...Tejcsokoládé táblák, tiszta ghánai eredetű, 40% kakaótartalommal. Ez a csokoládé szép ízeket kínál, piros gyümölcsök és gesztenyék aromájával, amelyet egy erőteljes kakaó és kekszes jegyek ölelnek körül. Kiváló minőségű termékek kínálata érdekében a legjobb alapanyagokat választjuk.
Nettó tömeg (G): 100...
...Finom, sütőben készült müzliszelet, amelyet kókuszcukorral finoman édesítettek, puha áfonyával és étcsokoládéval.
A nap jó kezdetéhez vagy egy ízletes szünethez
Vegán, pálmaolaj nélkül, francia eredetű zab.
Hozzávalók:
Zabpehely* 35%, kókuszcukor*, kókuszolaj*, napraforgómag*, mandulaliszt*, teljes kiőrlésű zabliszt*, étcsokoládé* 5% (minimum 88% kakaó) (kakaómassza*, kakaóvaj...
...Carlos kávéja, amelyet hondurasi ültetvényén termeszt, meglehetősen gazdag aromás és ízprofilú. A 48 órás természetes fermentációnak köszönhetően ezzel a kávéval élvezhetjük a tejcsokoládé és karamell édes jegyeit, valamint a gyümölcsösebb narancs és zöldalma ízeket. Egy robbanékony keverék, amely mindig kiegyensúlyozott közepes savassággal rendelkezik.
Helyszín: Corquin, Copan
Ültetvény: Carlos Estevez Mejia
Magasság: 1450 – 1550 msm
Fajta: Red Catuai
Folyamat: 48 órás anaerob fermentáció
Szenzoros profil: Narancs, fehér csokoládé, zöldalma és karamell...
...Coffret Assortiment de Ganaches au chocolats Grands Crus
Ez a letisztult és elegáns doboz a sötét csokoládé ganache-ok kedvelőinek készült.
Itt 4 ganache-t fedezhet fel, amelyeket 4 különböző eredetű Grand Cru csokoládéból készítettek, hogy felfedezhesse e kivételes csokoládék sokszínűségét.
BA LAÏ Vietnami Grand Cru sötét csokoládé citrusos jegyekkel
BALIMO Papuai Grand Cru ganache füstös és...
...Kiváló minőségű kávé, sima és kiegyensúlyozott ízvilággal, 800 és 1300 méter között, a tengerszint felett termesztve, jellegzetes és finom aromával. Vanília, szárított és aszalt gyümölcsök jegyei emelkednek ki egy jól megkomponált és ínycsiklandó testben. Olyan kávé, amely gazdagságával és finom savasságával tűnik ki, megnyilvánuló csokoládé jegyekkel, amelyeket karamell és pörkölt kenyér utóízének árnyalatai gazdagítanak.
Üdvözöljük a Chocolatstehle csokoládégyár világában, ahol a prémium minőségű csokoládé iránti igényeit kielégítő ínycsiklandó partnerére talál. Kézműves, prémium csokoládék gyártására specializálódtunk a szakemberek számára.
Gondosan válogatott, fenntartható gazdálkodásból származó alapanyagokkal dolgozunk, hogy kivételes termékeket garantálhassunk Önnek. Fontos számunkra, hogy tiszteletben tarts...
...Ezek a csokoládék kézműves módon készülnek, és a színezék természetes eredetű, kurkuma, sárgarépa, hibiszkusz, retek, fekete ribizli, alma és spirulina felhasználásával készült.
Összetevők:
Tejcsokoládés Calimero: tejcsokoládé (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma). Kakaó: minimum 33%.
...hogy kifakulna, és nem károsítja a szálakat, szagtalan, és nem bocsát ki klórt a környezetbe. Biológiailag lebomló.
Használhatod mosógépben, áztatáskor és permetezővel. Különösen eltávolítja a következő foltokat: tea, kávé, bor, szósz, gyümölcs, paradicsomszósz, csokoládé, vér, vizelet, izzadság, fű, föld, fa gyanta, propolisz, rózsaszirmok, minden szerves eredetű folt (élelmiszer, természet, emberek, állatok), ...
Az Oxy'clear ideális kiegészítője a MOSÓGOLYÓKNAK és a MOSÓDIOKNAK.
Standard súly: 500 g / 1 kg / 5 g...
...Természetes ayurvédikus krém "Gourmandise Chocolat" a test számára. Ultra tápláló és antioxidáns minden bőrtípusra, kakaóvajjal, sheavajjal, avokádóval, aloe verával, mézzel... Összesen 99,63 % természetes eredetű. Cosmos Natural tanúsítvánnyal rendelkezik.
Előnyök: Üdvözöljük a csokoládé kedvelőit! Kakaóvajjal és kakaóporral, egy csipetnyi kávéval és egy csepp mézzel ízesítve, ez a krémes...
...Színek... Imádjuk őket. A tél és a tavasz határán érezzük a napfény és a színes látványok hiányát. Ezért a tél végén színesítjük a saját világunkat! Nem szeretjük a mesterséges adalékanyagokat, ezért a természetben kerestünk inspirációt. Így született meg a fehér csokoládéba mártott mandula, növényi eredetű színezékek hozzáadásával.
Termékjellemzők: Gluténmentes, Sómentes...
...Kézműves karamellkrémünket Észak-Franciaországban készítjük műhelyünkben.
Minőségi, mind francia eredetű hozzávalókat választunk ki, hogy fokozzuk az ízeket.
Engedje, hogy meglepje édessége és krémessége!
...A Sao Tome tiszta eredetűcsokoládé édessége ízletes gyümölcsös jegyekkel rendelkező áfonyadarabokat tár fel, amelyeket ropogós kukoricapehely fokoz meg.
ÖSSZETEVŐK: 0
TARTALMAZHAT DIOFÉLÉKET, GLUTÉNT ÉS TEJET. Hűvös, száraz helyen, 15 és 18 °C között tárolandó.
...Referencia
9990000014774
Egy csipetnyi szolidaritás a süteményeidben!
Bio, tiszta eredetű São Tomé csokoládé gyümölcsös és testes ízekkel, amely könnyedén feldobja a csokoládéhabokat és egyéb desszerteket.
Hozzávalók: kakaópaszta*, nádcukor*, kakaóvaj*, emulgeáló: napraforgó-lecitin, vanília kivonat*. * Mezőgazdasági összetevők, amelyek biogazdálkodásból származnak. Méltányos kereskedelemből...
...280 g-os, kézműves illatgyertya, amely növényi szója viaszából és a legmagasabb minőségű, európai eredetű illóolajokból készült. A kanócaink 100%-ban pamutból készülnek.
Minden gyertya matt fekete üveg tartóban kerül bemutatásra, amelyet egy általunk tervezett és kivágott akril fedél véd, amikor a gyertya nem ég.
Az Angels édes, függőséget okozó illata a finom csokoládé praliné illatát keveri a pacsuli levéllel, amit a kalábriai bergamott frissítő érintése egyensúlyoz ki, felszabadítva játékos emlékeket és lágy érzéseket.
...A mandulaparfé egy szicíliai eredetű desszert, egyfajta félfagylalt, amely pontosan karamellizált mandulából, tejszínből és csokoládé szószból készül.
...Carnitin, fucus, shea vaj, narancs illóolaj és lágy csokoládé aroma
HATÁSOK
KOFFEIN
Természetes növényi eredetű anyag (alkaloid). A koffein hatóanyaga képes serkenteni a pangó folyadékok vízelvezetését és eltávolítását (ödémás funkció), ehhez társul az a alapvető tulajdonsága, hogy serkenti a zsírsavak mobilizálását a zsírszövetből (lipolitikus aktivitás).
SHEA VAJ
Nagy hidratáló és tápláló hatás, amely javítja a bőr rugalmasságát, miközben helyreállítja és regenerálja azt.
Mindig a Jót keresve, az Orsini Biológiai Csokoládé kifejezi a világ felé való őszinte és átlátható vágyunkat.
Biológiai csokoládé drageek, biológiai csokoládé táblák, Bio csokoládé trüffelek, biológiai gianduia cremino, mindez biológiai és olasz eredetű összetevőkből készült, Olaszországban válogatott Dió és Mandula.
Kiváló minőségű csokoládé és cukrászati termékek, valamint ipari granula...
...
