Franciaország, Merville
...- szőke karamell, mézes és cukorkás ízű, nagyon kevés karamellizálással - hagyományos karamell, az a standard karamell íz, ami könnyen eszünkbe jut, gyakran használják öntetekben és szószokban - testes karamell, nagyon hangsúlyos íz, amelyet keverékekben használnak sütikben vagy tejtermékekben a jó karamell íz elérésére. FŐ ALKALMAZÁSOK: - Tej desszertek - Zöldséges desszertek - Fagylalt - Sütemények - Torták - Szószok - Topping - Cukrászati termékek...
Portfólió (7)
Hollandia, Maarssen
...A pörkölt rozsából származó maláta kivonat egy természetes sötétbarna pigment, amelyet különböző iparágakban használnak. Gazdag, stabil színt biztosít italokban, ételekben és péksüteményekben. A maláta kivonatot gyakran alkalmazzák olyan termékekben, mint a üdítők, sör, fagylalt és péksütemények. Kiváló stabilitása fény, hőmérséklet és pH mellett sokoldalú választássá teszi a szín és íz fokozására.
Málta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...A kókusz tejszínhab egy tejmentes és vegán alternatíva, amely gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Az összetevők közé tartozik a kókuszolaj, az édesítetlen kókusztej, a vanília kivonat, a vaníliafagylalt és a fehér rum. Először mindent össze kell keverni egy tálban, majd egy órára hűtőbe kell tenni, mielőtt a tejszínhab készítőbe tennénk. Egyetlen feltöltés elegendő, és hamarosan egészséges...
Portfólió (241)
Németország, Bremen
Az Alborz International az Ön importőre az élelmiszeriparban - több mint egy negyed évszázados tapasztalattal! Főként a prémium minőségű fűszerek, mint a sáfrány és a vanília, valamint a diófélék és aszalt gyümölcsök importjára specializálódtunk. Termékeinket megbízható partnerektől szerezzük be az eredeti országokból. Termékeink és szolgáltatásaink a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfe...
Portfólió (6)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
... fagylaltjainkban és sorbetjeinkben az összetevők valódi ízét találja. Igazi jó fagylaltot és sorbetet készíteni egyszerű. Csak jó recepteket kell elképzelni, autentikus és minőségi alapanyagokat használni, és sok szenvedélyt beletenni! Tápérték 100g-ra: Energia 752kJ / 180kcal, Zsír 9,1g, Ebből telített zsírsavak 5,8g, Szénhidrát 23g, Ebből cukrok 20g, Fehérje 2,7g, Só 0,09g Csomagolás: 0,6L-es edény Minőségmegőrzési idő: 12 hónap...
Portfólió (85)
Olaszország, Acerra
...Gluténmentes mogyorókrém, amely ideális a kávé, édességek, joghurt és fagylalt ízesítésére és díszítésére. Használat előtt felrázandó. ÖSSZETEVŐK: cukor, növényi olaj (napraforgó, pálma), mogyoró (8%), zsírszegény tejpor, 10-12% kakaóvajtartalmú kakaó, laktóz, emulgeáló: szójalecitin, aroma, természetes vanília aroma, antioxidáns: rozmaring kivonat. Nyomokban más dióféléket tartalmazhat.
Portfólió (61)
Törökország, Istanbul
a séf legjobb asszisztense péksütemény és cukrászati termékek A legideálisabb keverékek a legfinomabb termékekhez. Az egyik alapvető tényező, amely meghatározza a péksütemények és cukrászati termékek ízét, az a felhasznált nyersanyagok minősége. A BSM Gıda, amely a legjobbak közé tartozik ebben a szektorban tapasztalt csapatával, kiváló minőségű nyersanyagokat állít elő, amelyek egyedi ízeket hozn...
Hollandia, Rhenen
...Gabona- és magbevonatokat készítünk, mint például napraforgómag, tökmag, puffasztott gabonák/magok (rizs, búza, tönkölybúza, quinoa, köles, sorgo), csicseriborsó, többféle gabona stb. Minden gecoated gabona és mag tökéletes összetevője számos alkalmazásnak, mint például fagylalt, reggeli gabonák, csokoládé, energiaszeletek, nugát, péksütemények, joghurt/saláta/zöldség feltétek stb. A vanília...
