Franciaország, Saint Malo
Hagyományos halászok 1934 óta, tevékenységünk ma két fő ágazatra épül: a surimi és a fagyasztott fehér halak tengerből. A COMPAGNIE DES PÊCHES SAINT-MALO az egyik ritka vállalat, amely integrált halászati láncot tud felmutatni a halászattól a késztermékekig. Valóban, halainkat felelősségteljesen fogják a halászaink, saját hajóink fedélzetén. Az Észak-Atlanti-óceánon mindennap mindent megtesznek,...
Portfólió (43)
Franciaország, Lyon
Az MVO Distribution, 2002 óta mindenféle hús kereskedője, rendkívül versenyképes árakon kínálja a következő húsokat: DISZNÓ / MARHA / BAROMFI / BORJÚ / VAD / BÁRÁNY / JUH / KACSA / LÚD / VADDISZNÓ / SZARVAS / SZAMÁR HÚS ... Közvetlenül tárgyalunk partnereinkkel, a Franciaországban és az EU-ban működő vágóhidakkal és feldolgozókkal, hogy különösen versenyképes árakat biztosítsunk, ezzel maximális ...
Portfólió (51)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
Franciaország, Auros
...IGP 6 kg (csont nélkül) Szabadon tartott „piros címkés” sertés 14 hónapos érlelés Egy nagy Bayonne-i sonka. Valódi, jelentős különbség van a piacon kapható Bayonne-i sonkákhoz képest. Ideális a versenytársaktól való kiemelkedéshez, ésszerű áron. A termékhez műanyag borítású POS anyag és árképző táblák tartoznak.
Portfólió (31)
Franciaország, Carquefou
... préselnek, így kapja meg párhuzamos hasáb alakját. Ez a sonka mindig csont nélkül kerül bemutatásra. A szeletek világospiros színűek. Textúrája puha és omlós. Az alkohol gyümölcsös illata és a fűszeres jegyek jellegzetes aromát adnak neki. A Vendée-i sonkát elsősorban nyersen, vékony szeletekben fogyasztják. Hagyományosan azonban vastagabb szeletekben, főzve is élvezhető, mogettával kísérve.
Franciaország, La Garde
... együtt bordasült, Csont nélküli ribeye, Csont nélküli strip steak, Alsó kerek londoni sült, Alsó kerek sült, Séf vágású ribeye, Brisket pont, Chuck kar sült, Chuck tender, Keresztbordás sült, Filet mignon, Farok sült, Rövid bordák, Szükségszerű, Szűzpecsenye, Strip filet, Filé sült, T-bone, Egész brisket, Felső szűzpecsenye steak stb. Szállítási részletek: Szállítási módszer: 40 FT MAGAS-Q Hűtött...
Portfólió (3)
Franciaország, Saint-Brice-En-Cogles
... az alábbiak szerint vagy a tisztelt ügyfeleink igényei szerint. - fagyasztott sertéskaraj, csont nélküli, hártyázott - fagyasztott sertésdarabok - fagyasztott sertéspofa, bőr nélkül, fagyasztott sertéslábak - fagyasztott sertéskaraj bordák és sertéslábak - fagyasztott sertés hátsó zsír - fagyasztott sertés lágy zsír - fagyasztott sertés térd, fagyasztott sertéslábak - fagyasztott sertés vágási...
Portfólió (5)
Franciaország, Veyrac
Serrano A.O.C sonkák (Teruel - Calamocha) és Ibériai Bellota sonkák (Los Pédroches - Cordou) gyártói vagyunk. Az egész Franciaországban, Belgiumban, Svájcban és Korzikán forgalmazunk, a 87520-as Veyrac-i Bodéga raktárból történő szállítással!!!! Találhatók csonttal és csont nélkül vákuumcsomagolt Serrano sonkák. Ibériai lomo, kolbász, chorizo, Mallorcai Saubressade.
Franciaország, St Pierre Sur Dives
EVA, Húsfeldolgozó Vállalat, a marha- és juhhús vágására specializálódott elsődleges és másodlagos feldolgozásban: csonttal és csont nélkül. Az EVA Alsó-Normandiában, Saint Pierre sur Dives-ben található.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre