Svájc, Langnau Im Emmental
...A KASAG szakértői a főzőberendezések és ipari főzőüzemek építésének specialistái, amelyek lekvár, dzsem, kompót és zselék gyártására szolgálnak. Lelkesedünk a magas termékstandards, a pektin előkészítésére vonatkozó különleges előírások, a termékek optimális csomósodása és a rövid feldolgozási idők kombinációja iránt. Alkalmazkodunk minden ügyfél igényeihez, és testreszabott vagy moduláris rendszereket építünk, amelyek megfelelnek követelményeiknek.
Portfólió (152)
Spanyolország, Molina De Segura
... fenntartható módon termesztenek, tiszteletben tartva a környezetet és támogatva a helyi gazdákat. A minőség iránti elkötelezettségünk minden lépésben tükröződik a termelési folyamatunkban, a termesztéstől a csomagolásig. Ezenkívül személyre szabott szolgáltatást kínálunk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy alkalmazkodjunk ügyfeleink specifikus igényeihez, mind belföldön, mind nemzetközi szinten.
Portfólió (50)
Lengyelország, Paczewo
...Az organikus arónia rost előkészítés egy laza por, amely egyenletes, könnyen széteső állagú (kisebb csomók megengedettek). Lila színű. Íze és illata az arónia jellegzetes. Alkalmazás: Az organikus arónia rost előkészítés használható lekvárok és dzsemek, krémek és szószok, valamint bor színezésére.
Portfólió (59)
Törökország, Istanbul
...ropogósaink különleges aromái és lekvárjaink természetessége minden ízlésnek megfelel. Minőségünk referencia lett azok számára, akik minden nyelven ugyanazt az ízt keresik. Széles ügyfélkörrel dolgozva Afrikában és Európában, ízeink világát egyre több emberrel osztjuk meg. Ellátási láncunk garantálja, hogy termékeink frissek és magas minőségűek maradjanak, miközben különös figyelmet fordítunk az ügyfélelégedettségre. Ügyfeleink igényeire összpontosítunk, és célunk, hogy felülmúljuk elvárásaikat. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a legjobb termékeket biztosítsuk Önnek, és figyelünk a visszajelzéseire.
Portfólió (161)
Olaszország, Ripalimosani
...Egy egyszerű és gyors eszköz szószok, pástétomok, kész szószok, lekvárok, dzsemek, pürék stb. elkészítéséhez. Az edény rozsdamentes acélból készült, a keverőlapátok teljesen eltávolíthatók, az élelmiszerekkel érintkezésre alkalmas anyagból készült kaparó lapátokkal tökéletesen keverik a beletett terméket. Ez a gép lehetővé teszi, hogy vákuumot hozzunk létre az edény belsejében, hogy 50° és 80...
Portfólió (9)
Franciaország, Belley
...100% NYLON FIN ANYAG Textúrája lehetővé teszi lekvárok, zselék és szirupok készítését. Mosógépben mosható Méretek 35x40cm 80x70cm 100x100cm 120x120cm vagy egyedi méretben Funkciók Leeresztés, Préselés...
Portfólió (30)
Belgium, Mariembourg
...Exotikus termékeink autentikus ízekkel Az ILANGA NATURE lehetővé teszi, hogy felfedezze a helyi termékek valódi ízeit. Fedezze fel változatos és átfogó termékválasztékunkat, hogy gazdag felfedezőúton vehessen részt.
Olaszország, Messina
...NARANCS, CITROM, TANGERIN ÉS VÖRÖS NARANCS DZSEMEK - A Citrom, Narancs, Tangerin, Vegyes Citrus és Vörös Narancs dzsemek a legjobb szicíliai citrusfélékből készülnek, darabokra vágva és a héjával együtt dolgozva, hogy megőrizzék a frissen szedett gyümölcs természetes esszenciáját és illatát. Ajánlott szénhidrátban gazdag reggelikhez, Szicíliában pedig ízletes édességek készítésére is használják. Tartósítószerek és színezékek hozzáadása nélkül.
