Franciaország, Aiguilhe
... francia húsételek, mint például bárány (fekete Velay fajta), Velay és Forez borjú, Mézenc finom zsíros hús, Haute-Loire sertés. Borjúfej, disznóláb, lozériai maouche, auvergnati pörkölt, tyúk a fazékban, borjú blanquette. Hagyományos francia szószok, gribiche szósz, meurette szósz, ravigote szósz, zöld szósz, madeira szósz, diabolikus szósz, aioli. Fűszerpestók, medvehagyma pesto, csalán pesto. Szósz, gravy szósz, francia termék, hagyományos francia konyha, séf által készítve. Egyedi munkák.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play