Franciaország, Bordeaux
...felvágottak, vörös hús, vad, főtt sajtok. Tenger gyümölcsei, szószos hal, szárnyas saláta, fehér hús, pite. Alkohol: 14,5% vol. Szőlőfajták: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Termelő: Marque AG Vins Formátumok és csomagolások: Üveg (75cl) - 6-os karton - 2020...
Portfólió (93)
Franciaország, Castelnaudary
...Francia eredetű fehérbab, főtt lé (sertéshús, fűszerek, zöldségek, fokhagyma, paradicsom), só, bors. SZAKÁCS TANÁCSA: Hozzáadhatók egy kaszkóhoz, vagy egyszerűen kísérhetnek egy húst. Próbálja meg a sült csirke táljába önteni őket a sütés végén. A főtt bab: egy nagyon egyszerű, de annyira finom recept!
Portfólió (37)
Franciaország, Auros
2002-ben alapították a MAISON VOISINE-t, amely egy családi vállalkozás. Mi vagyunk a helyi kézműves termékek gyártói és nagykereskedői Aquitaine-ben. A MAISON VOISINE-t azért alapították, hogy létrehozzanak egy helyi és regionális elosztási eszközt, megfelelő hűtési berendezésekkel. A cég közvetlen szállítást kínál ügyfeleinknek, akik hentesek, felvágott árusok és élelmiszerboltok. Több generációs...
Portfólió (31)
Franciaország, Carquefou
...A húskészítési hagyományok tiszteletben tartásával termékválasztékunk terrin pástétomokból, pástétomokból tésztában, sült húsokból, kolbászokból, főtt sonkából, grillezhető sonkából és régi módi füstölt nyers sonkából, véres hurkából, szalonnából, rillettesből, tepertőből stb. áll.
Franciaország, Ploufragan
...A termelés által végrehajtott erőfeszítések olyan műszaki leírások létrejöttét eredményezték, amelyek a főtt és friss felvágottak előállítására vonatkoznak: kolbász, vidéki pástétom és sonka. Több, szakértelméről ismert vállalat is része az Argoat Gazdáknak: BIGARD Quimperlében (29), TALLEC Bannalecben (29), Jean Stalaven Hillionban (22), Maîtres Jacques Rennesben (35), Charcuterie du Blavet Kervignacban (56), ABC Industries Peyrolles-en-Provence-ban (13), Bigard Agenben (47), Bigard Rognognasban (13) és Herta Illkirchben (67).
Azonos termékek
Húsipar
Húsipar
Egyéb termékek
TOJÁSOK
TOJÁSOK
Portfólió (4)
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Franciaország, Charmes-Sur-Rhône
Az ANTARTIC II INGRÉDIENTS gyártóegységet 2002-ben hozták létre, hogy technológiai keverékeket biztosítson az élelmiszeripar számára: bevonatok, sózott termékek (pácolt termékek, főtt felvágottak, nyers felvágottak, száraz felvágottak), zselék, marinádák, szószok és szószalapok, aromák, snackekhez való aromák, természetes aromák, kolbász és merguez fűszerek, konyhai segédanyagok, etnikai termékek...
...folyamatosan fejlődő helyszínen készült főtt specialitások, ahol 2006 óta IFS eljárást alkalmazunk, és 2007-ben ISO 8 szabványnak megfelelő szeletelő helyiséget avattunk. A kutatás és az innováció a termékek, a folyamatok, a csomagolás és a csomagolási megoldások fejlesztésének fő irányvonalai számunkra. Ez a politika az utóbbi években lehetővé tette számunkra, hogy elnyerjük az INNOVÁCIÓS DÍJAT a SIAL 2004-en, a SAVEURS DE L’ANNEE 2006 elismerést, valamint a SAUCICREOR 2007 kitüntetést. Piros címkés dijoni felvágottak. PERSILLÉ JAMBON PIROS CÍMKÉVEL.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play