Olaszország, MILANO
A Punto Srl egy élelmiszer-elosztásra specializálódott vállalat. Az új boltjában, amely friss felvágottakat, sajtokat és friss kenyeret kínál, a Punto Srl széles választékot kínál friss és fagyasztott élelmiszerekből, valamint egy széles zöldség- és gyümölcskínálatból. A termékek minősége mindig garantált, és a vállalat elkötelezett amellett, hogy kedvező árakat biztosítson a fogyasztók számára pr...
Portfólió (202)
Franciaország, Bordeaux
...felvágottak, vörös hús, vad, főtt sajtok. Tenger gyümölcsei, szószos hal, szárnyas saláta, fehér hús, pite. Alkohol: 14,5% vol. Szőlőfajták: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Termelő: Marque AG Vins Formátumok és csomagolások: Üveg (75cl) - 6-os karton - 2020...
Portfólió (93)
Franciaország, Castelnaudary
...Francia eredetű fehérbab, főtt lé (sertéshús, fűszerek, zöldségek, fokhagyma, paradicsom), só, bors. SZAKÁCS TANÁCSA: Hozzáadhatók egy kaszkóhoz, vagy egyszerűen kísérhetnek egy húst. Próbálja meg a sült csirke táljába önteni őket a sütés végén. A főtt bab: egy nagyon egyszerű, de annyira finom recept!
Portfólió (37)
Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Egyesült Királyság, London
A Food Italy Ltd célja az olasz mezőgazdasági élelmiszertermékek népszerűsítése és forgalmazása világszerte. Képviseljük a kiváló minőségű olasz mezőgazdasági élelmiszereket. A FoodItaly Ltd Londonban található, és az olasz kiválóság nemzetközivé tételével foglalkozunk Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Belgiumban, Svájcban, Németországban, Luxemburgban, Ukrajnában és Észak-Afrikában. Ki...
Portfólió (9)
Spanyolország, Granollers
...Sertésbél. Elérhető rugalmas vagy merev burkolatban, elválasztókkal vagy anélkül. Ideálisak kolbászokhoz: Chorizos, fuet, főtt butifarra. MÉRETEK: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Portfólió (6)
Kézműves főtt sonkák előállítása, a nyersanyag gondos kiválasztásával és a feldolgozásra fordított figyelemmel. Termékeink széles választékot kínálnak, kiváló ár-érték arányban. Hazai főtt sonka, cukor nélkül is, és mindegyik foszfátmentes, tejtermék-mentes, gluténmentes. Főtt sonka L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Cinta Senese Dop főtt sonka, párolt pulyka, Speckotto, Porchetta.
Portfólió (4)
Franciaország, Auros
2002-ben alapították a MAISON VOISINE-t, amely egy családi vállalkozás. Mi vagyunk a helyi kézműves termékek gyártói és nagykereskedői Aquitaine-ben. A MAISON VOISINE-t azért alapították, hogy létrehozzanak egy helyi és regionális elosztási eszközt, megfelelő hűtési berendezésekkel. A cég közvetlen szállítást kínál ügyfeleinknek, akik hentesek, felvágott árusok és élelmiszerboltok. Több generációs...
Portfólió (31)
Belgium, Bruxelles
Mi egy élelmiszeripari termékek, fagyasztott áruk és FMCG (pelenkák, ragasztószalag,...) exportáló kereskedelmi vállalat vagyunk. Jelen vagyunk Európában és Afrikában. Az évek során jelentősen bővítettük termékkínálatunkat és kiterjesztettük elosztóhálózatunkat, hogy ügyfeleink örömére szolgálhassunk. Az egész Szaharától délre eső Afrikában exportálunk, mezőgazdasági/gyári ellenőrzéssel (EU, Ameri...
Portfólió (26)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Franciaország, Carquefou
...A húskészítési hagyományok tiszteletben tartásával termékválasztékunk terrin pástétomokból, pástétomokból tésztában, sült húsokból, kolbászokból, főtt sonkából, grillezhető sonkából és régi módi füstölt nyers sonkából, véres hurkából, szalonnából, rillettesből, tepertőből stb. áll.
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Spanyolország, Granada
... árnyalatokkal. Hosszú és tartós. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 17℃ Ajánlott párosítások: Hagyományos pörköltekhez (pörkölt, főtt ételek), zsíros húsok és halak sütéséhez. Felerősíti a felvágottak, pástétomok és érlelt sajtok ízét. A szőlőültetvények a Sierra Nevada lábainál, a Huétori Sierra Természetvédelmi Parkban és a Baza Sierra Természetvédelmi Parkban terülnek el, körülbelül 1.000 méter magasan a tengerszint felett: Felső-Andalúzia. Borászat a granadai Mezőgazdasági Élelmiszeripari Kiválósági Központban.
