Simón Martín Guijuelo, S.L. egy családi vállalkozás, amely több mint egy évszázada foglalkozik ibériai sonkák és más ibériai sertésből származó termékek előállításával és érlelésével. A vállalat sikeresen ötvözi a hagyományos módszereket a legfejlettebb technológiával, a létesítményeket az Európai Unió követelményeivel összhangban alakítva, és a Denominación de Origen Jamón de Guijuelo alapítása ó...
Ibériai sonkák és felvágottak.
Termékeink az ibériai régióban kialakult környezet tükröződése: a dehesa, a természet ajándéka, ahol példányaink nőnek és fejlődnek, hogy a legjobb ibériai termékeket kínálhassuk.
A Castro y González-nál prioritásunk a fenntartható fejlődés és a gondoskodás ezen életforrás iránt, és tudatában vagyunk annak, hogy a dehesáink minden egyes patakja, tölgyfája, parafatöl...
Húsipari termékek gyártói vagyunk Teruel tartományban, 1898 óta kézműves módon készítjük termékeinket. Szigorú gyártási folyamatot követünk, amelyben a végső minőség a legfontosabb, hogy egy erősen megkülönböztetett terméket állítsunk elő. Ehhez gondos alapanyag-választásra és egy szigorú gyártási módszerre támaszkodunk, amely ötvözi a hagyományos tudásunkat a legfejlettebb technológiával.
...Extra főtt váll
Extra Canario főtt sonka, csontnélkül
Extra Praga főtt sonka, füstölt
Extra főtt sonka "Lata Max Zander"
Extra főtt sonka, bőrrel
Extra főtt sonka Canario lábbal
Extra főtt sonka, természetes formázott
Extra főtt sonka, lángolt...
...Fagyasztott Sertés Nyakcsont Nélkül
Fagyasztott Sertés Nyakcsont Nélkül. Fő célunk, hogy elégedetté tegyük ügyfeleinket és fenntartsuk a hosszú távú üzleti kapcsolatokat. Fagyasztott sertéseinket különösen kézi vágással készítjük az iszlám (HALAL) és nemzetközi követelményeknek megfelelően. Szigorúan betartjuk az összes humánus állatkezelési és vágási követelményt, beleértve a vágás pontosságát...
Az Otto Franck Import 100 éve foglalkozik tartós minőségű élelmiszerek kereskedelmével. Szakértő, túlnyomórészt saját képzésű munkatársaink gondoskodnak az egész importfolyamatról, a legmegfelelőbb beszállítók kiválasztásától kezdve a szállításon és a behozatalon át egészen a kívánt helyszínre történő kiszállításig.
Vevőink között megtalálhatók a kereskedelmi vásárlók minden méretben, az élelmisz...
Hagyományos halászok 1934 óta, tevékenységünk ma két fő ágazatra épül: a surimi és a fagyasztott fehér halak tengerből.
A COMPAGNIE DES PÊCHES SAINT-MALO az egyik ritka vállalat, amely integrált halászati láncot tud felmutatni a halászattól a késztermékekig.
Valóban, halainkat felelősségteljesen fogják a halászaink, saját hajóink fedélzetén. Az Észak-Atlanti-óceánon mindennap mindent megtesznek,...
Az MVO Distribution, 2002 óta mindenféle hús kereskedője, rendkívül versenyképes árakon kínálja a következő húsokat: DISZNÓ / MARHA / BAROMFI / BORJÚ / VAD / BÁRÁNY / JUH / KACSA / LÚD / VADDISZNÓ / SZARVAS / SZAMÁR HÚS ...
Közvetlenül tárgyalunk partnereinkkel, a Franciaországban és az EU-ban működő vágóhidakkal és feldolgozókkal, hogy különösen versenyképes árakat biztosítsunk, ezzel maximális ...
Hiszünk a Spanyolországban készült termékek minőségében, ezért szeretnénk megosztani őket a világ többi részével.
Az asztúriaiak büszkék a kecskesajtjukra, a valenciaiak a paellájukra, a riojaiak a borukra, de Spanyolország minden lakója örül, amikor termékeink és receptjeink túllépnek határainkon. Spanyolokként büszkék vagyunk gasztronómiánkra és a földünkön készült termékek sokféleségére.
A Go...
... vannak, vagy egyszerűen csak a bárányt kedvelik, de még mindig ugrálnak és futnak, mint mindenki más. Ezért szükségük van a magas minőségű energia rendszeres bevitelére, amelyet kifejezetten számukra készült táplálékból nyernek. A zsák fele valódi friss nyers hús. A magas minőségű tápanyagok és a finom íz megőrzése érdekében ez a táplálék 50% friss csont nélküli bárányhúst tartalmaz, amely rizssel...
...Napenergia alapú szárítás. Méret 4 cm és 5 cm között változik. A termék nedvességtartalma 25%. Íze édes. Csontnélkül. A szárított sárgabarack magas tápanyagtartalommal rendelkezik, erősíti az immunrendszert, segíti a szaporodást. Ezenkívül a szárított sárgabarack A-vitaminban gazdag.
minimum bruttó súly: 20 tonna
Incoterms: FCA...