Tartósított hús
Húsok
Főtt és érlelt húsok
Ásványvíz
Különféle állati eredetű termékek
Belsőségek
Ehető olajok és zsírok
Tészta
Kutyatápok
Cukor
Finomítatlan növényi olajok
Tartósított zöldségek
Borok
Borok - Franciaország
Borok - Olaszország
Borok - Spanyolország
Gabona és szemek
Közönséges búza
Terménybetakarítás
Durumbúza
Olajos növények...
A CACAO VENEZUELA DELTA-nál kakaóbabok, csokoládétermékek és különböző eredetű kakaótermékek (Venezuela, Ecuador, Madagaszkár, Ghána, többek között) kereskedelmével foglalkozunk.
Kakaóbabjaink, csokoládétermékeink és kakaótermékeink a nagy mestercsokoládékészítők által a világ legjobb kakaójának számítanak és elismertek.
Specializálódtunk a prémium csokoládék előállításához szükséges...
... összetevőt, amelyet pralinéinak és makaronjainak készítéséhez használnak, szigorúan a kifogástalan minőség alapján választanak ki. Pierre Ledent meglepő kézműves receptjeihez kizárólag ellenőrzött eredetű csokoládét használ, amely legalább 70 % kakaót tartalmaz.
... rendelkeznek, mint például pralinék, ganache-ok, karamellák, nugátok, marcipánok… Látogasson el az Henri Le Roux online boltjába, hogy felfedezze a kifinomultságot és a finomságot! Itt megtalálja fekete vagy tejcsokoládéink válogatásait, valamint a nemes eredetű kakaóból készült csokoládétábláinkat! Emellett kóstolja meg Henri Le Roux karamelláit is, a finom CBS®-en kívül több mint 10 gyümölcsös íz is felfedezésre vár! Ne feledkezzen meg más finomságainkról sem: a Caramélier®, CBS®-alapú kenhető krém, vagy a Bonsoncoeur®, finom csokoládés kenhető krém.
... Csokoládégyárban, amely apáról fiúra öröklődő mesterség 1884 óta Donzère-ben. A Vietcacao úttörő szerepet játszik a tiszta vietnámi eredetűcsokoládé bevezetésében és népszerűsítésében, ma már 40%-os tejcsokoládé és 70%-os étcsokoládé formájában kapható, 1 kg-os tömbökben és 100 g-os táblákban, amelyeket érdemes megkóstolni. További részletekért: contact@vietcacao.com Weboldal: www.vietcacao.com...
Ropogós és lágy. A Cookiserie Namuroise amerikai stílusú sütiket készít: olyan frissek és puhaak, mint egy péksütemény. A csokoládés süti, amelyet Le p’tit Namurois-nak hívnak, régi búzafajtákból, vajból és házi tojásból készül. Csak a csokoládé és a zabpehely nem belga eredetű. Mazsolás vagy csokoládés, sütve, újramelegítve vagy tésztagolyók formájában, sütijeinket kerékpárral szállítjuk néhány namuroisi boltba és iskolákba is. Készítünk citromhéjas linzereket, breton palacsintát zabpehely morzsával és más ropogós-lágy finomságokat is.
TEREMOS MINDEN KÉRÉSRE VÁLASZOLNI A KÉRÉSEIKRE
A gazdasági tanulmányokban ez a kifejezés az elsődleges eredetű termékek megjelölésére szolgál. Ezek a termékek nagy értékkel bírnak a világpiacon, és hosszú ideig tárolhatók. Más szavakkal, a nyersanyagok alapvető nyersanyagok az emberi fogyasztás számára, amelyeket meg lehet tartani anélkül, hogy elveszítenék a minőségüket. Nagy mennyiségben...
Fedezze fel a Le Temps du Chocolat széles választékát a csokoládékból és ízekből, a Narbonne-i 54 rue Jean Jaurès címen található csokoládéboltban. Bories úr, aki több mint 30 éve mester csokoládékészítő, saját készítésű csokoládéremekeit kínálja, amelyeket tiszta eredetű csokoládéból és tiszta kakaóvajból készít: csokoládébonbonok, csokoládéfalatok, gesztenyék, makaronok, kézműves fagylaltok, jégkrémek és gyümölcssorbetek.