Portfólió (10)
Olaszország, Palagianello
Több éves tapasztalatunk van az import-export és a bróker szolgáltatások terén számos vállalat számára, így képesek vagyunk forrást biztosítani és tanácsot adni, valamint szinte minden élelmiszerterméket kezelni a konkrét üzleti vagy magánszemély/ágazat igényeihez. Ennek következtében a Soledòr úgy döntött, hogy a beszerezhető termékek széles választékát csak néhányra szűkíti, amelyek mindig kézmű...
Portfólió (9)
Törökország, Gümüşhane
...Robbanékony Energia (A Pestil, a mogyoró, a dió, a méz és a melasz meg van őrölve, majd a darálóból formálva. A létrehozott piték ezután fel vannak tekerve. Az Atom pitéket először mézbe, majd pisztáciába merítik, mielőtt becsomagolják.)...
Portfólió (2)
... 7. században az arabok megfejtették a cukornád titkát, és elkezdték a cukornád ültetését Észak-Afrikában és Dél-Spanyolországban. Felfedezték azt is, hogy a cukornád gyümölcsökkel való főzése és elfogyasztása lehetséges. A 16. században a spanyol felfedezők felfedezték azokat a gyümölcsöket, amelyeket hosszú ideig konzerváltak Nyugat-Indiában. A történelem legöregebb lekvár receptje a rózsalekvár...
Portfólió (9)
Olaszország, Campobasso
...A BM50 EASY-D két különálló tartállyal rendelkezik, amelyek teljesen autonóm és automatikus működést biztosítanak. A VACUUM lehetővé teszi szinte minden főzési módszer alkalmazását, különösen a vákuumos főzést, amely ideális a kiváló minőségű lekvárok és dzsemek előállításához: a termék 60°C-on sokkal rövidebb idő alatt fő, így megőrzi az organoleptikus tulajdonságait, ízét, illatát és színét, és...
Fiatal korunktól kezdve szenvedélyesen érdeklődünk a gasztronómia iránt, tapasztalattal, innovációval és új gasztronómiai modellek és technikák fejlesztésével a Polonio és Lopez család megalapította a Sabores de Anabel Gastronomía y Catering Kft.-t, egy családi vállalkozást, amely 2010 óta a lekvárok, szószok, zöldségek olívaolajban való befőzésének, narancslekvár, zöldségkonzervek, szirupban elte...
Portfólió (8)
Franciaország, Coufouleux
... alábbi referencia számokkal érhetők el: 44T - 44 ml-es üveg TO 48 gyűrűvel 200T - 200 ml-es üveg TO 70 gyűrűvel 324T - 324 ml-es üveg TO 82 gyűrűvel 385T - 385 ml-es üveg TO 82 gyűrűvel Referencia: 44T mL: 44 Átmérő: 46 Magasság: 51 Súly (g): 52 Csomagolás: 18 750-es raklap Gyűrű típusa: TO 48 Referencia: 200T mL: 200 Átmérő: 70 Magasság: 82 Súly (g): 135 Csomagolás: 5 808-as raklap Gyűrű típusa...
Portfólió (199)
Olaszország, Moio Della Civitella
... készül, hidegen sajtolva, hogy a legmagasabb minőségű olajat garantáljuk. Antioxidánsokban gazdag, olajunk gyümölcsös és enyhén csípős ízű, tökéletes minden mediterrán étel kiemelésére. • Lekvárok és befőttek: Lekvárjaink és befőttjeink a Cilento friss gyümölcséből készülnek, a hagyomány tiszteletben tartásával szedik és dolgozzák fel őket. Mesterséges tartósítószerek nélkül, lekvárjaink megőrzik a...
