Franciaország, Carpentras
... kínálhassuk Önnek. Webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a magánszemélyek igényeinek, miközben egy dedikált teret biztosít a szakemberek számára: forgalmazók, partnerek, sajtműhelyek, hentesek, delikátboltok, kisboltok és szupermarketek.
Portfólió (16)
Franciaország, Laissac
...szárított Aubrac marha, chorizo, guanciale, száraz kolbász, saucisson, alkotják nitrit nélküli felvágottaink választékát, amelyet Laissacban, Aveyronban készítünk. COTE2BOEUF a Popines feltalálója is: vékonyra szeletelt felvágott egy 100%-ban újrahasznosítható és visszaváltható üvegben. Vákuum alatt 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. 3 méretben elérhető (Popine, Marmite, Chaudron), télen kíséri a raclette-t és a szép időszakban a felvágott tálakat.
Portfólió (29)
Franciaország, Sarrola-Carcopino
... tiszteletben tartásával. A vállalat a termékek gyártásában, csomagolásában és szállításában is dolgozik. A Salaisons Joseph Pantaloni vállalat gondoskodik áruja minőségéről, és garantálja a legjobb szállítási körülményeket. A szállítmányok Franciaországba és Európába történnek közúti vagy tengeri szállítással. Az Ajaccio közelében található Szépség Szigetének húsáru beszállítója, a Salaisons Joseph...
Portfólió (8)
Franciaország, Marseille
... - Tejtermékek (sajtok, joghurtok, tejek, tejszín...), - Húsáruk és szalámik, - Péksütemények és édesipari termékek, - Halal termékek, - Élelmiszerbolt, - Tengeri termékek, - Fagyasztott termékek. Különböző élelmiszertermékek széles választékát tudjuk Önnek kínálni. A SOMEXPORT az exportpartnere. Valóban, segítünk Önnek felfedezni a világ minden tájáról a legjobb termékeket, amelyek...
Franciaország, Rabastens De Bigorre
... be a címkézett sertéshúst, amely a Label Rouge húsairól ismert. A sikerünk kulcsa: az íz, az ízek egyensúlya és a vonzó textúra! Generációról generációra átadott tudással a termékek a legtisztább hagyomány szerint készült receptek alapján készülnek. A vállalat büszke arra, hogy természetes termékeket kínál fogyasztóinak. 2021 óta a Conserverie du Sud megszerezte az IFS 8. verzió szerinti tanúsítványt. Az IFS FOOD egy nemzetközi referencia, amely lehetővé teszi a termékek és folyamatok biztonsági és minőségi megfelelőségének értékelését.
Portfólió (27)
Franciaország, Carquefou
... * Hentes specialitások: sült húsok (Orloff, szalonna, füstölt, szilvával...) Nyári termékcsalád: * Régi módszerrel készült kolbász: chipolata, fűszeres chipolata, merguez, brasse kolbász, hús, töltelék, grillezhető chorizo, bélszín...
Franciaország, Aix En Provence
... megfelelő és teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani. A CAS’AIACCINA-nál szeretjük a jó dolgokat, miért ne élvezhetné ezt Ön is?! Minőségi termékek azok számára, akik örömet lelnek a fogyasztásukban... Sikerült olyan szakképzett szakembereket körénk gyűjtenünk, akik elkötelezettek a célunk iránt, hogy Önöket maximálisan kiszolgálhassuk. De emellett szigorúan betartjuk a különböző előírásokat...
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik. A COLA Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Franciaország, Ascain
...) - halal marhabacon / halal pancetta - halal marhapasterma - halal báránysonka Halal felvágottainkat nagykereskedelmi mennyiségben kínáljuk egész darabokban vagy szeletelt csomagolásban. Minden termékünk halal tanúsítvánnyal rendelkezik és EIAC akkreditációval bír. Szállítás Franciaország szárazföldi területére, kivéve Korzikát.
Portfólió (4)
Franciaország, Auros
... generációs tenyésztők, hentesek és felvágott árusok leszármazottai vagyunk, és mindig is támogattuk a helyi és kézműves tudást. A MAISON VOISINE-nél két helyszínünk van, amelyek egy családi együttműködésből származnak: egy gyártás PAU-ban Frédéric Lacoste, Mester Kézműves Hentes és Catering szakember irányításával, valamint egy termékválasztó, hűtött tároló és rendelés előkészítő helyszín AUROS-ban...
Portfólió (31)
Franciaország, Beaumont De Lomagne
...a hagyományok és a dél-francia gasztronómia tudásának tiszteletben tartásával készítjük. Színezék és tartósítószer nélkül, minden termékünket az Auch-i úton található műhelyünkben készítjük, Beaumont de Lomagne-ban, a GERS és TARN & GARONNE között.
Franciaország, Wissous Cedex
A VARACHAUX vállalatot 1968-ban alapították. Ez egy kis- és középvállalkozás, amely húsalapú élelmiszer- köztes termékekre (PAI) specializálódott. Francia és európai vágóhidakból és feldolgozó üzemekből szerezzük be az alapanyagokat, és termékeinket a készételek ipara és a közétkeztetés számára értékesítjük. Tevékenységünk nyers és főtt hús alapú termékek ipari előkészítése az élelmiszeripar...
Franciaország, Nantes
A BERJAC cég a hús- és halkereskedelemre specializálódott, elsősorban a vendéglátóipari szakemberek (éttermek, hentesek, catering szolgáltatók, élelmiszerboltok, kisebb közösségek) számára, és bolt szolgáltatást nyújt, valamint házhoz szállítást végez Loire-Atlantique, Vendée, Maine és Loire területein: húsok (marha, borjú, bárány, sertés), belsőségek, felvágottak, szárnyasok, friss termékek...
