Olaszország, Fidenza
...24 hónapig érlelt Parmigiano Reggiano. Íz, amelyet egy meglehetősen hangsúlyos tej alap jellemez. Kiválóan reszelve tésztára.
Portfólió (54)
Olaszország, Misano Adriatico
...Fedezd fel a F.LLI PETRUCCI Pecorino ficorum egyedi ízét! 2 kg-os csomagolásban érkező, 12 hónapig érlelt pecorino sajt, amelyet a Petrucci testvérek készítenek a Lazio vidékein. Gazdag fehérjében és kalciumban, tökéletesen párosítható felvágottakkal és lekvárokkal egy teljes gasztronómiai élményhez.
Portfólió (200)
Olaszország, Radicofani
... barlangban érlelődik. Ennek a terméknek a jellegzetessége éppen az érlelésben rejlik. Ez természetes módon történik, egy tufába vájt barlangban; és éppen ebben a környezetben, az érlelés teljes időtartama alatt, a sajt felejthetetlen aromákat és ízeket nyer el - „valóban felejthetetlen” A barlangban körülbelül 4 hónapig tartózkodik, ezalatt a sajtot gondosan őrzik, valamint növényi olajjal kezelik a héját, hogy megőrizzék az ízét.
Portfólió (48)
Olaszország, Noci
...A provolone stagionato egy érlelt, fonott tésztájú sajt, amelyet kizárólag tehéntejből készítenek, hagyományosan kézzel dolgoznak fel és formáznak, és körülbelül 9-12 hónapig érlelik. Sárga színű, nagyon krémes állagú, kívülről kemény, íze pedig nagyon intenzív és kissé csípős, remekül fogyasztható forgácsokban is, vagy egy kiváló bor kíséretében.
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play