Franciaország, Chaponost
A Randy egy 1903-ban alapított KKV, amely Chaponostban található, a lyoni régió dél-nyugati részén. A helyi termékek világában elhelyezkedve a Randy minden tudását a sós péksütemények, a húsáruk és a helyi saláták gyártásába fekteti. Ez a tudás már több mint egy évszázada átadásra kerül a Randy Házon belül. Valóban, munkatársaink a húsáru- és péksütemény-szakma szakértői, akik alaposan ismerik a lyoni termékeket, hogy garantálják a termékeink optimális minőségét.
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
Franciaország, Plaisance
... a sertéskarcák hétfőn, kedden és csütörtökön érkeznek Plaisance-ba. Ezeket feldolgozzák, és a különböző darabokat a gyártásra osztják ki. A recepteket illetően, a kolbásztól a sült húsig, a sonkáig, egy ötvenéves tapasztalaton alapuló tudás áll a háttérben, amely a ízek állandóságának keresésére épül az év során.
Franciaország, MONTREUIL BELLAY
Andouillettes gyártó nagykereskedések, HORECA, vendéglátás, nagykereskedők, beszerzési központok számára. A La Saumuroise andouillettes, Bonbergel andouillettes és Champenoises andouillettes 100%-ban sertéshúsból készülnek. Helyi kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. La Saumuroise kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. Hagyományos fehér kolbász gyártó, extra sovány kolbász vákuumcsomagolva. Andouillettes Saumur Champigny vákuumcsomagolva. Húsipari termékek gyártója nagykereskedések, HORECA számára...
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Franciaország, Ibos
...A SA SALAISONS PYRENEENNES egy kivételes sonkák sózására specializálódott vállalat. A Salaisons Pyrénéennes autentikus tudást alkalmaz a kivételes sonkák és sózott húsok előállításában. Ahogyan a nagy borok esetében, ezek a sózott termékek egy minőségi "szőlőfajtából" származnak: a Délnyugat Franciaországban tanúsított fehér sertésből. A fehér sertés "szőlőfajtájából" származó termékek a "SALAISONS PYRENEENNES" márkanevén kerülnek bemutatásra.
Franciaország, Manosque
A Le Séchoir des Alpes vállalat az élelmiszeripar területén tevékenykedik, pontosabban a húskészítmények és szalámik gyártásában. Hagyományos és kézműves tudásával, amely apáról fiúra szállt, a Séchoir des Alpes egy minőségi termékpalettát kínál, amely Provence minden ízét képviseli.
Franciaország, Lacaune
... régi jó ízeket tiszteletben tartják, miközben modern elemeket is hozzáadnak. A Lacaune-i felvágottkészítők hosszú családi hagyományából származó tudás Lacaune egy gyógyfürdőfalu a Haut Languedoc regionális természetvédelmi park szívében. 800 méter magasan elhelyezkedve, a tiszta és friss klíma döntő fontosságú a minőségi felvágottak és szalámik, mint például a száraz sonka, a száraz kolbász és a száraz virsli előállításához és érleléséhez. Itt, a tengeri és hegyi szelek hatására, termékeink érlelése lassan zajlik.
Franciaország, Rungis
A di spé ré társaság Rungisban található. Regionális felvágottakat kínálunk, mint például a libamáj, friss termékek, kész saláták, lazac... Mindig is elkötelezettek voltunk a legjobb francia és külföldi termékek felfedezése iránt. A felvágott nagykereskedés 1975-ben alakult, és 1978 óta a Rungisi MIN-en működik. A specialitások főként a regionális felvágottak, a libamáj, a Label Rouge lazac, a friss termékek és a kész saláták. Gasztronómia: Regionális és külföldi specialitások gyártása. Tel.: 01 46 87 33 00.
Franciaország, Montreuil Bellay
Önök örömére Roger BODET, mesterszakács, bemutatja tehetségét és tudását egy széles választékú szárazkolbász révén. A természetes bélbe töltött kolbászokat egy érlelő helyiségbe helyezik, ahol fokozatosan elérik az ízek és a jó szárazkolbászra jellemző felületi virágok fejlődéséhez ideális hőmérsékletet. Ez az a szakasz, amikor a legjobban kényeztetik őket, mivel ezután szigorúan időzített lépcsőkben kell lehűlniük. Ezután következik az érlelés a szárítóban, ahol a hőmérsékletet és a páratartalmat szoros felügyelet alatt tartják több héten keresztül.
Franciaország, Bastelica
Franciaország, Bressuire
Franciaország, Servas
... nyersanyagaink szigorú kiválasztásán, a termékek nyomon követhetőségén és ipari tudásunkon. Termékeink közvetlenül a Bresse vidéki receptjeiből inspirálódtak, és gondosan válogatott összetevőkből készülnek. Sonkákat, fekete és fehér véres hurkákat, valamint számos húsipari terméket gyártunk, mint például a fejhús sajt, a Bressan civier, a lyoni főzni való kolbászok vagy éppen az andouillettes.
Franciaország, LOUEY
Az Adour Húsüzem fő tevékenysége a Bayonne-i sonka és a kivételes Fekete Sertés sonka feldolgozása és érlelése. Kiváló minőségű alapanyagok beszerzésével és a baszk és bigourdani ősi módszerek ihletésével az Adour Húsüzem garantálja termékeinek magas minőségét és presztízsét. Helyi tenyésztőkkel és egy engedélyezett vágóhíddal együttműködve az Adour Húsüzem előnyben részesíti a Bio Bayonne-i sonkát, amely egy természetes termék, és gyártása tiszteletben tartja környezetünket.
Franciaország, Tarbes
A tevékenységünk célja, hogy gondoskodjunk a szigorúan válogatott húsipari, felvágott és vendéglátóipari termékek forgalmazásáról, a szigorú élelmiszer-biztonsági szabályok betartásával. Szolgáltatásaink olyan szakmai ügyfelek számára állnak rendelkezésre, mint: hentesek, felvágott- és vendéglátóipari szakemberek, élelmiszerboltok, éttermek, közepes és nagyobb üzletek.
Franciaország, Trie Sur Baise
A CHARCUTERIE ADER 1926-ban alakult Trie sur Baïse-ben, a Magas-Pireneusokban, és négy generáció óta működik. A CHARCUTERIE ADER a házi készítésű, tiszta sertéshúsból készült kolbászok gyártására specializálódott. A Ader ház, amely természetesen megyei hírnévvel bír, de országos elismertséggel is rendelkezik, hiszen a szakértők nem haboznak egy kis kitérőt tenni, hogy megkóstolják az általa...
Franciaország, Tarare Cedex
Franciaország, La Cavalerie
Franciaország, La Vergne
Franciaország, Sernhac
Franciaország, Ocana
Franciaország, Pontonx Sur L Adour
Franciaország, Marseille
A Bruche-völgyi charcuterie sonkákat, savanyú káposztát és különféle kolbászokat készít.
Franciaország, Barbentane
Hét generáció óta kézműves húsipari termékeket gyártunk. Húsipari termékeinket hetente kézműves módon készítjük, hogy garantáljuk termékeink frissességét. Tartósítószerek és színezékek nélkül, ezek a termékek a régiónk ízeit kínálják. Száraz húsipari termékek: bika kolbász, tekert hasaalja.....stb. Főtt húsipari termékek: fejhús, andouillettes, caillettes, stb. Grilléink: andouillettes, kolbászok (chili, bárány mentával, bazsalikom stb.)...
Franciaország, Sarlat La Caneda
Franciaország, Foce
Franciaország, Angouleme
Franciaország, Pledran
Franciaország, St Pierre De Chandieu

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play