták az Aline Chocolatière márkát. Megalapították termelőműhelyüket és adminisztratív irodáikat a FURIANI (Felső-Korzika) ipari zónájában. Egy dinamikus és professzionális csapat körében, Jean-Philippe Roy mester csokoládékészítő szakértelmével támogatva, ők az egyetlenek, akik a csokoládét kizárólagos specialitásukká tették. AZ ALINE CHOCOLATIERE csak kiváló minőségű alapanyagokat használ. Ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal bármilyen kérdéssel vagy speciális kéréssel.
Portfólió (97)
Belgium, Barchon
...Bernard Schonmacker egy kézműves csokoládékészítő. A klasszikus csokoládék (fehér, fekete és praliné) mellett Bernard Schonmacker néhány meglepő ízt is kínál: gyömbér, chili, fűszeres bors, Liège-i szirup, ibolya, rózsa, levendula ganache, mindezek a csokoládék pedig 'tiszta kakaóvaj' babból készülnek. A Schonmacker boltban széles választékot talál kézműves termékekből, valamint más különlegességekből, mint például sütemények, cukrászati termékek, kávék, teák, alkoholok,...
Belgium, Gozée
... csokoládékészítő képzeletéből származnak, ízletes pralinékat, ganache-t, gianduja-t… szülnek. A fűszerek, a citrusfélék héjának, az illóolajok, a sózott vaj, a karamell, a kandírozott gyümölcsök és más összetevők illatai felébresztik vágyainkat… Megőrülünk a mogyoródarabok ropogóságaért, elolvadunk a mandarin ízesített marcipán lágyaságáért, a rézfazékban készült gyümölcspürék finomságáért, és az arabica erőteljes ízei kiemelik a tej ganache-t. Így építi fel praliné és makaron kollekcióját.
Franciaország, Marssac Sur Tarn
Az YVES THURIES csokoládék a francia hagyományos csokoládékészítő, Yves Thuriès tudását képviselik. A csokoládégyár tiszta kakaóvajból készült csokoládékat állít elő. Csokoládétáblákat, csokoládéválogatásokat, csokoládé makaronokat, csokoládé falatkákat és más, exkluzív receptúrájú finom csokoládékat készít. Az YVES THURIES csokoládék kiváló minőségűek és rendkívüli autentikussággal bírnak. Franciaországban és világszerte forgalmazzák őket.
Franciaország, Quiberon
Fedezze fel a Caramélier®-Csokoládét, Henri Le Roux-t, aki Franciaország legjobb csokoládékészítői közé tartozik, és 1977-ben Quiberonban megalkotta a híres CBS®-t (Sós Vajkaramella), amelynek íze utánozhatatlan! Nagy csokoládékészítő, Henri Le Roux több mint 80 alkotással büszkélkedhet! Kiváló kakaókat és a legjobb bevonó csokoládékat választja ki alkotásaihoz, amelyek finom töltelékekkel...
Franciaország, SAINT GERMAIN LAVAL
A La Boîte En Fer teát, kávét, kakaót, édességeket, szappanokat és illatokat, valamint széles választékú élelmiszer-tartályokat forgalmaz. A La Boîte En Fer mindenféle díszített fémdobozt forgalmaz, amelyeket évente kétszer újítanak meg. Ha pörkölő, csokoládékészítő, cukrász, dekorációs, ajándék- vagy illatbolt vezetője, vagy egy szaküzlet, franchise vagy áruház beszerzési felelőse vagy, biztosan...
Réunion, Le Port
A MASCARIN egy réunionai élelmiszeripari gyártó, csomagoló és kereskedelmi vállalat. Korábban SORACO néven ismert, 1966-tól 2000-ig a MASCARIN társaság alapvetően cukorfinomítással foglalkozott. Tevékenységeit diverzifikálta, és belekezdett a csokoládégyártásba. Ez az egyetlen Mester Csokoládékészítő a Réunion szigetén, amely 1992 óta rendelkezik helyi csokoládégyárral. A bevétel 90%-a a...
Belgium, Moen
Dirk Naert, mester-csokoládékészítő egy egyedi és kézzel készített terméket fejlesztett ki; ChocOBeer: Egy sörpraliné folyékony sör töltelékkel. Egy szabadalmaztatott termék. Belga sör és belga csokoládé. A KETTŐ LEGJOBBJA. Az ideális ajándék és exporttermék. A Bockor Sörfőzde volt az első, aki csatlakozott a történethez, hamarosan következik a Palm Sörfőzde és a Brugse Zot sör.
Belgium, Bruxelles
Mary egy kézműves csokoládékészítő. A cég széles választékot kínál pralinékból: tejszín, ganache, pralinék, karamellák, trüffel, marcipán, likőrök,… További termékek is elérhetők: narancshéjak, nápolyi, caraque és nyelvcsapok, nugát, marcipán, karamell, drazsé, táblás csokoládé, szeletek, kenhető krém, kakaó, csokoládéforgács,… A cég ajándékdobozokat és egyéb csomagokat is kínál.
Franciaország, Megève
...finoman kidolgozott dekorációval. Megève állomásának szívében felfedezheti egyedi tudásunkat csokoládégyárunkban, ahol Jean-Paul Hévin mester csokoládékészítő eredeti alkotásait kínáljuk. A kulináris utazás folytatásaként séfjeink, Flora Mikula és Stéphane Patraud ízletes ételeket kínálnak, amelyek a Savoie ízvilágát tükrözik. A Grand Hôtel du Soleil d'Or wellness élményt kínál a pihenéshez. Foglalja...
Svédország, Ystad
... csokoládétrüffelt készítünk, de csokoládétáblákat és egyéb finomságokat is, kézműves módon. Termékpalettánkban szerepel többek között tiszta étcsokoládé, tejcsokoládé, valamint különböző csokoládékrémmel töltött csokoládédarabok. Nálunk részt vehet csokoládékóstolón vagy csokoládékészítő tanfolyamon is. A friss alapanyagokat és helyi termelőktől származó nyersanyagokat kiemelten kezeljük, és a mesterséges...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play