Franciaország, Belley
...100% NYLON FIN ANYAG Textúrája lehetővé teszi lekvárok, zselék és szirupok készítését. Mosógépben mosható Méretek 35x40cm 80x70cm 100x100cm 120x120cm vagy egyedi méretben Funkciók Leeresztés, Préselés...
Portfólió (30)
Franciaország, Coufouleux
... alábbi referencia számokkal érhetők el: 44T - 44 ml-es üveg TO 48 gyűrűvel 200T - 200 ml-es üveg TO 70 gyűrűvel 324T - 324 ml-es üveg TO 82 gyűrűvel 385T - 385 ml-es üveg TO 82 gyűrűvel Referencia: 44T mL: 44 Átmérő: 46 Magasság: 51 Súly (g): 52 Csomagolás: 18 750-es raklap Gyűrű típusa: TO 48 Referencia: 200T mL: 200 Átmérő: 70 Magasság: 82 Súly (g): 135 Csomagolás: 5 808-as raklap Gyűrű típusa...
Portfólió (199)
A LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, amely a festői Jura régióban található, ízletes, hagyományos módszerekkel készült kézműves lekvárok készítésére specializálódott. Lekvárjaink fruktóz, savanyúságot előidéző anyagok és mesterséges tartósítószerek nélkül készülnek, hogy megőrizzék a régi gyümölcsös készítmények ízét. Csak gyümölcsöt és cukrot tartalmaznak. Széles választékot kínálunk hagyományos...
Portfólió (46)
Franciaország, Gennevilliers
... választékot kínálunk: infúziók, szirupok, lekvárok, gyógyteák… Mindegyik a hagyományos ízek és jótékony hatások szigorú tiszteletben tartásával készült. A nyersanyagokat közvetlenül a mali termelésektől importáljuk francia partnereinkhez, akik kézműves tudásukkal a legjobbat hozzák ki belőlük. Így a késztermékeink teljes mértékben francia feldolgozásból származnak. További információkért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
Portfólió (27)
Franciaország, Puyricard
1980 óta a Confit de Provence cég a francia lekvárok piacán a legjobb minőségű alapanyagok, egyedi szakértelem és gondos szolgáltatás kínálatával vált ismertté. Ma évente több mint 1500 tonna bio, csökkentett cukortartalmú és hagyományos lekvárt gyárt a cég számos regionális, nemzeti és nemzetközi márka számára, amelyek a nagykereskedelemben vagy specializált csatornákban találhatók. A gondosan kiválasztott gyümölcsöket hagyományos módon, nádcukorral főzik üstben, hogy egyedi és utánozhatatlan ízű lekvárokat kínáljanak.
Portfólió (48)
Franciaország, Montpezat D'agenais
A BIOLOKLOCK egy biogazdálkodásból származó gyümölcsök feldolgozásával foglalkozó vállalat. Előnyben részesítjük a helyi gyümölcsbeszerzést, és lekvárjainkat üstben főzzük. 1973 óta bio termékekkel foglalkozunk, és kézműves módon dolgozzuk fel termékeinket, hogy a lehető legjobb minőséget érjük el a következő gyártások során: bio lekvárok, gyümölcslevek, pürék, zselék, szilva- és gesztenyekrémek. Továbbá szárított gyümölcsök és szirupos gyümölcsök is megtalálhatók kínálatunkban.
Franciaország, Rivarennes
Rivarennes-i aszalt körték és kizárólag fatüzelésű kemencében készült aszalt almák termelője. Körték és almák termelője, amelyeket Loire-i borokban újrahidratáltak. Gyümölcsök termelője, amelyeket Loire-i borokban újrahidratáltak. Hypocras bor termelője. Loire-i borokkal készült aszalt körte lekvár gyártója. Bor lekvárok gyártója. Aszalt körte krém (likőr) gyártója. Figyelmeztetés: Az alkoholfogyasztás túlzott mértéke veszélyes az egészségre.
Franciaország, LE MANS
Mi kézművesek vagyunk - lekvárok, sorbetek, tölcsérek és bio palacsinták gyártói 1986 óta. Emellett bio egzotikus gyümölcsök importőrei vagyunk Togóból, Kamerunból és Burkina Fasóból, amelyeket nagykereskedőknek forgalmazunk. Termékeinket boltoknak és közvetlenül a fogyasztóknak értékesítjük. Termékeinket Franciaországba és Európába is tudjuk szállítani. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk bármilyen minta és árkérés esetén.
Franciaország, Virazeil
A fazekas módszerrel készült lekvárjairól ismert és elismert Lucien GEORGELIN megőrzi gyermekkora lekvárjainak hagyományát. Az idény gyümölcseiből, éretten szedve és nyílt lángon, rézfazékban főzve készített gyümölcskeverékeink olyan jellegzetes ízűek, mint amilyeneket csak a nagymamáink tudtak elkészíteni. Ez a Lucien Georgelin lekvárok ősi márkája. Hitvallása: helyi specialitások, egészséges, regionális tudásra építve, a régi ízekkel és egy csipet kreativitással.
Franciaország, Lorp Sentaraille
Az Ariège szívében, Lorp Sentaraille-ban, több mint 25 éve készítjük egyedi ízű lekvárokat és gyümölcs készítményeket (zselék, kompótok, szószok…). Mivel a confitok és fűszerek nemrégiben hozzáadódtak, névváltoztatásra kerül sor… a „Pyrénées lekvárok” mostantól… a „Pyrénées Társaság” lesz! Csapatunk, amely a kaland kezdetétől itt van, gyártási módszereink és szolgáltatásunk minősége már...
Franciaország, Ars En Re
20 éve a Les Confitures du Clocher szilárd hírnevet szerzett a lekvár készítés terén Poitou-Charentes-ben. A családi vállalkozás a 10 legjobban díjazott cég közé tartozik a Poitou Charentes ízek versenyén. A lekvárok eredete 1974-re nyúlik vissza, és 1983-ban Françoise Heraudeau belekezd a eperlekvárok készítésébe. A termékek hírnevének és Françoise lekvárjainak minőségének köszönhetően a siker...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play