...Tejcsokoládé táblák, tiszta ghánai eredetű, 40% kakaótartalommal. Ez a csokoládé szép ízeket kínál, piros gyümölcsök és gesztenyék aromájával, amelyet egy erőteljes kakaó és kekszes jegyek ölelnek körül. Kiváló minőségű termékek kínálata érdekében a legjobb alapanyagokat választjuk.
Nettó tömeg (G): 100...
...Finom, sütőben készült müzliszelet, amelyet kókuszcukorral finoman édesítettek, puha áfonyával és étcsokoládéval.
A nap jó kezdetéhez vagy egy ízletes szünethez
Vegán, pálmaolaj nélkül, francia eredetű zab.
Hozzávalók:
Zabpehely* 35%, kókuszcukor*, kókuszolaj*, napraforgómag*, mandulaliszt*, teljes kiőrlésű zabliszt*, étcsokoládé* 5% (minimum 88% kakaó) (kakaómassza*, kakaóvaj...
...Coffret Assortiment de Ganaches au chocolats Grands Crus
Ez a letisztult és elegáns doboz a sötét csokoládé ganache-ok kedvelőinek készült.
Itt 4 ganache-t fedezhet fel, amelyeket 4 különböző eredetű Grand Cru csokoládéból készítettek, hogy felfedezhesse e kivételes csokoládék sokszínűségét.
BA LAÏ Vietnami Grand Cru sötét csokoládé citrusos jegyekkel
BALIMO Papuai Grand Cru ganache füstös és...
Üdvözöljük a Chocolatstehle csokoládégyár világában, ahol a prémium minőségű csokoládé iránti igényeit kielégítő ínycsiklandó partnerére talál. Kézműves, prémium csokoládék gyártására specializálódtunk a szakemberek számára.
Gondosan válogatott, fenntartható gazdálkodásból származó alapanyagokkal dolgozunk, hogy kivételes termékeket garantálhassunk Önnek. Fontos számunkra, hogy tiszteletben tarts...
...Ezek a csokoládék kézműves módon készülnek, és a színezék természetes eredetű, kurkuma, sárgarépa, hibiszkusz, retek, fekete ribizli, alma és spirulina felhasználásával készült.
Összetevők:
Tejcsokoládés Calimero: tejcsokoládé (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma). Kakaó: minimum 33%.
...hogy kifakulna, és nem károsítja a szálakat, szagtalan, és nem bocsát ki klórt a környezetbe. Biológiailag lebomló.
Használhatod mosógépben, áztatáskor és permetezővel. Különösen eltávolítja a következő foltokat: tea, kávé, bor, szósz, gyümölcs, paradicsomszósz, csokoládé, vér, vizelet, izzadság, fű, föld, fa gyanta, propolisz, rózsaszirmok, minden szerves eredetű folt (élelmiszer, természet, emberek, állatok), ...
Az Oxy'clear ideális kiegészítője a MOSÓGOLYÓKNAK és a MOSÓDIOKNAK.
Standard súly: 500 g / 1 kg / 5 g...
...Természetes ayurvédikus krém "Gourmandise Chocolat" a test számára. Ultra tápláló és antioxidáns minden bőrtípusra, kakaóvajjal, sheavajjal, avokádóval, aloe verával, mézzel... Összesen 99,63 % természetes eredetű. Cosmos Natural tanúsítvánnyal rendelkezik.
Előnyök: Üdvözöljük a csokoládé kedvelőit! Kakaóvajjal és kakaóporral, egy csipetnyi kávéval és egy csepp mézzel ízesítve, ez a krémes...
...Kézműves karamellkrémünket Észak-Franciaországban készítjük műhelyünkben.
Minőségi, mind francia eredetű hozzávalókat választunk ki, hogy fokozzuk az ízeket.
Engedje, hogy meglepje édessége és krémessége!
...A Sao Tome tiszta eredetűcsokoládé édessége ízletes gyümölcsös jegyekkel rendelkező áfonyadarabokat tár fel, amelyeket ropogós kukoricapehely fokoz meg.
ÖSSZETEVŐK: 0
TARTALMAZHAT DIOFÉLÉKET, GLUTÉNT ÉS TEJET. Hűvös, száraz helyen, 15 és 18 °C között tárolandó.
...Referencia
9990000014774
Egy csipetnyi szolidaritás a süteményeidben!
Bio, tiszta eredetű São Tomé csokoládé gyümölcsös és testes ízekkel, amely könnyedén feldobja a csokoládéhabokat és egyéb desszerteket.
Hozzávalók: kakaópaszta*, nádcukor*, kakaóvaj*, emulgeáló: napraforgó-lecitin, vanília kivonat*. * Mezőgazdasági összetevők, amelyek biogazdálkodásból származnak. Méltányos kereskedelemből...
... rendelkeznek, mint például pralinék, ganache-ok, karamellák, nugátok, marcipánok… Látogasson el az Henri Le Roux online boltjába, hogy felfedezze a kifinomultságot és a finomságot! Itt megtalálja fekete vagy tejcsokoládéink válogatásait, valamint a nemes eredetű kakaóból készült csokoládétábláinkat! Emellett kóstolja meg Henri Le Roux karamelláit is, a finom CBS®-en kívül több mint 10 gyümölcsös íz is felfedezésre vár! Ne feledkezzen meg más finomságainkról sem: a Caramélier®, CBS®-alapú kenhető krém, vagy a Bonsoncoeur®, finom csokoládés kenhető krém.
... Csokoládégyárban, amely apáról fiúra öröklődő mesterség 1884 óta Donzère-ben. A Vietcacao úttörő szerepet játszik a tiszta vietnámi eredetűcsokoládé bevezetésében és népszerűsítésében, ma már 40%-os tejcsokoládé és 70%-os étcsokoládé formájában kapható, 1 kg-os tömbökben és 100 g-os táblákban, amelyeket érdemes megkóstolni. További részletekért: contact@vietcacao.com Weboldal: www.vietcacao.com...
Fedezze fel a Le Temps du Chocolat széles választékát a csokoládékból és ízekből, a Narbonne-i 54 rue Jean Jaurès címen található csokoládéboltban. Bories úr, aki több mint 30 éve mester csokoládékészítő, saját készítésű csokoládéremekeit kínálja, amelyeket tiszta eredetű csokoládéból és tiszta kakaóvajból készít: csokoládébonbonok, csokoládéfalatok, gesztenyék, makaronok, kézműves fagylaltok, jégkrémek és gyümölcssorbetek.