Franciaország, Auray
Franciaország, Laissac
...A 100%-ban helyi ajándékcsomag. A csomag tartalmaz: 3 Popine felvágott (kolbász, lonzo, sonkás dió, coppa vagy szárított Aubrac marha) és egy üveg Petit Pont vörösbor (Pays d'Oc). A Popine: Nitritmentes felvágott, szeletelve és 100%-ban újrahasznosítható üvegben vákuumcsomagolva. 3 egyedi összetevő, hús, Guérande só és Kampot IGP bors. Tartósítószer nélkül a felvágott több hónapig eltartható a...
Portfólió (29)
Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
...Fényes arany szín zöld reflexekkel. Friss, intenzív, csonthéjas gyümölcsök (őszibarack, sárgabarack) és szárított gyümölcsök (mandula, mogyoró) jegyeivel. Tonikus, a hús boros, finom, jól kiegyensúlyozott egy természetes frissességgel.
Portfólió (60)
Franciaország, Paris
... összetéveszteni a nyers bőrrel, ezek teljesen különböző termékek! A szarvasbőr egy természetes rágcsálnivaló, míg a nyers bőr egy ultra-feldolgozott, a kutyák számára veszélyes rágcsálnivaló, amelyet nem árusítunk. A szarvas hús természetesen alacsony zsírtartalmú, de gazdag omega-3 zsírsavakban, ami tökéletes táplálékká teszi a kutyák számára. Ezek a tápanyagok segítenek fenntartani az egészséges szőrt és...
Portfólió (115)
Franciaország, Boulogne-Sur-Mer
...A V3668 gép lehetővé teszi a mély hámozást végző felhasználók számára, hogy a bőrön maradt húst a bőr második hámozásával hasznosítsák. Ez a hús akár 100%-át is eltávolítja, így egy magas hozzáadott értékű termékről van szó. A V3668 kombinált hámozó lehetővé teszi, hogy 3 terméket állítsunk elő egy művelet során, anélkül, hogy további munkaerőre lenne szükség. A 595 mm-es munkafelületével (320...
Portfólió (48)
Franciaország, Bordeaux
...felvágottak, vörös hús, vad, főtt sajtok. Tenger gyümölcsei, szószos hal, szárnyas saláta, fehér hús, pite. Alkohol: 14,5% vol. Szőlőfajták: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Termelő: Marque AG Vins Formátumok és csomagolások: Üveg (75cl) - 6-os karton - 2020...
Portfólió (93)
Franciaország, La Chapelle Heulin
Franciaország, Castelnaudary
...Francia eredetű haricots lingots, kacsazsírban sült hús (minősége miatt csak kacsacombot használunk), francia eredetű kolbász és sertéshús, bőr, paradicsom, só, bors, fűszerek. Kén-dioxid nyomokban. SZAKÁCS TANÁCSA: Helyezze a cassoulet-t egy földedénybe, úgy, hogy a kolbászok láthatóak maradjanak. Én ½ pohár vizet is hozzáadok. A sütőben aranybarnára sütöm, miközben lemegyek a pincémbe, hogy...
Portfólió (37)
Franciaország, Roubia
A Kandler Szőlőbirtok története 30 évvel ezelőtt kezdődött, amikor francia-német családunk úgy döntött, hogy megvásárol elveszett földterületeket a minervois-i hátságban, Roubia településén, a föld és a tenger között, Carcassonne középkori városa és a Midi-csatorna között. A Château Tourril neve a „Pierre du Tourril”-ból származik, egy régi gallo-római jelzőtoronyból, amely 2000 éve őrzi ezt a gar...
Portfólió (28)
Franciaország, Pantin
... olyan cuvée, amely egyszerre nagyon elegáns és ízletes. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Nagyon szép bíbor szín. A komplex illat piros gyümölcsök, fűszerek, kókusz és vanília jegyein keresztül fejeződik ki. A fahatás olvad és vonzó. A szájban ez az évjárat finom tanninokkal, hosszú és elegáns anyaggal mutatkozik meg, amelyben tartósan megmaradnak a komplex gyümölcsös jegyek, mint a cseresznye, vanília és kakaó. Nem kötelező érvényű fotó - Csomagolási díjak alkalmazhatók - kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Étel-bor párosítások: -Előétel -Kacsa mell -Hús...
Portfólió (102)
Franciaország, Brue Auriac
... gyümölcsök jegyeire. A szájban a friss és élénk támadás gyorsan helyet ad egy telt és húsos érzésnek, amely a fehér gyümölcsökre és a kandírozott citromra emlékeztet. A hosszú lecsengést intenzív gyümölcsös jegyek kísérik. Accords mets-vinHalak, kagylók, rákfélék, fehér hús Service8-10°C ConservationFogyasztandó 3 éven belül ParticularitéA Héritage de Saint Victor cuvée neve a marseille-i Saint Victor apátság szerzeteseire utal.
