Franciaország, Baie-Mahault
...Fedezze fel sertésvázunkat, amelyet a legnagyobb gondossággal készítettünk, hogy ízletes és minőségi húst kínáljunk. Tökéletes a húsipar szakemberei és a főzés iránt szenvedélyesek számára, sertésünket optimális körülmények között neveljük, hogy biztosítsuk a puha és szaftos húst. Számos recepthez felhasználható, a felvágottaktól kezdve a pörköltekig, a sertésváz egy elsőrangú választás. Rendeljen most, és élvezze sertéshúsunk kivételes minőségét.
Portfólió (51)
Franciaország, Pledran
... stb.) (opcionális) - a berendezéseket és minden szükséges felszerelést (az ügyfél igényei szerint) - a közvetlen értékesítési bolt (opcionális) Méretek: * Szélesség: 4m * Hosszúság: 10-20m (max / különleges szállítmány) Megfelel az EU szabványok irányelveinek. Átalakítás: Vágás / Csomagolás / Főzés / Előkészítés Terület: 40-80 m² Megvalósítási idő: 1-3 hónap KATEGÓRIÁK: Minden faj...
Portfólió (7)
Franciaország, Lalinde
...A Nantes régióban tervezett és gyártott, rozsdamentes acélból készült, hogy megkönnyítse a hús szeletelését a főzés után. A nyers bükkfa talp, amely az asztali bemutatáshoz készült, só- és borstartókkal van ellátva, fogyatékkal élő munkavállalók által készül egy ESAT keretein belül. Az egész elegáns kraft dobozban van gondosan bemutatva, amelyet egy ESAT állít össze, és a Tridens grafikai...
Portfólió (50)
...Folyamatos főző 500 kg/h hús Innovatív főzési rendszer: vízfürdő, permetező fúvókák a homogén főzés érdekében. Szekvenciális táplálási protokoll a főzőben a homogén főzéshez lével vagy zsírral. (konfit, stb...) Innováció a CEMMI-től IHM interfész, receptek többféle főzési módhoz (lében, konfitálva, vízben, levesben, olajban...) Lágy főzés (vízfürdő) hőolajjal Rendszeres és homogén főzés (végtelen csiga) CIP rendszer (opció) Higiénikus és robusztus tervezés, teljes rozsdamentes acél Élelmiszerrel érintkező anyagok tanúsítva...
Portfólió (2)
Franciaország, Fleville Devant Nancy
A STALE PROCESSING a sózó gépek gyártására specializálódott minden formában (injekció, merítés, masszázs, vákuumos ozmózis...) és a hőkezelésre (szárítás, főzés száraz és nedves, hideg vagy meleg füstölés...). Mi vagyunk a szakértők a húsipari és sózó berendezések terén, amelyek lehetővé teszik élelmiszerek feldolgozását, mint például: nuggetek, húsgombócok, darált hús, vagy nemez. Berendezéseink...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play