A kaland 2005-ben kezdődött, az ötlet az volt, hogy professzionális módon díszítő anyagokat kínáljunk tortákhoz. Számos hónap kreativitás a korábban csak szakembereknek szánt termékek körül, tesztelési munka és a termékek otthoni használatra való alkalmazása, és megszületett a ScrapCooking® márka. Édes szájúak és kreatívak lévén, szórakoztató és mindenki számára elérhető termékeket képzelünk el, h...
...Jean Michel Perruchon könyve, a Collection, 55 receptet tartalmaz Entremets, Petits Gâteaux, Tartelettes...
Ezeket a recepteket Jean Michel Perruchon, a Meilleur Ouvrier de France, a Bellouet Conseil Iskolában készítette és valósította meg.
A francia és angol nyelven, bőséges illusztrációkkal ellátott 280 oldalon felfedezheti a klasszikusok újragondolt változatait, esküvői tortákat, díszítéseket és más eddig nem publikált recepteket, minden édességkedvelő és gasztronóm számára.
Referencia: BEL40
Készleten: 9 termék
Méretek: 280 oldal
Nyelv: Francia és Angol...
..."Pâtissière diplômée" egyedi rendelésre készít entremets, choux és tortákat. Családi eseményekre, céges rendezvényekre vagy csak egy kis édesség iránti vágy esetén. Pierrine a professzionális laboratóriumában várja Önt a rendelés átvételekor.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.