Olaszország, Bronte
...Pesto 60% pisztáciával, különböző méretekben...
Portfólió (21)
Olaszország, Salerno
A háború után Pasquale Battista Cetarában életre hív egy kis élelmiszeripari műhelyt, főként szardellákra specializálódva, amelyet szenvedéllyel és büszkeséggel vezetett az 1990-es évekig. A szardellák feldolgozása és Cetara közötti kapcsolat történelmi gyökerekkel bír, és ma, akárcsak régen, a hagyomány a Battista úr gyermekei által folytatódik. Az idő múlásával termékünk íze nem változott, ahogy...
Portfólió (8)
Olaszország, Imperia
... idegen összetevők. A Calvi genovai bazsalikomos pesto PDO intenzív zöld színű, és friss, finom ízéről ismert. Termék címke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal. Párosítások Kiváló fűszer első fogásokhoz. Tárolási mód Száraz, hűvös helyen, hőforrásoktól távol tárolja. Felbontás után hűtőszekrényben (+4°C) tárolja, és 5 napon belül fogyassza el. Kód: PESTO 80...
Portfólió (44)
Olaszország, Orbassano
A PASTA GIRARDI egy szervezett kézműves vállalat Piemontból, amely 1997 óta napi friss tészta, ravioli, lasagne és prémium minőségű kész gourmet ételek gyártására specializálódott az élelmiszeripar (HORECA) szakemberei és a kiskereskedelem számára, független és szervezett formában egyaránt. Minden termékünk a nyersanyagok kutatására és kiválasztására fordított folyamatos figyelem eredménye, és vég...
Portfólió (57)
Olaszország, Paterno'
...A Conserve Conti által megálmodott és elkészített pesto a szicíliai hagyományokat őrzi, amelyek az időben gyökereznek. A "Finocchietto Selvatico", az etnei terület spontán zöldsége, egyedi, erőteljes ízével, karakteres, ideális fűszer első fogásokhoz (például tésztához szardíniával), gyakran használják halételek kísérőjeként, de dicséretes, ha hüvelyes levesekhez, például csicseriborsóhoz vagy babhoz adják. Hűek a hagyományhoz, hogy kiemeljük az ízét, kizárólag extra szűz olívaolajjal készítjük. Próbálja ki, és élvezze a valódi szicíliai hagyományt.
Portfólió (9)
Olaszország, Messina
...A pisztácia nem spórol: a sós ételeknek teljes minőségét, ízét, intenzív színét, valamint természetes és eredeti mivoltát ajándékozza... Különböző ízekben elérhető: Pisztáciás Pesto Varjúgombával; Pisztáciás Pesto Trüffelle; Pisztáciás Pesto Szicíliai Sóval.
Portfólió (10)
Olaszország, Giuliano
...Liszt "00", víz, kovász (természetes élesztő 0-ás típusú puha búzalisztből por formájában, élesztő, malátás gabonaliszt), só, napraforgóolaj, olívaolaj, paradicsom, koktélparadicsom, mozzarella, extra szűz olívaolaj, pesto.
Portfólió (129)
Olaszország, Riesi
...A mandulák nagyon elterjedt hozzávalók a Földközi-tenger térségének különböző hagyományos konyháiban, különösen a szicíliai, a szardíniai és a pugliai konyhában, mind édes, mind sós ételekben. Kézzel, rugalmas botokkal (3-5 méter hosszú pálcák) gyűjtik őket augusztus-szeptember környékén, és használják őket a konyhában (trapanesi pesto) és a cukrászatban (konfetti, sütik, péksütemények, marcipán...
Portfólió (6)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Ez az illatos és ízletes pesto ideális tészták készítéséhez. Pirított kenyérre vagy kekszekre kenve ízletes előételeket és nassolnivalókat készíthetünk. Illatot és ízt ad a salátának is. ÖSSZETEVŐK: Friss bazsalikom minimum 70%, extra szűz olívaolaj, napraforgóolaj, Parmigiano Reggiano (TEJ, só, RÁGÓ), FENYŐMAG, DIOFÉLÉK, só. Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfólió (8)
Olaszország, Trecastagni
...Pisztáciás pesto, kiváló fűszer tésztához. Hozzávalók: Pisztácia 50%, napraforgóolaj, só és bors.
Portfólió (2)
Olaszország, Campobello Di Mazara
Olaszország, Imperia
A Trüffel Király egy fiatal és dinamikus vállalat, amely a legtapasztaltabb munkatársakat és vadászokat alkalmazza. Két fő kiválósági területe van: a legjobb, tiszta és szennyeződésmentes trüffelek kiválasztása, valamint a terület védelme, ahol a termékeket keresik és válogatják, teljes mértékben tiszteletben tartva a működési környezetet. Az Isernia tartományról beszélünk, az Abruzzo, Lazio és Mo...
Portfólió (10)
Olaszország, Gravina di Catania
A CONVIVIA – For Italian Food Lovers cég Szicíliában, az Etna vulkán lábánál jött létre Pietro vágyából, hogy a jó és magas minőségű szicíliai ételek hagyományát a nemzeti határokon túl is megismertesse. A szenvedély és az a közös öröm, amely megtölti a szicíliaiak szívét, akik mindig készen állnak arra, hogy megosszák a gondosan és szeretettel készített ételeket másokkal, az a legmélyebb érzés,...
