Franciaország, Mietesheim
...Az autentikus ketchup íze! Szeretjük krémességét és a finom édes-savanyú paradicsom ízét. Míg egyesek az étkezés szélén élvezik a húsok kísérőjeként, remekül illik a mindennapi ételeidhez is. Biológiai recept. Hozzávalók: Paradicsom* (75%), nádcukor*, ecet, tengeri só, zselésítő: pektin, szegfűszeg*, chili*. *: Biológiai gazdálkodásból származó összetevők...
Portfólió (80)
Franciaország, Reims
...Colona Ketchup Szósz Üvegben Csomagolási Konfiguráció: 12x950ml Raklap Konfiguráció: 108 csomag/raklap Tárolás: Szobahőmérsékleten...
Portfólió (106)
Franciaország, Saint-Etienne
Franciaország, Les Pavillons-Sous-Bois
Franciaország, Wissous
A West-Indies Distribution egy egzotikus termékek importálója és forgalmazója, elsősorban a Karib-térségből (Guadeloupe, Martinique, Guyane és La Réunion). A legszélesebb választékot kínáljuk, a száraz, friss, fagyasztott termékektől kezdve a gyümölcsökig és zöldségekig. Szállítás Franciaországba és nemzetközi szinten. Megbízható beszállítókkal dolgozunk együtt világszerte, hogy garantáljuk a fris...
Portfólió (186)
Franciaország, Montfort Sur Meu
...5L KETCHUP KANÁL CSOMAGOLVA 4 DB-OS FACEBOOK ref:P50011...
Portfólió (58)
Franciaország, Pleucadeuc
...• Sózott és édes gélésített szószok IQF kockákban 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 vagy 12x12x12 mm • Vajak és fűszerek IQF kockákban 8x8x8 mm JELLEMZŐK • Készre előkészített • Lehetőség a hidegkezeléshez való ellenállás és a meleg textúra testreszabására ALKALMAZÁSOK • Kolbászok, darált hús, nuggetek… • Feltétek pizzára CSOMAGOLÁS • 10-15 kg-os zsák • 10 kg-os karton TÁROLÁS • 12-18 hónap -18°C-on NÉHÁNY RECEPTPÉLDA • Fokhagyma / petrezselyem • Ketchup • Paradicsom • Mexikói • Curry • Mustár • BBQ • Sajt...
Portfólió (9)
Franciaország, Monteux
A PROVENCE-ban található konzervgyárunk, amelyet elsődlegesen Louis MARTIN úr alapított, 1918 óta fejleszti tudását a minőségi termékek előállításában. A friss gyümölcsök és zöldségek, elsősorban helyi forrásból származó, szezonális feldolgozása lehetővé teszi számunkra, hogy olyan nyersanyagokat állítsunk elő, amelyek teljes mértékben a mi ellenőrzésünk alatt állnak. Így ezek tökéletesen alkalmasak a másodlagos feldolgozású termékek előállítására: meleg szószok, ketchup, főtt zöldségek, hagyományos receptek...