Portfólió (16)
... magában foglalja: •Méz •Olajbogyó •Olívaolaj •Paradicsomtermékek •Lekvárok és dzsemek •Savanyú gránátalma szirup 2003-ban bővítettük működésünket egy korszerű gyárral Aydın Umurlu-ban, amely lehetővé tette számunkra, hogy széles választékban állítsunk elő mediterrán ízeket, mind hagyományos, mind bio formában. Büszkék vagyunk arra, hogy megbízható beszállítói vagyunk számos neves márkának...
Portfólió (82)
Belgium, Oudenaarde
Az Aldia egy gyümölcsfeldolgozó vállalat, amely a lekvárok, dzsemek és gyümölcselőállítások gyártására specializálódott, amelyek a cukrászatban, intézményi piacon és nagy konyhákban használhatók. Termékek: extra lekvárok (cukrozott), diabetikus lekvárok (cukormentes), cukrozott gyümölcs pépek, diabetikus gyümölcs pépek, gyümölcs konzerv szirupban, diabetikus gyümölcs konzerv, gyümölcs előállítások, péksütemény lekvárok…...
A LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, amely a festői Jura régióban található, ízletes, hagyományos módszerekkel készült kézműves lekvárok készítésére specializálódott. Lekvárjaink fruktóz, savanyúságot előidéző anyagok és mesterséges tartósítószerek nélkül készülnek, hogy megőrizzék a régi gyümölcsös készítmények ízét. Csak gyümölcsöt és cukrot tartalmaznak. Széles választékot kínálunk hagyományos...
Portfólió (46)
Portugália, São Pedro De Oliveira
A HANDS ON EARTH változatos biofűszernövények széles választékát készíti el, vegyi műtrágya vagy peszticid használata nélkül, amelyek infúziókhoz és kulináris fűszerekhez készülnek, sóval vagy anélkül: fűszerek, lekvárok, gyógyteák, kosarak, szárított termékek és rizs. 100%-ban természetes gyümölcsöt dehidratál és készít, színezékek vagy tartósítószerek nélkül, egyetlen összetevője a természetes...
Portfólió (2)
Franciaország, Gennevilliers
... választékot kínálunk: infúziók, szirupok, lekvárok, gyógyteák… Mindegyik a hagyományos ízek és jótékony hatások szigorú tiszteletben tartásával készült. A nyersanyagokat közvetlenül a mali termelésektől importáljuk francia partnereinkhez, akik kézműves tudásukkal a legjobbat hozzák ki belőlük. Így a késztermékeink teljes mértékben francia feldolgozásból származnak. További információkért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
Portfólió (27)
Franciaország, Puyricard
1980 óta a Confit de Provence cég a francia lekvárok piacán a legjobb minőségű alapanyagok, egyedi szakértelem és gondos szolgáltatás kínálatával vált ismertté. Ma évente több mint 1500 tonna bio, csökkentett cukortartalmú és hagyományos lekvárt gyárt a cég számos regionális, nemzeti és nemzetközi márka számára, amelyek a nagykereskedelemben vagy specializált csatornákban találhatók. A gondosan kiválasztott gyümölcsöket hagyományos módon, nádcukorral főzik üstben, hogy egyedi és utánozhatatlan ízű lekvárokat kínáljanak.
Portfólió (48)
Franciaország, Montpezat D'agenais
A BIOLOKLOCK egy biogazdálkodásból származó gyümölcsök feldolgozásával foglalkozó vállalat. Előnyben részesítjük a helyi gyümölcsbeszerzést, és lekvárjainkat üstben főzzük. 1973 óta bio termékekkel foglalkozunk, és kézműves módon dolgozzuk fel termékeinket, hogy a lehető legjobb minőséget érjük el a következő gyártások során: bio lekvárok, gyümölcslevek, pürék, zselék, szilva- és gesztenyekrémek. Továbbá szárított gyümölcsök és szirupos gyümölcsök is megtalálhatók kínálatunkban.