Portfólió (9)
Ausztria, Königsdorf
... gél, habosítás, emulgeálás, ragasztó. A tojásfehérje por javíthatja a termékek minőségét és eltarthatóságát. Megjelenés: laza por vagy tömör, egységes sárga, a normál tojásfehérje szagával, szagtalan, szennyeződésmentes. Tipikus alkalmazások: sonka, kolbász, surimi, tészta, instant tészta, édesség, szósz, fagylalt. Eltarthatóság: 24 hónap árnyékos, száraz, zárt körülmények között. Csomagolási részletek: 20 kg-os poli táskák karton dobozokban. 2022 Mt 40"-os konténerenként. Összetevők Friss tojás 99,9% Analitikai összetétel Fehérje 70,0% Lipid 5,0% Nedvesség 6,0-7,0%...
Spanyolország, Torrent
...A fő pigmentek a vízben oldódó Norbixin és az olajban oldódó Bixin. Fontos megjegyezni: Az Annatto savas pH-n kicsapódik, de saválló változatok elérhetők a Roha termékcsaládban. Az Annatto E100 Kurkumával keverhető, hogy egy egészségesebb sárga árnyalatot adjon. Alkalmazások: Zsírok és olajok, margarinok, zsíralapú bevonatok és krém töltelékek, sajt, snack termékek, fagylalt és fagylalt tölcsérek, kolbász burkolatok, gyümölcs előkészítmények, cukrászati termékek, sütőkeverékek, száraz keverékek...
Portfólió (31)
Németország, Laucha
...Cremelikör 700ml, 15% Alk/Vol Tulajdonságok: • tisztán növényi alapú cremelikör „Baileys“ ízvilággal • krémes, könnyű állag • sokféle alkalomra fogyasztható: süteményekhez vagy teához, fagylalt vagy torta tetején, koktélok, réteges koktélok (layering) és long drinkek hozzávalójaként, sütéshez vagy egyszerűen csak magában • koleszterinmentes, laktózmentes, gluténmentes, szójamentes • vegán Összetevők: Víz, cukor, alkohol, kókuszolaj, borsófehérje, maltodextrin, természetes aroma, karamellcukorszirup, emulgeáló: monogliceridek (E471) Csomagolás: 700ml üvegpalack...
Portfólió (9)
Martinique, Saint Joseph
...A PARADIS GLACES trópusi gyümölcsökből készült, napfénnyel teli sorbetjeit és krémes fagyijait kínálja... Ön választhatja ki azt az ízt, amely felidézi Önben a régi, kézműves fagyik jó ízét! Eredeti receptek, amelyek a hagyományos tudásra építenek, szigorúan válogatott, kiváló minőségű összetevők és helyi termelés garantálják az autentikus ízű fagyikat és sorbeteket. Az ízek széles választéka a karibi természet bőségének tükröződése: élvezze ezeket a fagyikat és sorbeteket, és lépjen be egy igazi trópusi paradicsomba! 1 literes tálcák...
Franciaország, Saint Lambert De La Potherie
... megjeleníti a működési időt, a fagyasztási hőmérsékletet és a keverő mozgását. Nincs szükség az összetevők előzetes hűtésére ezen a professzionális fagylaltgépen. Tartalmazza: Digitális kijelző, nagy, 2 literes fagylalt tartály és mérőkanál. Teljesítmény: 230V / 180 W Méretek: 272 x 315 x 362...
Portfólió (188)
Törökország, Istanbul
... palacsinta tetejeként - Finom sütési receptekhez - Praktikus 1,6 kg-os üvegben kapható Összetevők: Cukor, búzaliszt, növényi olajok, glükóz szirup, sűrített zsírszegény tej, kandírozott cukor, kakaóvaj, alacsony zsírtartalmú kakaópor, emulgeáló, só, ízesítők. Tápérték információ (100 g-ra vonatkoztatva): Energia: 2269 kJ / 542 kcal, Zsír: 34,1 g, Szénhidrát: 56,7 g, Fehérje: 7,1 g, Só: 0,23 g. Allergének: Tartalmaz: búzát, tejet, szóját. Tartalmazhat: dióféléket, tojást. Tárolás: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolandó.