Portfólió (6)
Olaszország, Mores
A CÉG JELENTŐS TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK AZ ÉPÍTŐIPAR ÉS FELÚJÍTÁS TERÜLETÉN. TEVÉKENYSÉGÉT A KÖZÖNSÉGES ÉPÍTKEZÉSHEZ ÉS TÖRTÉNELMI ÉPÜLETEK, VALAMINT MŰEMLÉKEK FELÚJÍTÁSÁHOZ ÉS ÚJRAÉRTÉKELÉSÉHEZ SZÁNT KALCIUM-HIDRÁTUM MALTAK ÉS KÉSZÍTETTEK TERMELÉSÉRE ÉS FORGALMAZÁSÁRA KÖZPONTOSÍTJA. AZ ALAPANYAGOK MINŐSÉGE ÉS KÜLÖNLEGESSÉGE, AMELY TELJESEN TERMÉSZETES, NEMCSAK A SZILÁRDSÁGOT, STABILITÁST ÉS HOS...
Portfólió (9)
Olaszország, Forlì
... héjas pisztáciák tökéletesek nassolásra tévézés közben vagy koktélok mellett. Annak ellenére, hogy nagyon kalóriadús élelmiszernek számítanak, a pisztáciák gazdagok Omega 3 és Omega 6 zsírsavakban, E-vitaminban és számos ásványi anyagban, amelyek hasznosak a szervezetünk jólétéhez. A pisztáciák természetesen gluténmentesek, így tökéletesek a cöliákiában szenvedők számára. A héjas pörkölt pisztáciák nagyon népszerűek sós öntetek (pisztácia pesto), krémek és szószok készítéséhez, valamint ízletes fasírtok, fantasztikus főételek és aperitifek elkészítéséhez.
Portfólió (50)
Olaszország, Bronte
... smaragd zöld színe megkülönbözteti minden más termesztéstől. A hagyomány, szenvedély és innováció egyesüléséből született a mi pisztáciás kolbászunk, amely a helyi gasztronómiai hagyomány klasszikus második fogásának számít. A pisztáciás pesto krémtől kezdve a ropogósokon, likőrön és liszten át, a Specialia a DOP pisztácia és a Földközi-tenger napfényében született déli konyha valódi ízét értékeli. A Specialia fő célja az ügyfél elégedettsége és egy világos, nyugodt kapcsolat kialakítása már a kezdetektől fogva.
Olaszország, Rocchetta Nervina
A Cuvea Farm teljesen organikus és hidegen sajtolt liguriai olívaolajat termel az olasz Riviérán. A taggiasca olívaolaj mellett tipikus olasz szószokat (mint például bazsalikomos pesto, piros pesto) és taggiasca olívából készült termékeket (mint például magozott taggiasca olívák, taggiasca olíva krém és magozott taggiasca olívák) is készítünk, amelyeket online boltunkban árusítunk. Az...
Olaszország, Brescia
... hüvelyesekből, a Saltelli ropogós kenyerek, a sajtos ropogós kenyerek, a pizza és pesto ízű snackek, a Zulù csokoládés ropogós kenyerek, a Bibì és Bibò édes péksütemények, valamint sok más ínycsiklandó Valledoro termék. A cég egész Olaszország területén szállít, beleértve a bárokat, pizzériákat, éttermeket, pubokat, valamint a kis- és nagykereskedelmi értékesítési pontokat.
Portfólió (10)
Olaszország, Castiglione Di Sicilia
... gyümölcs és félkész termékek" termékcsaládot fenyőmag, dió, mazsola, földimogyoró darálék, kesudió és kókuszreszelék kínálatával egészítjük ki. Minden alapanyag gondos válogatásával, precíz és figyelmes munkamódszerekkel, valamint a feldolgozás minden szakaszában végzett minőségellenőrzésekkel képes változatos félkész termékeket és alapanyagokat kínálni cukrászdák és fagyizók számára, mint például pisztáciás pesto és krém, bevonatok, kakaópor, instant krémek, pasztás aroma, por alapok, toppingok, bio mandulaolaj, szárított gyümölcs pralinék, gyümölcs paszták és hagyományos ízek.
Olaszország, Città Di Castello
1990 óta a Tartufi Bianconi cég a szarvasgomba feldolgozására és tipikus termékek előállítására specializálódott, alapanyagai Umbria-ból származnak. Nemcsak friss, szezonális termékeket kínálunk, hanem egy széles választékot is szarvasgombás szószokból és fűszerekből, vargányából, valamint ragu, szarvasgomba olaj, pesto, szarvasgombás méz, balzsamecet, csípős fűszernövények és szárított gombák...
Portfólió (2)
Olaszország, Diano San Pietro
... termelés és az olasz extra szűz olívaolaj mellett konzervtermékek, pesto, szárított paradicsom és töltött paprika gyártásával is foglalkozunk. A vállalat kiemelt figyelmet fordít az alapanyagok természetes aromájának megőrzésére, ezért az olajbogyókat 24 órán belül megőrlik a betakarítás után, és a bazsalikomot néhány órán belül félkész termékké és pestóvá alakítják az érkezése után.
... Pesto Trapanese vagy a húsos Cous Cous. Ételeink kizárólag a saját kertünk vagy a közeli mezők terméseiből készülnek, valamint a saját DOP olívaolajunkkal. Ideális kiindulópont vagyunk Nyugat-Szicília felfedezéséhez és a világ minden táján elismert szépségeihez, mint például San Vito lo Capo strandjai, a Zingaro Természetvédelmi Terület és a érintetlen Egadi-szigetek: Favignana, Levanzo és Marettimo. A Sanacore Agriturismoból egyszerűen elérhetők a környék főbb települései és a Trapani Birgi repülőtér.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play