Olaszország, Fidenza
...24 hónapig érlelt Parmigiano Reggiano. Íz, amelyet egy meglehetősen hangsúlyos tej alap jellemez. Kiválóan reszelve tésztára.
Portfólió (54)
Olaszország, Martina Franca
...A „Pecorino Affinato in Fieno” egy érlelt sajt, amelyet juhtejből készítenek, és 3 hónapig szénában érlelnek. Ez a sajt határozott és vidéki ízéről ismert, ami tökéletessé teszi, hogy önállóan fogyasszák, vagy sajt tál részeként. A „pecorino affinato in fieno” egy kézműves termék, amelyet hagyományos módszerekkel és eredeti összetevőkkel készítenek. Kézműves feldolgozása és egyedi íze miatt az olasz sajtkészítési hagyományok kiemelkedő terméke.
Portfólió (29)
Olaszország, Misano Adriatico
...Fedezd fel a F.LLI PETRUCCI Pecorino ficorum egyedi ízét! 2 kg-os csomagolásban érkező, 12 hónapig érlelt pecorino sajt, amelyet a Petrucci testvérek készítenek a Lazio vidékein. Gazdag fehérjében és kalciumban, tökéletesen párosítható felvágottakkal és lekvárokkal egy teljes gasztronómiai élményhez.
Portfólió (200)
Olaszország, Radicofani
... barlangban érlelődik. Ennek a terméknek a jellegzetessége éppen az érlelésben rejlik. Ez természetes módon történik, egy tufába vájt barlangban; és éppen ebben a környezetben, az érlelés teljes időtartama alatt, a sajt felejthetetlen aromákat és ízeket nyer el - „valóban felejthetetlen” A barlangban körülbelül 4 hónapig tartózkodik, ezalatt a sajtot gondosan őrzik, valamint növényi olajjal kezelik a héját, hogy megőrizzék az ízét.
Portfólió (48)
...Kézműves módon készült Portugáliában a tehenekeink tejéből, mint minden sajtunk, a D'Origem sajtunk egy hónapig érlelődik. Textúrája félig kemény, íze intenzív. Súly: 0,8 kg Súly: 1,2 kg...
Portfólió (21)
Olaszország, Noci
...A provolone stagionato egy érlelt, fonott tésztájú sajt, amelyet kizárólag tehéntejből készítenek, hagyományosan kézzel dolgoznak fel és formáznak, és körülbelül 9-12 hónapig érlelik. Sárga színű, nagyon krémes állagú, kívülről kemény, íze pedig nagyon intenzív és kissé csípős, remekül fogyasztható forgácsokban is, vagy egy kiváló bor kíséretében.
Portfólió (10)
Franciaország, Marseille
...A Grana Padano egy félig zsíros sajt, amely oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel (AOP) rendelkezik. Közel 1000 éve hozták létre a Chiaravalle-i ciszterci apátság szerzetesei, akik érlelt sajtot használtak a tejfelesleg megőrzésére. A Grana Padano részben tejszíntelenített tehéntejből származik a Padano régióból, amely Észak-Olaszországban található. A tejelő tehenek és a takarmány, amelyet...
Portfólió (9)
Franciaország, Auxerre
...Nez intenzív vörös gyümölcsök enyhén fűszeres és pörkölt jegyekkel Bouche édes íz, amelyet finoman támogat egy szép tannin szerkezet Étel-ital párosítás: aperitif, entrecôte, bárány, konfitált szárnyasok, nem főtt préselt sajtok Œil: intenzív, szinte fekete ibolya szín Borászat: 6 hónapig inox tartályokban érlelt Pincészet: Cave du Marmandais Borvidék: Côtes du Marmandais Évjárat: 2018 Kultúra: Hagyományos Címke: Ellenőrzött Eredet Megjelölés...
Portfólió (190)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play