Portfólió (7)
Franciaország, Auxerre
...Bordeaux Château De Bordes-Quancard (2016) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX Accord met-vin: vörös hús, szárnyas Domaine: Maison Cheval Quancard Appellation: Bordeaux Millésime: 2016 Cépage: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot Culture: Biológiai Label: Appellation d'Origine Contrôlée Références: Ezüstérem...
Portfólió (190)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...A bor: Itt egy ízletes Pinot noir a Côte de Nuits-ból, amelyet a Naddef család briliánsan készített el, és kiváló ár-érték arányt képvisel! Finoman és elegánsan mutatkozik meg ízletes piros gyümölcsös jegyekkel (málna, eper, ribizli), ez a Bourgogne appellációjú cuvée figyelemre méltó egyensúlyt és kerek, selymes textúrát kínál. Egy burgundi élvezet, amelyet aperitifként vagy fehér hús mellett érdemes fogyasztani! Tartalom: 75cl Típus: Vörösbor Szőlőfajta: 100% Pinot noir AOC: Bourgogne Tartás: Azonnal fogyasztható, és 2026-ig tárolható Szervírozási hőmérséklet: 14-16°C...
Portfólió (321)
Franciaország, Gardanne
...HÚS-LÁBÚ OLJAS TÍPUS A MARÉCHAL TÍPUSÚ A maréchal hús-lábú olaja mélyen táplálja az új vagy régi (száraz és megkeményedett) bőröket. => 100 % természetes - garantáltan mentes kőolaj-additívoktól HASZNÁLATI UTASÍTÁS: • Hűvös helyen tárolandó • Tisztítsa meg a bőrt a maréchal glicerin szappanjával • Alkalmazza a terméket ecsettel vagy szivaccsal • Hagyja megszáradni • Fényesítse meg ÖSSZETÉTEL: • Gliceril-trioleát...
Portfólió (26)
Franciaország, Saint-Brice-En-Cogles
... hátsó (csont nélküli) Sertés nyak (csont nélküli) Sonka 4D (csont nélküli és bőr nélküli) Sonka 3D (csont nélküli és bőr nélküli) Sertés váll 4D (csont nélküli és bőr nélküli) Sertés váll 3D (csont nélküli és bőr nélküli) Bacon (csont nélküli) Bacon (csont nélküli és bőr nélküli) Sertés darálék 80/20 Sertés lábszár (csont nélküli) Sertés lábszár csonttal Sertés oldalas Sertés oldalas hússal...
Portfólió (5)
Franciaország, La Garde
...Kiváló minőségű A osztályú FAGYASZTOTT DISZNÓHÚST kínálunk. Brazil eredet. ISO + CE tanúsítvánnyal rendelkező gyár. Biztonságos beszerzés. Közvetlen gyártó, közvetítők nélkül. Katalógusunkban megtalálja a fagyasztott disznóhús teljes választékát: Hátzsír, Nyakcsont, Hátzsír vágás, Zsír vágás, Fülek, Elülső-hátsó lábak, Fej, Szív, Bél, Pofa hús bőr nélkül, Levélzsír, Csont a lábban, Csont nélküli...
Portfólió (3)
Franciaország, Aiguilhe
... francia húsételek, mint például bárány (fekete Velay fajta), Velay és Forez borjú, Mézenc finom zsíros hús, Haute-Loire sertés. Borjúfej, disznóláb, lozériai maouche, auvergnati pörkölt, tyúk a fazékban, borjú blanquette. Hagyományos francia szószok, gribiche szósz, meurette szósz, ravigote szósz, zöld szósz, madeira szósz, diabolikus szósz, aioli. Fűszerpestók, medvehagyma pesto, csalán pesto. Szósz, gravy szósz, francia termék, hagyományos francia konyha, séf által készítve. Egyedi munkák.
Franciaország, Nanterre
... termékek ellenőrzése (feldolgozás és csontozás, vágási osztályozás, darált hús gyártás, kolbászgyártás), Bor ellenőrzése (laboratóriumi elemzés szőlő, must és kész bor). A FOSS által kifejlesztett analitikai eszközök javítják a termelés jövedelmezőségét és a termékek minőségét, valamint a termelés hatékonyságát. Ezekkel a felhasználóbarát és pontos eszközökkel ügyfeleink időt takarítanak meg a termelési folyamat során, hatékonyabban használják fel a nyersanyagokat, magas minőségű termékeket állítanak elő, és optimalizálják az élelmiszerbiztonságot.
Franciaország, Ivry Sur Seine Cedex
A STRAPEX világszerte széleskörű szolgáltatásokat, anyagokat és fogyóeszközöket kínál (műanyag és fém szalagolás, fóliázás, tűzés), a rakományok biztonsága és védelme érdekében a kezelés, tárolás és szállítás során, az Élelmiszer- és Italipar számára (sör, ásványvíz, gyümölcslé, bor, tejtermékek, hús, baromfi, hal, gyümölcsök és zöldségek, fagyasztott termékek); Üvegek és Konzervdobozok (italok...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play