Belgium, Xhoris
...Hagyományos és bio lekvárok gyártása. 2009-ben egy új főzési rendszerbe fektettünk be, amely lehetővé teszi számunkra, hogy alacsony hőmérsékleten, vákuumban főzzük a gyümölcsöket. Ez a technika nagy gyümölcsdarabokat és intenzív ízt, valamint színt biztosít. Termékeink minősége és exkluzív csomagolásaink világszerte hírnevet szereztek nekünk. Hagyományos lekvárok, bio lekvárok, csökkentett cukortartalmú lekvárok, hozzáadott cukor nélküli lekvárok. Márkák: Purnatur, Vallee de l'Ourthe, L'Ardennaise.
Franciaország, Rivarennes
Rivarennes-i aszalt körték és kizárólag fatüzelésű kemencében készült aszalt almák termelője. Körték és almák termelője, amelyeket Loire-i borokban újrahidratáltak. Gyümölcsök termelője, amelyeket Loire-i borokban újrahidratáltak. Hypocras bor termelője. Loire-i borokkal készült aszalt körte lekvár gyártója. Bor lekvárok gyártója. Aszalt körte krém (likőr) gyártója. Figyelmeztetés: Az alkoholfogyasztás túlzott mértéke veszélyes az egészségre.
Franciaország, LE MANS
Mi kézművesek vagyunk - lekvárok, sorbetek, tölcsérek és bio palacsinták gyártói 1986 óta. Emellett bio egzotikus gyümölcsök importőrei vagyunk Togóból, Kamerunból és Burkina Fasóból, amelyeket nagykereskedőknek forgalmazunk. Termékeinket boltoknak és közvetlenül a fogyasztóknak értékesítjük. Termékeinket Franciaországba és Európába is tudjuk szállítani. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk bármilyen minta és árkérés esetén.
Olaszország, Cortazzone
...dzsemek és zselék, és természetesen pörkölt és nyers mogyorók is. Közvetlenül a vállalatnál lehet vásárolni, vagy használhatja a https://shop.baldaiassa.it weboldalt, amely az online értékesítésre van dedikálva, ahol sok más piemonti gasztronómiai különlegesség is megtalálható. A Baldaiassa termékeit elsősorban Európába exportálja online értékesítés és gasztronómiai termékekre specializálódott...
Portfólió (7)
Olaszország, Bistagno
Giuso: Egy évszázadnyi innováció. Termékek, alapanyagok, félkész termékek és élelmiszerek gyártása és értékesítése fagylaltozók, cukrászatok és pékségek számára: olasz fagylaltok, krémek, kandírozott gyümölcsök, lekvárok, dzsemek, meggy. A küldetés: Összetett alapanyagok és félkész termékek előállítása kézművesek és kisipari vállalkozások számára, folyamatosan innovatív megoldások keresésével és a végső ügyfél teljes megelégedésének céljával.
Olaszország, Carlentini
...A Biosol Natura egy olyan vállalat, amely bio lekvárok és dzsemek gyártására és csomagolására specializálódott. Helyi alapanyagok felhasználásával, figyelembe véve a szezonális változásokat. Nem adunk hozzá tartósítószereket vagy sűrítőanyagokat, csak a gyümölcs természetes pektinjei találhatók meg benne. Bioprodukciónk megkapta az IT BIO 006 tanúsítványt az EU/NON EU mezőgazdaság keretein belül...
Franciaország, Virazeil
A fazekas módszerrel készült lekvárjairól ismert és elismert Lucien GEORGELIN megőrzi gyermekkora lekvárjainak hagyományát. Az idény gyümölcseiből, éretten szedve és nyílt lángon, rézfazékban főzve készített gyümölcskeverékeink olyan jellegzetes ízűek, mint amilyeneket csak a nagymamáink tudtak elkészíteni. Ez a Lucien Georgelin lekvárok ősi márkája. Hitvallása: helyi specialitások, egészséges, regionális tudásra építve, a régi ízekkel és egy csipet kreativitással.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play