Portfólió (5)
Franciaország, Ploufragan
...A termelés által végrehajtott erőfeszítések olyan műszaki leírások létrejöttét eredményezték, amelyek a főtt és friss felvágottak előállítására vonatkoznak: kolbász, vidéki pástétom és sonka. Több, szakértelméről ismert vállalat is része az Argoat Gazdáknak: BIGARD Quimperlében (29), TALLEC Bannalecben (29), Jean Stalaven Hillionban (22), Maîtres Jacques Rennesben (35), Charcuterie du Blavet Kervignacban (56), ABC Industries Peyrolles-en-Provence-ban (13), Bigard Agenben (47), Bigard Rognognasban (13) és Herta Illkirchben (67).
Azonos termékek
Húsipar
Húsipar
Egyéb termékek
TOJÁSOK
TOJÁSOK
Portfólió (4)
Svájc, Nidau
... élelmiszerek, mint zöldségek, gyümölcsök, felvágottak, sajtok, tejtermékek vagy főtt ételek maradékainak tárolására. Az ajaa! doboz kiválóan alkalmas uzsonnás dobozként az iskolában vagy a munkahelyen. A fedél könnyen nyitható és zárható, és a kiváló minőségű természetes anyagnak köszönhetően a doboz nagyon elegánsnak tűnik. A mellékelt gumiszalaggal biztonságosan szállíthatja a dobozt. Az ajaa! doboz káros anyagoktól mentes, élelmiszerbarát, légmentesen zárható, mosogatógépben mosható, ideális fagyasztásra.
Portfólió (25)
Olaszország, Reggio Emilia
Európa-szerte B2C értékesítésre specializálódott e-kereskedelmi oldal az olasz élelmiszer-völgy gasztronómiai különlegességeivel, amelyeket az Emilia Romagna 0 km-es, válogatott cégei állítanak elő. Kóstolóink a legjobb különlegességeket választották ki a hagyományos Emiliai ízek közül. Ezek azok a gasztronómiai termékek, amelyeket nap mint nap fogyasztanak a Food Valley asztalain. Parmigiano Regg...
Portfólió (10)
Spanyolország, Peligros
A Productos Ruca 1948-ban alakult, Granadában, a Martín Molina és Rubio Casero családok több tagjának együttműködésének eredményeként. Tevékenységünket a hagyományos „MATANZA” házi disznóvágáshoz szükséges fűszerek és ízesítők beszállítójaként kezdtük, és fokozatosan a kész fűszerek gyártására specializálódtunk, amelyek a felvágottak tartósítására szolgálnak. Az első években tevékenységünk folya...
Olaszország, Castelnuovo Rangone
...Szeletelt felvágott tálcán Egy tálca súlya: 100 g Gyártás: Folyamatos Termékek: Főtt sonka, nyers sonka, milánói szalámi, magyar szalámi, coppa, mortadella és bresaola.
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Olaszország, Ferrere
... tipikus piemonti felvágottak, mint a rózsaszalámi, a trüffelszalámi, a Barolo szalámi, kolbász, főtt sonka, nyers sonka, cotechini és még sok más, amelyeket közvetlenül az üzlethelyiségünkben értékesítünk. Az értékesítés növelése érdekében egy felvágottboltot is nyitottunk a Langhe régióban, Alba történelmi központjában, és egy másikat Torinó központjában, az egyiptomi múzeum közelében, ahol megvásárolhatók az összes sertéshúsunk és felvágottunk.
Franciaország, Charmes-Sur-Rhône
Az ANTARTIC II INGRÉDIENTS gyártóegységet 2002-ben hozták létre, hogy technológiai keverékeket biztosítson az élelmiszeripar számára: bevonatok, sózott termékek (pácolt termékek, főtt felvágottak, nyers felvágottak, száraz felvágottak), zselék, marinádák, szószok és szószalapok, aromák, snackekhez való aromák, természetes aromák, kolbász és merguez fűszerek, konyhai segédanyagok, etnikai termékek...
Olaszország, Airola
... márkája a kulináris kiválóságot képviseli, a legjobb olasz húsokat kínálva a Cillo lánc és válogatás révén, valamint egy nemzetközi, kiváló minőségű válogatást. A hagyományos felvágottak és sonkák szenvedéllyel és első osztályú alapanyagokkal készülnek, mint például a díjazott Marchigianotto. Ezek a gasztronómiai kiválóságok Sabatino svájci hagyományait ötvözik az olasz konyhával és a gondosan válogatott alapanyagok minőségével. díj olasz top ételek 2022/23/24 virsli / díj bors és só mint főtt köles és abszolút főtt Olaszországban.