Portfólió (8)
Franciaország, Yssingeaux
A Nactarome csoport tagjaként és a Groupe Nactis Flavours márkájának részeként a Sevarome az élelmiszer-aromák, a diófélék előkészítése, az aromás összetevők, valamint az élelmiszer-textúrák, stabilizátorok és színezékek tervezésére és gyártására specializálódott, a gasztronómiai szakmák és az édesipari ipar számára. A Sevarome a Pékség-Pastry, a Cukrászat, a Csokoládégyártás, a Fagylalt és az...
Portfólió (55)
Belgium, Francorchamps
... eredetiséggel vetekszik. Kiváló minőségű alapanyagok, tej és tejszín a farmról, ezek az összetevők a természetes és valódi ízért. Minden ízt egyedi igények szerint készítünk el, amelyeket a sok ötlettel rendelkező séfek rendelnek, de gyakran nem rendelkeznek a megfelelő felszereléssel. Minden formátumban gyártunk edényeket, egyéni desszerteket, tortákat és szeleteket, legyen szó fagylaltról, sorbetről vagy bavarois-ról, a választék határtalan. Több mint 200 íz, nehéz néhány sorban mindet felsorolni! A legjobb, ha megkóstolja őket.
Portfólió (90)
Olaszország, Bonate Sopra
...adalékanyagok, pigmentek és egyedi keverékek fejlesztésére, valamint bármilyen por alakú termék gyártására és csomagolására harmadik fél számára.</p><p>Foglalkozik kakaóval, csokoládéval, édesítőszerekkel, tartósítószerekkel, természetes színezékekkel, természetes illóolajokkal a konzervipar számára, kazeinátokkal, por alakú italporokkal, édesítőszerekkel, sűrítőkkel és kémiai savanyítószerekkel, fagylalt alapokkal, vanillin, zsírszegény tejporral és citromlével.</p>...
Olaszország, Bertinoro
...hamarosan a kézműves fagylalt mesterek referenciahelyévé vált. A cukrászati részleg néhány évvel később alakult meg. A BABBI pozicionálása azonnal távol állt a már gazdag tömegpiacoktól, és az "egyedi és megismételhetetlen cukrászati különlegességek" létrehozására összpontosított nemes, keresett, természetes alapanyagok felhasználásával és hosszú, gondos kézműves feldolgozással. Ebből az elvből születtek a Bécsi Waferek és a Waferini, amelyek ma már világszerte ismertek és elismertek.
Németország, Colditz
... Colditzban találhatók. Itt fejlesztjük és gyártjuk termékeinket – és innen szállítjuk azokat világszerte 30 országba Európában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában és Új-Zélandon. Rendszeresen részt veszünk nemzeti és nemzetközi ipari vásárokon, ahol új kapcsolatokat építünk a vállalatunk folyamatos bővítése érdekében. Termékeink: fehérjeszeletek, zab szeletek, sporttáplálkozás, fagylalt alapanyagok, aminosav készítmények, ital koncentrátumok, táplálékkiegészítők, sportitalok, tabletták bérgyártásban (élelmiszerek), diétás élelmiszerek.
Portfólió (5)
Belgium, Kallo (beveren)
... és cheddar sajt pizza feltétekhez vagy szeletekhez, reszelt sajt keverékek; tejpor alapú összetevők, amelyek felhasználhatók csecsemőtápszer, csokoládé, édességek és kekszek, (tejszín)fagylalt, kenyér- és péksütemény, UHT, joghurt vagy sajt készítéséhez; vajzsír alapú összetevők; tejsavó összetevők.
