Belgium, Waregem
...Héj: Sárga Gumók: Nagy, Hosszú-ovális Hús: Sárga Szárazanyag: Közepes Főzési típus: A (= kemény főzés)...
Portfólió (28)
Belgium, Beringen
...A álló bordasült a bordákkal ellátott skót filé. Mivel olyan izmokból származik, amelyeket nem terhelnek meg, a hús nagyon puha és szaftos. A bordák megtartása extra ízt ad a főzés során.
Portfólió (189)
Belgium, Arlon
... megszabadulj az esetleges tüskéktől vagy ágacskáktól. - Csak szükség esetén mosd meg (ha föld van rajta), a gombákat víz alatt öblítve vagy óvatosan letörölve. Főzés: mindig „magas hőfokon” pirítsd, és lehetőleg ropogósan fogyaszd. Tartósítási tanácsok Az erdei gombák különböző jellemzőkkel bírhatnak a betakarítás időpontja vagy származásuk szerint. Ezért mindig arra törekszünk, hogy a legellenállóbb fajtákat válasszuk ki, amelyek...
Portfólió (49)
Szakértők vagyunk a sózott, főtt és füstölt húsáruk terén, beleértve a sertést, csirkét, pulykát, marhát, borjút és bárányt. Finom húsáruk, amelyek jellegzetes ízét különböző feldolgozási módszerek adják. Ilyenek például a pácolás, sózás, fűszerezés, főzés, sütés és pirítás. Így képes lesz egy terméket 100%-ban az ízléséhez igazítani. Modern gyártási berendezéseink vannak, amelyek lehetővé teszik...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play