Franciaország, Castelnaudary
...A hagyományos recept szerint a Maison Rivière egy gazdag és ízletes cassoulet-t készít, amely a régió és lakói képét tükrözi. Az olvadó babok friss zöldséglevesben főzve, kacsacombokkal és a mi műhelyeinkben francia sertéshúsból készült Toulouse-i kolbásszal egészülnek ki.
Portfólió (56)
Franciaország, Castelnaudary
... keresek egy jó Corbières-t vagy Minervois-t, hogy kísérje. Ez Castelnaudary királyi étele, a helyi hagyományból származik. A nevét a fazékról kapta, amelyben főzik: a cassole. A LEGENDÁJA: A cassoulet a középkorban született, amikor a chaurien-ek (Castelnaudary lakói) martírok lettek egy ostrom során. Az élelem hiánya miatt összegyűjtötték és megfőzték az összes megmaradt hozzávalót, így született meg a híres cassoulet de Castelnaudary.
Portfólió (37)
Franciaország, Brive La Gaillarde
...Egy ízletes meleg étel élvezetéhez a Corrèze-ből, nincs jobb, mint egy jó cassoulet! 800 g-os edény...
Portfólió (71)
...A libamáj mellett széles választékot kínálunk készételekből is. Változatos készételeink a régiónk, a dél-nyugat ínycsiklandó tudását képviselik. Fedezze fel: Alicuit, kacsakonfit, pinty napfényben, kacsamanccsal készült cassoulet, borban főtt kakas, galambsaláta...
Portfólió (4)
Franciaország, Geispolsheim-Gare
...4 WECK Corolle® 2700 ml üveg befőttesüveg üvegburkolattal és tömítésekkel (klipsz nem tartozék) Kapacitás ml-ben: 2700 Nyílás átmérője mm-ben: 100 Magasság mm-ben: 242 Javasolt súly grammban: 2280 Tömítések és burkolatok benne. Klipsz nem tartozék. Ideális nagy levesekhez vagy készételekhez (savanyú káposzta, cassoulet stb.).
Portfólió (48)
Franciaország, Gagnac Sur Garonne
A Bulle de créateurs egy 2019 óta működő vállalkozás a Toulouse-i régióban, amelyet két Mam 'preneur alapított. Többféle terméket kínálunk, így képesek vagyunk számos igénynek megfelelni nagyon változatos területeken, mint például a kisgyermekkor, a tematikus ajándékok, a divatkiegészítők és ékszerek, valamint a dekoráció. Termékeinket a Toulouse északi részén található műhelyünkben készítjük.
Portfólió (38)
Franciaország, Roubia
... bor jól struktúrált és intenzív a Syrah jelenléte miatt. A hozzáadott szulfidok hiánya lehetővé teszi a gyümölcs kiemelkedését.","Cassoulet, plats méditerranéens":"Cassoulet, mediterrán ételek","Nous n'ajoutons aucun SO2 à aucun moment de la préparation du vin.":"Bor készítése során egyáltalán nem adunk hozzá SO2-t.","Contenance (L):0,75":"Űrtartalom (L): 0,75","DEGUSTATION":"KÓSTOLÁS","Degré : 12.5...
Portfólió (28)
Franciaország, Lyon
Három gasztronómia iránt szenvedélyes és a természetet szerető barát, Thomas, Thibault és Andréa létrehozta a JOKO-t. Ambíciójuk, hogy értékesítsék a francia vadon élő vadak és a Bigorre AOP fekete sertés húsát rövid ellátási láncok révén. Természetes, kiváló minőségű termékeket kínálnak autentikus és innovatív recepteken keresztül, miközben harcolnak a vadászathoz kapcsolódó élelmiszer-pazarlás e...
Portfólió (40)
Franciaország, Gourdon
A GODARD Ház a libamáj és a dél-francia vidéki termékek előállítására specializálódott. Így a vállalat széles választékot kínál kiváló minőségű libamájakból, például vászonba csomagolt libamájat, füge ízesítésű libamájat, valamint készételeket, mint például kacsakonfit vagy cassoulet.
Franciaország, CASTELNAUDARY Cedex
A Languedoc és a Cathar Vidék szívében, Castelnaudaryban, az Aude megyében, a SODICAS CONSERVERIE az Audary márkán keresztül a legjobb hagyományos dél-nyugati konyhát készíti el az Ön örömére. Cassoulet, konfitált ételek, készételek, pástétomok, sonkák, libamáj – mindezek a jó élet és a jó étkezés szimbólumai. Helyi termékeink és hagyományos receptjeink egyre népszerűbbek a fogyasztók körében.
Franciaország, Gourdon
A VALETTE cég 1920 óta a Périgord-i libamáj és fekete szarvasgomba gyártására és értékesítésére specializálódott. A VALETTE FOIE GRAS egy családi vállalkozás, amely autentikus és helyi ételeket kínál. Bőségesen készítjük el ezeket a termékeket, és tipikus dél-franciaországi ételekben, mint például a cassoulet, is kínáljuk őket. Termékeinket Franciaországban és külföldön is forgalmazzuk.
Franciaország, La Chapelle Aubareil
Több mint harminc éve vagyunk liba- és kacsamáj készítő mesterek, valamint gesztenyét termelünk a Dordogne-ban. Konzervjeinket helyben, a Périgord hagyományos receptjei szerint készítjük. A konzervgyár emberi léptékű. A májak és a készételek (cassoulet, konfitált ételek, pörköltek…) gondos előkészítést igényelnek, és a gyártási folyamat minden szakaszában a legnagyobb figyelmet kapják. Laboratóriumunk megfelel az európai és HACCP szabványoknak. Az általunk képviselt értékek a vendégszeretet, a gasztronómia, a hagyomány és a minőség.
