Olaszország, MILANO
A Punto Srl egy élelmiszer-elosztásra specializálódott vállalat. Az új boltjában, amely friss felvágottakat, sajtokat és friss kenyeret kínál, a Punto Srl széles választékot kínál friss és fagyasztott élelmiszerekből, valamint egy széles zöldség- és gyümölcskínálatból. A termékek minősége mindig garantált, és a vállalat elkötelezett amellett, hogy kedvező árakat biztosítson a fogyasztók számára pr...
Portfólió (202)
Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Kézműves főtt sonkák előállítása, a nyersanyag gondos kiválasztásával és a feldolgozásra fordított figyelemmel. Termékeink széles választékot kínálnak, kiváló ár-érték arányban. Hazai főtt sonka, cukor nélkül is, és mindegyik foszfátmentes, tejtermék-mentes, gluténmentes. Főtt sonka L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Cinta Senese Dop főtt sonka, párolt pulyka, Speckotto, Porchetta.
Portfólió (4)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Olaszország, Reggio Emilia
Európa-szerte B2C értékesítésre specializálódott e-kereskedelmi oldal az olasz élelmiszer-völgy gasztronómiai különlegességeivel, amelyeket az Emilia Romagna 0 km-es, válogatott cégei állítanak elő. Kóstolóink a legjobb különlegességeket választották ki a hagyományos Emiliai ízek közül. Ezek azok a gasztronómiai termékek, amelyeket nap mint nap fogyasztanak a Food Valley asztalain. Parmigiano Regg...
Portfólió (10)
Olaszország, Castelnuovo Rangone
...Szeletelt felvágott tálcán Egy tálca súlya: 100 g Gyártás: Folyamatos Termékek: Főtt sonka, nyers sonka, milánói szalámi, magyar szalámi, coppa, mortadella és bresaola.
Olaszország, Ferrere
... tipikus piemonti felvágottak, mint a rózsaszalámi, a trüffelszalámi, a Barolo szalámi, kolbász, főtt sonka, nyers sonka, cotechini és még sok más, amelyeket közvetlenül az üzlethelyiségünkben értékesítünk. Az értékesítés növelése érdekében egy felvágottboltot is nyitottunk a Langhe régióban, Alba történelmi központjában, és egy másikat Torinó központjában, az egyiptomi múzeum közelében, ahol megvásárolhatók az összes sertéshúsunk és felvágottunk.
Olaszország, Airola
... márkája a kulináris kiválóságot képviseli, a legjobb olasz húsokat kínálva a Cillo lánc és válogatás révén, valamint egy nemzetközi, kiváló minőségű válogatást. A hagyományos felvágottak és sonkák szenvedéllyel és első osztályú alapanyagokkal készülnek, mint például a díjazott Marchigianotto. Ezek a gasztronómiai kiválóságok Sabatino svájci hagyományait ötvözik az olasz konyhával és a gondosan válogatott alapanyagok minőségével. díj olasz top ételek 2022/23/24 virsli / díj bors és só mint főtt köles és abszolút főtt Olaszországban.
Olaszország, Mugnano Di Napoli
... összetevőkből készülnek, a félkész termékek különböző formákban, méretekben és grammúrákban kaphatók, például tekercsek, ampullás formák, nyitott vagy zárt változatok. Az édes és sós töltelékek a nápolyi ízeket és illatokat idézik, mint a ricotta, csokoládé, krémek, lekvárok és meggyek az édesekhez, valamint az erőteljes és karakteres ízek a sósakhoz, mint a virsli, vegyes felvágottak, főtt sonka, ricotta és spenót, tonhal, gateau és még sok más. A félkész termékeket a különböző méretek és grammúrák szerint csomagolják, amelyek nagy, közepes, mini és akár mikro vágások között változnak.
Olaszország, Montegiorgio
1932 óta Guido Marzetti gabonamalom tevékenységet folytat kőmalommal és sertéstenyésztéssel. Nyers és főtt sonkák, mortadellák és tiszta sertéshúsból készült felvágottak, jódos sóval. Magas minőségű, hazai főtt sonka friss hazai sertéscombból, gluténmentes, laktózmentes.
Olaszország, Nonantola
Nonantolában, a történelmi Villa Emma mellett, a Fiorini cég 50 éves tapasztalattal a háta mögött végzi a nyers sonkák, főtt sonkák és prémium minőségű felvágottak kiválasztását, csontozását és kereskedelmét. A vállalat Parma megyétől nem messze található, a nyers sonkák termelési területén, különösen Langhiranóban, ahol a hagyományos csontozási módszerrel történik a gondos válogatás. A megfelelő...
Olaszország, Bene Vagienna
Sertéshús vágása és feldolgozása Főtt és nyers felvágottak gyártása...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play