Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Olaszország, San Stino Di Livenza
A CASERE mezőgazdasági vállalat tökéletesen beilleszkedik a D.O.C. Lison - Pramaggiore területébe, amely San Stino di Livenza (Velence) községben található. A terület különleges formája lehetővé tette, hogy magas minőségű terméket állítsanak elő mind a fehér, mind a vörös borokból, így nyolc különböző fajtát képviselnek a Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore-ban. A régióban szerzett h...
Portfólió (43)
Olaszország, Sizzano
...Szalámi Halételek Fehér hús SZÍN Világos szalmagyümölcs Fényes zöldes reflexek AROMA Komplex Gyümölcs- és citrusjegyek Virágos és szénás utalások ÍZ Száraz Nagyon friss és ásványos HŐMÉRSÉKLET: 6-8 °C ALKOHOL: 12% - 13% vol...
Portfólió (13)
Olaszország, Capo D'orlando
... tartalmaznak, amelyek mind elengedhetetlen tápanyagok a szervezetünk számára. A KONYHÁBAN A konyhában a Primizie klementinák sokféleképpen felhasználhatók. Frissen fogyaszthatók uzsonnaként, készíthetünk belőlük gyümölcsleveket vagy lekvárokat, vagy salátákhoz és hús- vagy halételekhez adhatunk egy kis édességet. Remek hozzávalók édességek és desszertek készítéséhez is. TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK Tápérték szempontjából a Primizie klementinák alacsony...
Portfólió (27)
Olaszország, Albino
A Druckfarben srl, 1971-ben alapított vállalat, a mikroenkapszulázás vezető szereplője. Több mint ötven éve nemcsak Olaszországban, hanem Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban is elismertük magunkat, innovációval és minőséggel kiemelkedve. Szakterületünk a mikroenkapszulázásra összpontosít, egy technológiára, amelyet az elmúlt harminc évben tökéletesítettünk. E folyamat révén védjük az akt...
Portfólió (38)
Olaszország, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geográfiai Jelzés: Termelési terület: Emilia Szőlőfajta: Lambrusco Alkoholtartalom: 8 % vol. Szín: rubin vörös Aroma: vinoso és gyümölcsös Íz: édes, kellemes és harmonikusan élvezetes Párosítás: vörös hús, vad Szervírozási hőmérséklet: 18°-20° C.
Portfólió (4)
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
Olaszország, Siena
... húsának feldolgozása történik, egy több mint 40 hektáros ősi tölgyerdőben, 700 méter magasan, a Barbischio dombjain Gaiole in Chianti közelében. Ebben a térben az állatok szabadban élnek, egy kiváló természeti értékű erdős környezetben, ahol vezetett túrákat szerveznek. A hús feldolgozása után a szabadban nevelt sertések sonkái hosszú érlelésre kerülnek a Radda középkori falai között, a 16. századi régi pincében. Ízletesek a pulyka sült, a karaj és a porchetta is, amelyeket szeletelve kínálnak fogyasztásra.
Portfólió (2)
Olaszország, Marciano Della Chiana
A KingoFood olasz kiváló minőségű termékeket kínál. Ilyenek például a Finocchiona IGP felvágottak, első osztályú húsok, melyeket sóval, borssal, fokhagymával és vadédesköménnyel ízesítenek. Vagy a barlangban érlelt pecorino, amelynek íze erőteljes hatást gyakorol. És a bor: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. A termékek szállítási ideje és módja nagyon fontos tényező. Olyan speciális szállítási rendszereket választottunk, amelyek hőszigetelt anyaggal és szintetikus jéggel biztosítják a termékek hőmérsékletének fenntartását akár kilencvenhat órán keresztül (4 nap).
Portfólió (10)
Olaszország, Francavilla Fontana
A Brindisi-i Tredicina Agriturismo a tiszta és autentikus ízek szinonimája. A vendéglő által kínált menü teljes mértékben a pugliai hagyományos receptek szerint készült ételekből áll, olyan alapanyagokból, amelyeket a gazdaság területén termeltek, tenyésztettek vagy állítottak elő. Az olaj, bor, zöldségek, gyümölcsök, kenyér, felvágottak, hús, gyümölcs és lekvár azok a jellegzetességek, amelyek egy olyan agriturismót jellemeznek, amelyet története, értékei, finomságai és a benne rejlő jólét miatt nagyra értékelnek.
Olaszország, Padova
... ízei és az egyszerű, de elegáns környezet teszi a Piccola Trattoriát Padova egyik legkedveltebb éttermévé. Néhány példa: Ropogós mazzancolle salátával, narancsokkal és mughinai bottarga porral, Szardíniai fregula halraguval és szardíniai articsókával, Cannonau borban párolt hús articsóka tortával és San Gavino-i sáfrányos rizzsel. Házi készítésű édességek és kenyerek. Borlapunkon körülbelül száz neves szardíniai bor szerepel. Minden hónapban tematikus estek várják a vendégeket.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play