Olaszország, Bronte
...Pesto 60% pisztáciával, különböző méretekben...
Portfólió (21)
Olaszország, Salerno
A háború után Pasquale Battista Cetarában életre hív egy kis élelmiszeripari műhelyt, főként szardellákra specializálódva, amelyet szenvedéllyel és büszkeséggel vezetett az 1990-es évekig. A szardellák feldolgozása és Cetara közötti kapcsolat történelmi gyökerekkel bír, és ma, akárcsak régen, a hagyomány a Battista úr gyermekei által folytatódik. Az idő múlásával termékünk íze nem változott, ahogy...
Portfólió (8)
Olaszország, Imperia
... idegen összetevők. A Calvi genovai bazsalikomos pesto PDO intenzív zöld színű, és friss, finom ízéről ismert. Termék címke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal. Párosítások Kiváló fűszer első fogásokhoz. Tárolási mód Száraz, hűvös helyen, hőforrásoktól távol tárolja. Felbontás után hűtőszekrényben (+4°C) tárolja, és 5 napon belül fogyassza el. Kód: PESTO 80...
Portfólió (44)
Olaszország, Orbassano
A PASTA GIRARDI egy szervezett kézműves vállalat Piemontból, amely 1997 óta napi friss tészta, ravioli, lasagne és prémium minőségű kész gourmet ételek gyártására specializálódott az élelmiszeripar (HORECA) szakemberei és a kiskereskedelem számára, független és szervezett formában egyaránt. Minden termékünk a nyersanyagok kutatására és kiválasztására fordított folyamatos figyelem eredménye, és vég...
Portfólió (57)
Franciaország, Maubeuge
... tegye a húsokat! Az Oued-Amlil pácolásunk fokhagymából és kiváló minőségű aromás fűszerekből áll. Gasztronómiai érintést ad a bárány, borjú vagy marhahús típusú húsoknak, méltó a nagy séfekhez. Különösen kifinomult, emlékeztet az olyan receptekre, mint a Maître d’hôtel vagy a csigaszószok. Könnyen használható és azonnal alkalmazható, ez az Oued-Amlil pácolás zöld színéről és vaj-pesto ízéről ismert. Azok az éttermek, snackek, gyorséttermek és hentesüzletek, amelyek ezt használják...
Portfólió (33)
Németország, Bad Bramstedt
...Ha szereted a mediterrán konyhát, akkor nem hagyhatod ki a szárított bazsalikomunkat. Az intenzív illat automatikusan visszarepít a Földközi-tengerhez vagy a gyerekkorod spagetti napjaihoz. A bazsalikom, az olívaolaj, fokhagyma, parmezán vagy fenyőmag mellett, minden jó pesto fő összetevője. De természetesen mindannyian ismerjük és szeretjük a mediterrán konyhából. Pizzán, tésztaszószokban és...
Portfólió (89)
Franciaország, Paris
...A buononaturale aszalt gyümölcsös pestói könnyed eleganciát adnak bármely első vagy második fogáshoz. Ez a gluténmentes pesto a legjobb szicíliai mogyoróból készült, és figyelemre méltóan finom ízéről ismert. Nettó súly: 90g...
Portfólió (200)
Olaszország, Paterno'
...A Conserve Conti által megálmodott és elkészített pesto a szicíliai hagyományokat őrzi, amelyek az időben gyökereznek. A "Finocchietto Selvatico", az etnei terület spontán zöldsége, egyedi, erőteljes ízével, karakteres, ideális fűszer első fogásokhoz (például tésztához szardíniával), gyakran használják halételek kísérőjeként, de dicséretes, ha hüvelyes levesekhez, például csicseriborsóhoz vagy babhoz adják. Hűek a hagyományhoz, hogy kiemeljük az ízét, kizárólag extra szűz olívaolajjal készítjük. Próbálja ki, és élvezze a valódi szicíliai hagyományt.
Portfólió (9)
Olaszország, Messina
...A pisztácia nem spórol: a sós ételeknek teljes minőségét, ízét, intenzív színét, valamint természetes és eredeti mivoltát ajándékozza... Különböző ízekben elérhető: Pisztáciás Pesto Varjúgombával; Pisztáciás Pesto Trüffelle; Pisztáciás Pesto Szicíliai Sóval.
Portfólió (10)
Franciaország, Cournon D'auvergne
... Chonlai Périgord dió Felhasználási javaslatok Ideális fűszer tésztákhoz, gnocchikhoz, tölthetjük lazacba papírtasakban, vagy zöldséges pirítósokra kenhetjük. Kenjük pizzákra, sós pitékre, bruschettákra, vagy ízesíthetjük sós süteményeket. Ez a pesto kedvünkre variálható! Felbontás után hűtve tárolandó, és 5 napon belül fogyasztandó. Energia: 171 kJ (41 kcal) Zsírok: 3,2g Amelyből telített zsírsavak: 0,4g Szénhidrátok: 2,2g Amelyből cukrok: 2g Fehérjék: 0,7g Só: 0,6g...
Portfólió (37)
Olaszország, Giuliano
...Liszt "00", víz, kovász (természetes élesztő 0-ás típusú puha búzalisztből por formájában, élesztő, malátás gabonaliszt), só, napraforgóolaj, olívaolaj, paradicsom, koktélparadicsom, mozzarella, extra szűz olívaolaj, pesto.