...PRONATURE PERFECT MAINTENANCE FELNŐTT KUTYA GRAINEK NÉLKÜL 12 KG - ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK Pr - PRONATURE PERFECT MAINTENANCE FELNŐTT KUTYA GRAINEK NÉLKÜL 12 KG
Gabona nélküli, teljes és kiegyensúlyozott táplálék felnőtt kutyák számára
A Joint és csont egészségének támogatására a Gabona Nélküli Perfect Sorozatot úgy alakították ki, hogy javítsa kedvence életminőségét a articsóka gazdag vitamin- és...
...Sgambato, oldalsó csontnélkül a érlelés előtt, így elkerülve a túlzott hulladékot. Friss alapanyag, amelyet az cég választása szerint nem tárol fagyasztókamrákban.
Érett súly: 6,5 kg.
Felhasználható termék a nyírás után: 5,800 kg.
Érettség: 6/8 hónap.
...A csont nélküli láb a sertés lábának femorális része. Szeletelt izmokból áll, zsiradék és erek nélkül. Ideális sütéshez vagy nyárson való sütéshez.
Gyártó: Ukrajna
Jellemző: Hűtött, Fagyasztott
Hűtött termékek: 12 nap 0 +4 ºC-on
Fagyasztott termékek: 6 hónap -18 ºC-on...
...Borostyán színű, pihentető hangulatú gyertya. Illatanyagok nélkül. Ez a BIO szója viasz gyertya újrahasználható tartójával 16 órás (minimum) égési idővel rendelkezik. Ez a gyertya nem tartalmaz illatanyagot, és színét természetes mikák hozzáadásával érik el. Sztearinsavat tartalmaz, hogy növelje élettartamát.
...Rövid vágás a lábujjakon
Köröm nélkül
Sárga bőr nélkül
Fekete folt nélkül
Fehér bőr:
Külső sárga bőr és köröm eltávolítva
Nincs zúzódás
Nincs törött csont
Nincs vérrög
A láb vágása a ízületi csont felett
Nincsenek ammónia égések
Nincs fekete hiba
A talp marad
Nincs rossz szag...
... nélkül - Standard / PAD
- Lapos hús csontnélkül
- Bavette PAD
- Flank steak PAD
Fiatal bikák feldolgozott hús
- R1 szakaszok
- 98/02 szakaszok
- 95/05 szakaszok
- 90/10 szakaszok
- 85/15 szakaszok
- 80/20 szakaszok
- 70/30 szakaszok
- 60/40 szakaszok
- 50/50 szakaszok
- Folyóhús
- Hús zsír
Fiatal bikák hátsó negyed részei
- Felső comb fedéllel
- Felső comb fedél nélkül - Standard / PAD
- Alsó comb tekercselve
- Alsó comb fedél nélkül - Standard / PAD
- Semer tekercs - Standard / PAD
- Golflabda - Standard / PAD
- Csípő fedéllel
- Hús...
...Maïski luxus halkeverék, lágyan párolt lazacfilé, tőkehal és nyelvhal tekercsek, mind csontnélkül, ízletes garnélákkal egy krémes, enyhén paradicsomos halmártásban, paradicsomkockákkal és petrezselyemmel tálalva. Ezen a képen zöld spárgával és leveles tésztából készült vidéval bemutatva.
...A szennyeződések, mint például kő, fa, csont, üveg, műanyag és fém ellenőrzésére az élelmiszeripari termékekben. Különböző sorozatú berendezések, amelyek alkalmasak a különböző terméktípusokhoz;
G120 OS SOROZAT
KÍNÁLJON HALAT TÖRÉS NÉLKÜL ÉS SZENNYEZŐDÉSEK NÉLKÜL AZ ÜGYFELEINEK ANÉLKÜL, HOGY KOMPROMITTÁLNÁ A TERMELÉSI SEBESSÉGEKET.
G10 - A SOROZAT
MINDEN TERMÉKTÍPUS - KIS TERMELÉSEK
G20
MINDEN TERMÉKTÍPUS, BELEÉRTVE A NAGYKERESKEDELMI TERMÉKEKET
G30
KIS ÜVEGEK ÉS DOBOZOK INSPEKCIÓS RENDSZERE
G35
KÖZEPES MÉRETŰ ÜVEGEK ÉS DOBOZOK INSPEKCIÓS RENDSZERE
G40
NAGY MÉRETŰ TERMÉKEK INSPEKCIÓS RENDSZERE...
...IGP 6 kg (csontnélkül) Szabadon tartott „piros címkés” sertés 14 hónapos érlelés
Egy nagy Bayonne-i sonka. Valódi, jelentős különbség van a piacon kapható Bayonne-i sonkákhoz képest. Ideális a versenytársaktól való kiemelkedéshez, ésszerű áron.
A termékhez műanyag borítású POS anyag és árképző táblák tartoznak.
... préselnek, így kapja meg párhuzamos hasáb alakját. Ez a sonka mindig csontnélkül kerül bemutatásra.
A szeletek világospiros színűek. Textúrája puha és omlós. Az alkohol gyümölcsös illata és a fűszeres jegyek jellegzetes aromát adnak neki.
A Vendée-i sonkát elsősorban nyersen, vékony szeletekben fogyasztják. Hagyományosan azonban vastagabb szeletekben, főzve is élvezhető, mogettával kísérve.