Franciaország, Pamiers
... veszi át ezt a helyi kalandot, hogy távolabbi horizontok felé vezesse. Mert itt, Ariège-ben, ki ne ismerné a Commenges húsüzemet? A minőség szájról szájra terjed! A turizmus pedig formálja a látásmódunkat, elősegítve a húsüzem hírnevét. Valóban, a minőségi húsáruk iránt érdeklődők és kedvelők, akik megkóstolták termékeinket Ariège-ben, arra kérnek minket, hogy folytassuk a megosztást barátaikkal...
Franciaország, Villefranche De Rouergue
1962-es alapítása óta a SACOR vállalat a Franciaország délnyugati részének száraz húsáruira specializálódott. A SACOR hagyományos és regionális receptek alapján készült élelmiszereket kínál. A cég száraz kolbászt, száraz szalámit, felvágott tálakat, chorizót, száraz sonkát, coppát, pancettát, szalámit, füstölt hasaaljat stb. kínál. A vállalat elkötelezett a transzparencia és az íz kiválósága mellett.
Franciaország, Lacaune
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
Franciaország, Sceaux Sur Huisne
1966 óta a Bahier cég elismert szereplője a húskészítmények piacának. Az első számú francia cég a fehér és fekete puding piacán, valamint a második a rillettek piacán. Folyamatos innovációval a Bahier ma 5 termékcsaládot kínál: Pudingok, Rillettek, Disznóhúsok, Belsőségek és Szárnyas termékek. Francia rillette gyártó.
Franciaország, Amancy
...Nincsenek nagy szavak, hogy kifejezzük a szakmánk iránti szeretetünket. Ha a generációk óta tanult és továbbadott tudásról, a válogatott húsokról, a kézműves hentesmódszerekről, a mindig a saját kezünkből származó termelésről, a hagyományos helyi „öreg” receptek eredeti ízeiről, az online értékesítésről, az autentikus ár-érték arányokról beszélünk... Nincs titok, csak a józan ízérzék, lépésről...
Franciaország, Le Rouget
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője. A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot. A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
Franciaország, MONTREUIL BELLAY
Andouillettes gyártó nagykereskedések, HORECA, vendéglátás, nagykereskedők, beszerzési központok számára. A La Saumuroise andouillettes, Bonbergel andouillettes és Champenoises andouillettes 100%-ban sertéshúsból készülnek. Helyi kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. La Saumuroise kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. Hagyományos fehér kolbász gyártó, extra sovány kolbász vákuumcsomagolva. Andouillettes Saumur Champigny vákuumcsomagolva. Húsipari termékek gyártója nagykereskedések, HORECA számára...
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Franciaország, Ibos
...A SA SALAISONS PYRENEENNES egy kivételes sonkák sózására specializálódott vállalat. A Salaisons Pyrénéennes autentikus tudást alkalmaz a kivételes sonkák és sózott húsok előállításában. Ahogyan a nagy borok esetében, ezek a sózott termékek egy minőségi "szőlőfajtából" származnak: a Délnyugat Franciaországban tanúsított fehér sertésből. A fehér sertés "szőlőfajtájából" származó termékek a "SALAISONS PYRENEENNES" márkanevén kerülnek bemutatásra.
Franciaország, Manosque
A Le Séchoir des Alpes vállalat az élelmiszeripar területén tevékenykedik, pontosabban a húskészítmények és szalámik gyártásában. Hagyományos és kézműves tudásával, amely apáról fiúra szállt, a Séchoir des Alpes egy minőségi termékpalettát kínál, amely Provence minden ízét képviseli.
Franciaország, Lacaune
... régi jó ízeket tiszteletben tartják, miközben modern elemeket is hozzáadnak. A Lacaune-i felvágottkészítők hosszú családi hagyományából származó tudás Lacaune egy gyógyfürdőfalu a Haut Languedoc regionális természetvédelmi park szívében. 800 méter magasan elhelyezkedve, a tiszta és friss klíma döntő fontosságú a minőségi felvágottak és szalámik, mint például a száraz sonka, a száraz kolbász és a száraz virsli előállításához és érleléséhez. Itt, a tengeri és hegyi szelek hatására, termékeink érlelése lassan zajlik.
Franciaország, Rungis
A di spé ré társaság Rungisban található. Regionális felvágottakat kínálunk, mint például a libamáj, friss termékek, kész saláták, lazac... Mindig is elkötelezettek voltunk a legjobb francia és külföldi termékek felfedezése iránt. A felvágott nagykereskedés 1975-ben alakult, és 1978 óta a Rungisi MIN-en működik. A specialitások főként a regionális felvágottak, a libamáj, a Label Rouge lazac, a friss termékek és a kész saláták. Gasztronómia: Regionális és külföldi specialitások gyártása. Tel.: 01 46 87 33 00.
Franciaország, Montreuil Bellay
Önök örömére Roger BODET, mesterszakács, bemutatja tehetségét és tudását egy széles választékú szárazkolbász révén. A természetes bélbe töltött kolbászokat egy érlelő helyiségbe helyezik, ahol fokozatosan elérik az ízek és a jó szárazkolbászra jellemző felületi virágok fejlődéséhez ideális hőmérsékletet. Ez az a szakasz, amikor a legjobban kényeztetik őket, mivel ezután szigorúan időzített lépcsőkben kell lehűlniük. Ezután következik az érlelés a szárítóban, ahol a hőmérsékletet és a páratartalmat szoros felügyelet alatt tartják több héten keresztül.
Franciaország, Rungis
Franciaország, Fonsorbes

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play