Portfólió (129)
Németország, Bad Bentheim
...szilíciumot és kalciumot. Fontos klorofillforrás is. De tanninok, fehérjék, flavonoidok (antioxidánsok), nyálkák és rostok is megtalálhatók a csalánban. Mit lehet csinálni a csalánnal? A csalánt használják polenta, pesto, püré, csalánleves vagy gyógynövénytea receptjeiben. Gyulladáscsökkentő tulajdonságai vannak, jót tesz a húgyutak és a máj tisztításának, és segít jobban megbirkózni a stresszel és a fáradtsággal. A csalánlevelek természetesen enyhe, növényi ízűek. A szárított csalán...
Portfólió (549)
Olaszország, Riesi
...A mandulák nagyon elterjedt hozzávalók a Földközi-tenger térségének különböző hagyományos konyháiban, különösen a szicíliai, a szardíniai és a pugliai konyhában, mind édes, mind sós ételekben. Kézzel, rugalmas botokkal (3-5 méter hosszú pálcák) gyűjtik őket augusztus-szeptember környékén, és használják őket a konyhában (trapanesi pesto) és a cukrászatban (konfetti, sütik, péksütemények, marcipán...
Portfólió (6)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Franciaország, Mandelieu
...A zöld pesto eredetileg Észak-Olaszországból származik, és zöld színéről ismert, amely a bazsalikom jelenlétére utal a összetevői között. Hagyományosan a zöld pesto tésztákhoz (nyilvánvalóan!), rizshez, burgonyához vagy akár minestrone leveshez társul... Használhatjuk pizzákon vagy más carpaccio-n is. Ön is kipróbálhatja! Nettó súly: 0,180 KG Űrtartalom: 0,180 KG...
Portfólió (45)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Ez az illatos és ízletes pesto ideális tészták készítéséhez. Pirított kenyérre vagy kekszekre kenve ízletes előételeket és nassolnivalókat készíthetünk. Illatot és ízt ad a salátának is. ÖSSZETEVŐK: Friss bazsalikom minimum 70%, extra szűz olívaolaj, napraforgóolaj, Parmigiano Reggiano (TEJ, só, RÁGÓ), FENYŐMAG, DIOFÉLÉK, só. Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfólió (8)
Spanyolország, Reus ( Tarragona )
...A Pesto szósz a világ egyik legismertebb szósza, és kiemelkedik a csodálatos bazsalikom ízével. Ez az aromás szósz, genovai eredetű, tökéletesen illik mindenféle recepthez, nemcsak a tipikus tésztákhoz. Használható húsok és halak ízesítésére is.
Portfólió (10)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
Franciaország, Mietesheim
...Hagyományos olasz fűszer, a bazsalikomos pesto tökéletesen illik a tésztákhoz és gnocchikhoz. Ez a felújított recept kizárólag biogazdálkodásból származó termékeket használ. 100%-ban vegán, ez a bazsalikomos pesto nem tartalmaz sajtot vagy más állati eredetű terméket. Friss és eredeti ízét a pépesített kesudió darabok adják, amelyeket olívaolajjal és bazsalikomlevelekkel kevertek össze...
Portfólió (80)
Finnország, Turku
...Fűszeres Capsicum és Szárított Paradicsom Pesto Tömeg: 150g...
Portfólió (177)
Olaszország, Trecastagni
...Pisztáciás pesto, kiváló fűszer tésztához. Hozzávalók: Pisztácia 50%, napraforgóolaj, só és bors.
Portfólió (2)
Németország, Hamburg
...A Barilla Pesto Rosso egy kulináris mestermű, amely örömet szerez az érzékeknek, és minden ételt új szintre emel. Ez a ragyogó piros pesto napérlelte paradicsomok, aromás bazsalikom és gondosan válogatott mediterrán fűszerek harmonikus keverékéből áll, és gazdag, ízletes aromák robbanását kínálja, amelyek tartós benyomást hagynak a szájban. Merüljön el a frissen szedett bazsalikom varázslatos...
Portfólió (180)
Olaszország, Campobello Di Mazara
Franciaország, Wissous
...Pistou (pesto) De Gros Thym Ref: FINE008 Tartalom: 190 g...
Portfólió (186)
Franciaország, Marseille
...Olasz élelmiszer nagykereskedő. Olasz AOP termékek. Közvetlen import Olaszországból. Olasz sajtok forgalmazásának szakértője: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP vagy Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta vagy mozzarella di bufala… Olasz felvágottak nagykereskedése: tipikus olasz felvágottak: San Daniele AOP sonka, coppa, speck. Olasz szószok importálása: Pesto Genovese...
Portfólió (9)
Törökország, Istanbul
...CSÍPŐS CHILI SZÓSZ, ÉDES CHILI SZÓSZ, LOUISIANA SZÓSZ, BARBECUE SZÓSZ, SRIRACHA SZÓSZ, ÉDES-KSAVANYÚ SZÓSZ, PESTO SZÓSZ...
Portfólió (6)
Görögország, Corinth
A Feréikos az ókori Korinthoszban, Görögországban található, és 2008-ban alapította Maria és Penny Vlachou testvérpár. A Feréikos a csiga folyamat teljes körű kezelését végzi, a csiga farm első talajelemzésétől kezdve a termelésen át egészen addig, amíg a finom íz eljut a palatáig. Felügyeljük a csigatenyésztés globális fejlődését, oktatást és szakértelmet biztosítva, amely több mint 12 éves ipar...
Portfólió (8)
Franciaország, Sainte Florine
2013-ban alakult, azzal a céllal, hogy értékesítse a kivételes olasz specialitásokat, a Casa Di Cecco egy családi vállalkozás, amely az olasz élelmiszerek nagykereskedelmére specializálódott. A hagyományok iránti szeretet és az autentikus ízek iránti vágy vezérel minket, ezért a legjobbat választottuk ki az olasz kézműves gasztronómiából a finom élelmiszerboltok és közepes méretű üzletek számára F...
Portfólió (9)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play