...Carlos kávéja, amelyet hondurasi ültetvényén termeszt, meglehetősen gazdag aromás és ízprofilú. A 48 órás természetes fermentációnak köszönhetően ezzel a kávéval élvezhetjük a tejcsokoládé és karamell édes jegyeit, valamint a gyümölcsösebb narancs és zöldalma ízeket. Egy robbanékony keverék, amely mindig kiegyensúlyozott közepes savassággal rendelkezik.
Helyszín: Corquin, Copan
Ültetvény: Carlos Estevez Mejia
Magasság: 1450 – 1550 msm
Fajta: Red Catuai
Folyamat: 48 órás anaerob fermentáció
Szenzoros profil: Narancs, fehér csokoládé, zöldalma és karamell...
...Kiváló minőségű kávé, sima és kiegyensúlyozott ízvilággal, 800 és 1300 méter között, a tengerszint felett termesztve, jellegzetes és finom aromával. Vanília, szárított és aszalt gyümölcsök jegyei emelkednek ki egy jól megkomponált és ínycsiklandó testben. Olyan kávé, amely gazdagságával és finom savasságával tűnik ki, megnyilvánuló csokoládé jegyekkel, amelyeket karamell és pörkölt kenyér utóízének árnyalatai gazdagítanak.
...A mandulaparfé egy szicíliai eredetű desszert, egyfajta félfagylalt, amely pontosan karamellizált mandulából, tejszínből és csokoládé szószból készül.
Mindig a Jót keresve, az Orsini Biológiai Csokoládé kifejezi a világ felé való őszinte és átlátható vágyunkat.
Biológiai csokoládé drageek, biológiai csokoládé táblák, Bio csokoládé trüffelek, biológiai gianduia cremino, mindez biológiai és olasz eredetű összetevőkből készült, Olaszországban válogatott Dió és Mandula.
Kiváló minőségű csokoládé és cukrászati termékek, valamint ipari granula...