Franciaország, Castelnaudary
A helyi jelenlétre támaszkodva, Franciaország déli részén, a Groupe Rivière három generáció óta ízletes és innovatív készételeket tervez és készít, hagyományos francia receptek alapján. Természetes összetevőkből készült receptjei színezékek, tartósítószerek és mesterséges aromák nélküliek. Márkáin keresztül a Groupe Rivière kifejezi elkötelezettségét termékei minősége iránt és a társadalmi felelő...
Portfólió (56)
Franciaország, Arengosse
...gazdag ásványi anyagokban és ízben. Piment d'Espelette: Csípősséget és egyedi ízt ad, amely a Baszk régióra jellemző. Szárított Paprika: Édes és füstös ízt biztosít, amely tökéletesen kiegészíti a Piment d'Espelette-t. Sokoldalú Felhasználások: Fűszerezés: Ideális a grillezett ételek, húsok, halak és zöldségek megszórására. Pácolás: Tökéletes ízletes pácok készítéséhez húsokhoz és halakhoz. Befejezés: Adjunk egy csipetnyit főtt ételeinkhez az ízek robbanásáért. Referencia:VRACSELSUDOUEST...
Portfólió (200)
Franciaország, Outreau
A CHANNEL SEA FOOD egy Hauts de France-i vállalat, amely a tengeri termékek importálására és exportálására specializálódott. Csoportunk folyamatosan figyelemmel kíséri a genetikai kutatásokat és új fajok létrehozását, ami minket a piac egyik jelentős szereplőjévé tesz. Mindig figyelünk ügyfeleink igényeire, és nagy figyelmet fordítunk javaslataikra, hogy javítsuk termékeink minőségét. Több mint 3...
Portfólió (172)
Franciaország, Castelnaudary
...Francia eredetű fehérbab, főtt lé (sertéshús, fűszerek, zöldségek, fokhagyma, paradicsom), só, bors. SZAKÁCS TANÁCSA: Hozzáadhatók egy kaszkóhoz, vagy egyszerűen kísérhetnek egy húst. Próbálja meg a sült csirke táljába önteni őket a sütés végén. A főtt bab: egy nagyon egyszerű, de annyira finom recept!
Portfólió (37)
Franciaország, Pleucadeuc
... • Termelékenység és hozam javítása • Jobb költségkontroll • Megerősített bakteriológiai biztonság TÁROLÁS • Frissen: 16-21 nap 0+4°C-on • Fagyasztva: 18 hónap -18°-on ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS ALAPÚ ÚJRA SZERKESZTETT KÉSZÍTMÉNYEK LAPOKBAN VAGY DARABOKBAN • Végédécor: Zöld paprika, Piros paprika, Sárga paprika, Hagyma, Paradicsom • Primdécor: Szilva, Sárgabarack, Ananász, Füge • Pulpedécor: Zöldségek, piros, sárga, egzotikus gyümölcsök, elkészítve...
Portfólió (9)
Franciaország, Arles
A Gourmet Provence egy együttműködő csoport, amely 2018-ban alakult Corine Marmotan és három kézműves vállalkozó szándékából, hogy fejlesszék az értékesítést Franciaországban, Európában és a nagy exportpiacokon. Az ügyfeleink egyre növekvő igénye, hogy szélesebb választékot kínáljunk számukra a prémium termékekből, összhangban a Földközi-tenger, köztük Provence népszerűsítésére irányuló vágyunkka...
Portfólió (142)
Franciaország, Bayonne
... kenyér növényi összetevők vagy puha kolbászok, mint a pulyka vagy a sonka kísérőjeként, amelyek fokozzák azok tulajdonságait. REF:P471A EAN-13:8436017107081 EAN-14:18436017107088 FŐTT SÚLY (G):345 g SÜLT SÚLY:290 g HOSSZ (CM):37 cm SZÉLESSÉG (CM):8 cm OLVASZTÁS:20 perc | SZOBATEMPERATÚRA SÜTÉS:20 perc | 180ºC MÉRETEK:600x398x263 EGYSÉGEK:28 Egység/Karton | 28 Karton/Pallet ENERGIAÉRTÉK (KCAL/KJ):1220 / 292 FEHÉRJE (G):8,41 SZÉNHIDRÁT (G):54,66 CUKOR (G):1,36 Zsír (G):3,75 ÉLELMISZERROST (G):2,84 Só (G):1,36...