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
... pástétom, baszk pástétom Espelette borssal, vidéki pástétom, rillettek, hűre, baszk véreshurka, konfitált kolbászok és Ibaïona konfitált sertés) és vadból (nyúlpástétom, vaddisznó pástétom és galambpörkölt). Végül a Mayté húsüzem kötelező baszk receptjeit is elkészíti, mint az axoa, a piperade és a baszk pacal, valamint olyan ételeket, mint a cassoulet vagy a burgundi marhahús.
Franciaország, Revel
Castelnaudary-tól, a Cassoulet fővárosától két lépésnyire, a Revelois több mint fél évszázada készít olyan recepteket, amelyek a Lauragais vidéki hagyományokból és tudásból származnak. A Revelois története elsősorban André MOREL története, aki Castelnaudary-i hentesinas volt, és az 1980-as évek elején, a munkája iránti szenvedéllyel és az ízek és ízlelőbimbók kielégítésére irányuló vágyával...
Franciaország, Badefols Sur Dordogne
... cassoulet, is forgalmaz. Dió- és szárított gyümölcsfeldolgozóként a birtok bio gazdasági és kézműves termékeket is forgalmaz (diókrém, diómustár, füge- és diólekvár stb.). A Domaine de la Barbe garantálja az egészséges, minőségi és ízletes termékeket.
Franciaország, Beaumont De Lomagne
A gesztus iránti szeretet és a komolyság vezette a 1888-ban alapított, Antoine Micouleau által vezetett kis beaumonti hentesüzemet, hogy La Maison Micouleau, kézműves konzervgyárrá váljon. Azóta apáról fiúra adjuk át receptjeinket. Hazánk szívében, Lomagne-ban, minden ízét megadjuk a terroir szónak. Minden termékünket, mint például a libamáj, a konfitált húsok, a cassoulet és más tipikus ételek...
Franciaország, Lanzac
... kínálunk előételeket, mint például kacsahúsos rillette és libamáj alapú pástétomok, valamint különlegességeket, mint az narancsos kacsakonfit és a Lanzaguai cassoulet. A Grezelade Tanyája széles választékban kínál regionális termékcsomagokat is. A termékeket saját boltjainkban, ínycsiklandó boltjaikban és éttermekben értékesítjük. Egy összekapcsolt konferenciaterem és étkező építése folyamatban van, amely 2016-ra készül el.
Franciaország, Laguiole
A DROSERA GOURMANDE egy kézműves élelmiszer-specialitások gyártására szakosodott vállalat. A DROSERA GOURMANDE számos kacsából készült ételt készít, mint például a libamáj, a libamájblokkok, a libamájhabok, a gyomrok, a konfitált ételek, a kacsamell stb. A vállalat emellett tripoux-t, kolbászokat, pástétomokat, fritonokat, cassoulet-t, galantine-t, aperitifhez való terrine-ket és vadpástétomokat is kínál.
Portfólió (2)
Franciaország, Montaut
... sült pástétomok, aquitán kaviár, cassoulet, daube stb. A Maison a minőségéről (IGP LANDES és SUD-OUEST tanúsítvány, Label Rouge) és hírnevéről ismert. Termékeit Franciaországban és külföldön értékesíti, finom élelmiszerboltok, borboltok, élelmiszerüzletek, éttermek és vendéglátók révén.
Franciaország, Narbonne
... szakmai színvonalon, ízletes hagyományos konyhát kínálva, helyi mediterrán ihletésű receptek alapján, valamint a régió borait. Ez a vendéglátóhely egy bolt is, ahol széles választékot talál a napi étkezésekből, zöldségekből és előételekből, valamint finom élelmiszereket és helyi borokat. Különböző elvihető ételeket kínál: paella, gardiane, zarzuela, kuszkusz, bourride, tapas, cassoulet, bouillabaisse. Az Aude (11) vállalkozások számára a Traiteur del Païs ízletes étkezési tálakat szállít, az árak 10,80 € és 17,20 € között mozognak.
Franciaország, Hagetmau
1929 óta a BESSE FOIE GRAS cég a libamáj előállítására és forgalmazására specializálódott. A vállalat félig főtt libamájat, kacsamájat, lúdmájat és libamáj specialitásokat kínál. Emellett terrineket, pástétomokat, kacsakonfitokat, landai cassoulet-t, valamint ínycsiklandó ajándékcsomagokat is ajánl a vállalati bizottságok számára.
Franciaország, Cahors
A SUDREAU egy olyan vállalat, amely a libamáj, kacsamell, zúza, kacsarillett, kacsakonfit és a Délnyugat tipikus ételeinek, mint a Cahors-i Coq au Vin vagy a cassoulet, gyártására és értékesítésére specializálódott.
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
Franciaország, Toulouse
A Toulouse kapujában található modernizált gyártóhelyével a családi vállalkozás, a SAS SAMARAN, megőrzi a valódi hagyományos tudást, amely egyre inkább szabályozott és ellenőrzött környezetben valósul meg. A termékeket mindig kézműves módon készítik, és a különböző receptek, mint például a pástétomok, konfitált húsok, terrinák, kacsás cassoulet... a család szülőföldjének regionális konyhájából...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play