Spanyolország, Cassà De La Selva-Girona
Kacsaételek szakértői. Kacsa foie gras. Delikát termékek. Húsáruk és főtt ételek. Hús, váll és főtt felvágottak. Szárnyasok és pástétomok. Kacsa specialitások. Sült hús.
Belgium, Eupen
A Van Hees széles választékot kínál fűszerek és ízesítők terén; tartósítószerek, emulgeálószerek, színezékek, pirosítók, ízfokozók, fűszerek, aromák, friss húsokhoz való keverékek, kebab keverékek, felvágott keverékek, pácolási keverékek, szárazkolbász keverékek, szárazsonka keverékek, kolbászkeverékek, főtt felvágottak keverékei...
Spanyolország, La Roda
...gazpacho torták, kézműves torták, torták Manchego gazpachóhoz, a gazpacho Manchego fő összetevői. A legjobb érlelt, főtt és friss felvágottak Albacete hegyvidékéről. Borsos szalámi, chorizo la mancha, pokoli chorizók, hagymás véres hurka, fehér kolbász, chistorra, érlelt chorizo. A végén néhány kézműves sör, házi sör, dupla erjesztésű sör, szűretlen sör, hozzáadott gáz nélküli sör, spanyol kézműves sörök. Vagy néhány pálinka vagy házi rum, mint a krém pálinka, gyógynövény pálinka, gyógynövény likőr, mézes pálinka, mézes likőr, mézes rum.
...folyamatosan fejlődő helyszínen készült főtt specialitások, ahol 2006 óta IFS eljárást alkalmazunk, és 2007-ben ISO 8 szabványnak megfelelő szeletelő helyiséget avattunk. A kutatás és az innováció a termékek, a folyamatok, a csomagolás és a csomagolási megoldások fejlesztésének fő irányvonalai számunkra. Ez a politika az utóbbi években lehetővé tette számunkra, hogy elnyerjük az INNOVÁCIÓS DÍJAT a SIAL 2004-en, a SAVEURS DE L’ANNEE 2006 elismerést, valamint a SAUCICREOR 2007 kitüntetést. Piros címkés dijoni felvágottak. PERSILLÉ JAMBON PIROS CÍMKÉVEL.
... felvágottak, olasz borok, olasz sajtok, vákuumcsomagolt főtt kolbászok, szeletelt és reszelt cékla konzervben és üvegben, szeletelt és reszelt sárgarépa konzervben és üvegben, szeletelt fekete és zöld olajbogyók, reszelt zeller, mungóbab, magas olajsavtartalmú napraforgóolaj, különleges sütőolaj konzervben, főtt és fagyasztott garnélarák, tengeri finomságok, pangasius filé, tonhal szelet. Portugáliában kezdtük a forgalmazást, ma már Angolában, Mozambikban, Zöld-foki Köztársaságban és Guineában is jelen vagyunk.
Olaszország, Mugnano Di Napoli
... összetevőkből készülnek, a félkész termékek különböző formákban, méretekben és grammúrákban kaphatók, például tekercsek, ampullás formák, nyitott vagy zárt változatok. Az édes és sós töltelékek a nápolyi ízeket és illatokat idézik, mint a ricotta, csokoládé, krémek, lekvárok és meggyek az édesekhez, valamint az erőteljes és karakteres ízek a sósakhoz, mint a virsli, vegyes felvágottak, főtt sonka, ricotta és spenót, tonhal, gateau és még sok más. A félkész termékeket a különböző méretek és grammúrák szerint csomagolják, amelyek nagy, közepes, mini és akár mikro vágások között változnak.
Olaszország, Montegiorgio
1932 óta Guido Marzetti gabonamalom tevékenységet folytat kőmalommal és sertéstenyésztéssel. Nyers és főtt sonkák, mortadellák és tiszta sertéshúsból készült felvágottak, jódos sóval. Magas minőségű, hazai főtt sonka friss hazai sertéscombból, gluténmentes, laktózmentes.
Olaszország, Nonantola
Nonantolában, a történelmi Villa Emma mellett, a Fiorini cég 50 éves tapasztalattal a háta mögött végzi a nyers sonkák, főtt sonkák és prémium minőségű felvágottak kiválasztását, csontozását és kereskedelmét. A vállalat Parma megyétől nem messze található, a nyers sonkák termelési területén, különösen Langhiranóban, ahol a hagyományos csontozási módszerrel történik a gondos válogatás. A megfelelő...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play