Németország, Neu-Ulm
Bio-alapkeverékek gyártója kézműves fagyasztott desszertekhez. Bio-ízesítő összetevők, mint például mogyoró-, pisztácia-, dió- és mandulapüré. Bio-gyümölcspürék, szemináriumok és fagyasztási technikák. A 32°Fahrenheit márkájú bio-fagylalt összetevők egyszerű lehetőséget kínálnak a kézműves fagylaltkészítők számára, hogy a legfinomabb természetes fagylaltot bio minőségben készítsenek. A 32°Fahrenheit bio-alapok és -paszták tökéletesen összehangoltak, és garantálják a telt ízű, stabil fagylaltot – természetesen emulgeálószerek, ízfokozók és színezékek nélkül.
Olaszország, Matera
... értelmezi és megvalósítja a terméket, kifejezetten minden ügyfél számára testre szabva: összetevők, struktúra, aromák, színek és egyedi csomagolások. A cég képzéseket szervez a SCUOLAGELATO FEDERICO II. intézményben.
Franciaország, Nanterre
... előkészítése, oldószeres extrakció), Állati takarmány ellenőrzése (nyersanyagok, állati takarmány összetevők, laboratóriumok, kutyatáp gyártás, takarmányok és állateledel), Tej és tejtermékek ellenőrzése (vaj, sajt, fogyasztói tej, fagylalt, tejpor, joghurt), Bioüzemanyagok ellenőrzése, Gabonák, malomipar és olajok ellenőrzése (gabona átvétele, étkezési olajok, helyszíni elemzés, kiválasztás), Húsipari...
Belgium, Fernelmont
A táplálkozási ipar, italok, fagylalt, kekszek stb. számára gyártunk és csomagolunk ízeket és élelmiszer-színezékeket, de foglalkozunk tisztítószerekkel, kozmetikumokkal és szappanokkal is. Illóolajokat és adalékanyagokat csomagolunk és forgalmazunk.
Belgium, MANAGE
A DAWN FOODS BELGIUM széles választékot kínál teljesítményorientált és innovatív termékekből: péksütemények keverékei, töltelékek, stabilizátorok krémekhez és habokhoz, gyümölcs előkészítmények, öntetek, mázak, csokoládék, aromák, fagylalt alapanyagok, feltétek és díszítések. A DAWN FOODS BELGIUM az egyik vezető szereplő a BVP (Pékség, Édesipar, Cukrászat) szektorban Európában, és négy fő piacon fejleszti tevékenységét: a kézműves cukrászatban, a vendéglátásban, a fagylaltozóban és az iparban.
Törökország, Izmir
A Finnuks az összes összetevő gyártója a pékség, cukrászat, csokoládé és fagylalt iparágak számára. Fő termékünk a mogyorópüré, magas minőségű összetevők gyártók számára. 2006-ban alapították Törökország Izmir városában.
Németország, Steinkirchen
Nyersanyagok importálása és gyártása fagyasztott desszertek és cukrászat számára, például fagylalt alapanyagok, vanília termékek, maláta kivonat, invert cukor.
Egyesült Királyság, Mayfield
A Thorne Produce Ltd egy brit, kent-i székhelyű vállalkozás, amely 1981 óta működik. Trópusi gyümölcs pürék és speciális összetevők importőrei vagyunk, akik fagylalt- és sorbetgyártóknak, csokoládékészítőknek, koktélbároknak, pékségeknek és éttermeknek szállítanak. Termékeink számos díjhoz hozzájárultak ügyfeleink számára, beleértve a Great Taste Awards és az Ice Cream Alliance érmeket és...
Törökország, Esenyurt
... Divízióban. Fő exportipari csoportjaink a következők: • Tej- és tejtermékek • FMCG élelmiszer- és italtermékek • Bor és sör • Hús- és delikát termékek • Friss, fagyasztott, konzerv élelmiszerek, gyümölcsök és zöldségek • Maracuja lé, fagylalt, tea és kávé • Szárított gyümölcsök és diófélék • Gabona, hüvelyesek és tészta • Élelmiszer-összetevők és tejsavópor Várjuk pozitív válaszotokat, hamarosan...
Németország, Braak
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play