Portfólió (44)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 20 éve specializálódott biológiai fagyasztott termékek forgalmazására a szakemberek számára. Az AQUIBIO márkánk ma már elismert és népszerű a bioboltok, a közétkeztetés és az átalakítók körében. Az AQUABON márkánk minden igényt kielégít a vadon élő halak és rákfélék terén, de nem biológiai minőségben. Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 400 biológiai fagyasztott termék ...
Portfólió (184)
...Salade Mechouia Douce | 350g - 6191564400819 - Konzervált ételek Csomagolás: 12 UVC Raklapos csomagolás: 143 Csomag Terméktípus: Hagyományos Családi tarifa: Főtt ételek Ala tarifa: Grillezett zöldségek...
Portfólió (124)
Franciaország, Ham
... zöldségek és saláták. Fokozza az ételek ízét és frissességet kölcsönöz nekik. A mi livèche pehelyünk biokultúrából származik, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül, hogy garantálja a természetes és ízletes kulináris élményt. Recept ötlet: Livèche-s burgonyasaláta Hozzávalók: 500 g burgonya (az Ön választása szerint), főtt és kockákra vágva 2 evőkanál livèche pehely 1 vöröshagyma, vékonyra szeletelve Referencia: AR803749 Ean13: 3760306803749...
Portfólió (127)
Franciaország, Lamballe-Armor
A Légum’party a Coopérative Le Gouessant zöldségfeldolgozó márkája. 1964 óta aktívan részt vesz a gumós zöldségek ágazatában, a zöldségtermékek (tagjaink hálózatából származó) a Restauration Hors Domicile (RHD) számára készülnek. Kétféle burgonya kínálat áll rendelkezésre, amelyeket két főzési szint jellemez: blansírozott és főtt. Ezek a termékek garantáltan nem pasztőrözöttek, tartósítószer...
Portfólió (17)
Franciaország, Charmes-Sur-Rhône
... és egy sor édes keverék (muffin, piskóta, csokoládéhab és mások...). Az ANTARTIC II-t 1986-ban alapították az ANTARTIC fűszerek és keményítők csomagolási tevékenységének helyreállítására. Az ANTARTIC II a száraz édes és sós termékekre, a gabonafélék, reggeli, rizs, száraz zöldségek és fűszerek, kuszkusz, snackek gyártására és csomagolására specializálódott. A gyár tevékenysége a reggeli...
Franciaország, La Chapelle Sur Erdre
...FAGYASZTOTT HAGYOMÁNYOS ZÖLDSÉG, FAGYASZTOTT FŰSZERNÖVÉNYEK ÉS AROMÁK, FAGYASZTOTT GYÜMÖLCS, FAGYASZTOTT CITRUSFÉLÉK, FAGYASZTOTT BIO TERMÉKEK, IQF FŐTT RIZS, IQF TÖLTÖTT TÉSZTA, IQF FŐTT TÉSZTA, IQF FŐTT GABONAFÉLÉK.
Franciaország, Cesson-Sévigné Cedex
...Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques stb. Megvalósítások: Vágóhidak, garnélarák csomagoló üzemek, mini Baby Bel csomagoló üzemek, tojásfeldolgozó üzemek, sajtkészítő üzemek, malmok, raktárak, logisztikai platformok, tej tároló transzfer tárolók, élelmiszer-adalékanyagok összeszerelő üzemek, olívabogyó csomagoló üzemek, főtt sonka gyártó üzemek, gyermektermékek gyártó üzemek, surimi gyártó üzemek, télikertek gyártó üzemek, Corn Flakes tároló üzemek, fagyasztott panírozott halak gyártó üzemek, saláták gyártó üzemek stb.
Franciaország, Monteux
A PROVENCE-ban található konzervgyárunk, amelyet elsődlegesen Louis MARTIN úr alapított, 1918 óta fejleszti tudását a minőségi termékek előállításában. A friss gyümölcsök és zöldségek, elsősorban helyi forrásból származó, szezonális feldolgozása lehetővé teszi számunkra, hogy olyan nyersanyagokat állítsunk elő, amelyek teljes mértékben a mi ellenőrzésünk alatt állnak. Így ezek tökéletesen alkalmasak a másodlagos feldolgozású termékek előállítására: meleg szószok, ketchup, főtt zöldségek, hagyományos receptek...
... darabolva és csomagolva. Előkészített főtt zöldségek, amelyek meg vannak mosva, hámozva, fel vannak darabolva, majd vákuumcsomagolva és pasztőrözve. A biológiai zöldségek legalább 97%-ban biogazdálkodásból származó nyersanyagokból készülnek. Ez azt jelenti, hogy pontos környezetvédelmi kritériumoknak felelnek meg. Ezeket a termékeket az „AB” logó azonosítja.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play