Olaszország, Ripalimosani
...Egy egyszerű és gyors eszköz szószok, pástétomok, kész szószok, lekvárok, dzsemek, pürék stb. elkészítéséhez. Az edény rozsdamentes acélból készült, a keverőlapátok teljesen eltávolíthatók, az élelmiszerekkel érintkezésre alkalmas anyagból készült kaparó lapátokkal tökéletesen keverik a beletett terméket. Ez a gép lehetővé teszi, hogy vákuumot hozzunk létre az edény belsejében, hogy 50° és 80...
Portfólió (9)
Olaszország, Messina
...NARANCS, CITROM, TANGERIN ÉS VÖRÖS NARANCS DZSEMEK - A Citrom, Narancs, Tangerin, Vegyes Citrus és Vörös Narancs dzsemek a legjobb szicíliai citrusfélékből készülnek, darabokra vágva és a héjával együtt dolgozva, hogy megőrizzék a frissen szedett gyümölcs természetes esszenciáját és illatát. Ajánlott szénhidrátban gazdag reggelikhez, Szicíliában pedig ízletes édességek készítésére is használják. Tartósítószerek és színezékek hozzáadása nélkül.
Portfólió (10)
Olaszország, Palagianello
Több éves tapasztalatunk van az import-export és a bróker szolgáltatások terén számos vállalat számára, így képesek vagyunk forrást biztosítani és tanácsot adni, valamint szinte minden élelmiszerterméket kezelni a konkrét üzleti vagy magánszemély/ágazat igényeihez. Ennek következtében a Soledòr úgy döntött, hogy a beszerezhető termékek széles választékát csak néhányra szűkíti, amelyek mindig kézmű...
Portfólió (9)
Olaszország, Campobasso
...A BM50 EASY-D két különálló tartállyal rendelkezik, amelyek teljesen autonóm és automatikus működést biztosítanak. A VACUUM lehetővé teszi szinte minden főzési módszer alkalmazását, különösen a vákuumos főzést, amely ideális a kiváló minőségű lekvárok és dzsemek előállításához: a termék 60°C-on sokkal rövidebb idő alatt fő, így megőrzi az organoleptikus tulajdonságait, ízét, illatát és színét, és...
Olaszország, Moio Della Civitella
... készül, hidegen sajtolva, hogy a legmagasabb minőségű olajat garantáljuk. Antioxidánsokban gazdag, olajunk gyümölcsös és enyhén csípős ízű, tökéletes minden mediterrán étel kiemelésére. • Lekvárok és befőttek: Lekvárjaink és befőttjeink a Cilento friss gyümölcséből készülnek, a hagyomány tiszteletben tartásával szedik és dolgozzák fel őket. Mesterséges tartósítószerek nélkül, lekvárjaink megőrzik a...
Portfólió (16)
Olaszország, Cortazzone
...dzsemek és zselék, és természetesen pörkölt és nyers mogyorók is. Közvetlenül a vállalatnál lehet vásárolni, vagy használhatja a https://shop.baldaiassa.it weboldalt, amely az online értékesítésre van dedikálva, ahol sok más piemonti gasztronómiai különlegesség is megtalálható. A Baldaiassa termékeit elsősorban Európába exportálja online értékesítés és gasztronómiai termékekre specializálódott...
Portfólió (7)
Olaszország, Bistagno
Giuso: Egy évszázadnyi innováció. Termékek, alapanyagok, félkész termékek és élelmiszerek gyártása és értékesítése fagylaltozók, cukrászatok és pékségek számára: olasz fagylaltok, krémek, kandírozott gyümölcsök, lekvárok, dzsemek, meggy. A küldetés: Összetett alapanyagok és félkész termékek előállítása kézművesek és kisipari vállalkozások számára, folyamatosan innovatív megoldások keresésével és a végső ügyfél teljes megelégedésének céljával.
Olaszország, Carlentini
...A Biosol Natura egy olyan vállalat, amely bio lekvárok és dzsemek gyártására és csomagolására specializálódott. Helyi alapanyagok felhasználásával, figyelembe véve a szezonális változásokat. Nem adunk hozzá tartósítószereket vagy sűrítőanyagokat, csak a gyümölcs természetes pektinjei találhatók meg benne. Bioprodukciónk megkapta az IT BIO 006 tanúsítványt az EU/NON EU mezőgazdaság keretein belül...
Olaszország, Rodi Garganico
...Kézműves lekvárok és dzsemek előállítása tartósítószerek és színezékek nélkül, a Gargano biogazdálkodásából. Kézműves előállítás a Gargano tipikus mezőgazdasági termékeiből, szószok és savanyúságok. Biogazdálkodásból származó citrusfélék nagykereskedelme a Garganóból: Femminello citrom és Duretta narancs. Extra szűz olívaolaj biogazdálkodásból a Garganóból, ízesítve bazsalikommal, fokhagymával, chilivel és citrommal. Import/Export.
Olaszország, S.stefano Di Rogliano
... előállítunk saját fogyasztásra? Lekvárok, dzsemek, gyümölcslevek, szószok stb. A „házi készítés” és a teljes élelmiszerbiztonság ötvözésére egy modern 4.0 multifunkciós pultot szereztünk be, amely alacsony hőmérsékleten főzve megőrzi termékeink organoleptikus tulajdonságait, ízét és színét. Ezen kívül az innovatív pasztörizálási és sterilizálási fázisok, amelyek a befőzés után következnek, lehetővé...
Olaszország, Orsogna
... termékek, valamint a klasszikus olasz gasztronómia termékeinek előállítására szolgál: • Fehér szószok • Fehér szószok trüffelle • Paradicsomszószok és ragu • Ízesített olajok és vajak • Szeletelt és őrölt tartuf • Sterilizált trüffel sonka- és sajtkészítők számára • Lekvárok és dzsemek • Ajándék/csomagolás ünnepekre. ÚJ: Ízesített Spray Só -70% Nátrium. ÚJ: Trüffel Gyöngyök (kaviár). Gondosan...
Portfólió (9)
Olaszország, Campobello Di Mazara
... származik." Így mesél a FreshPlaza-nak Pino La Rosa, az Agripantel családi vállalkozás kereskedelmi vezetője. 1994 óta az Agripantel körülbelül 200 gasztronómiai különlegességet állít elő, amelyek a valódi szicíliai hagyományokra építenek, különösen a trapani területére. Az összes termelés minőségének alapja az összetevők folyamatos keresése és a népi hagyományok pontos gasztronómiai kombinációi. A katalógust szószok és mártások, pástétomok és fűszerek, lekvárok és dzsemek, valamint intenzív ízű és megkülönböztethető illatú aszalt gyümölcsök egészítik ki.
Portfólió (7)
Olaszország, Cavriago
... gyümölcsöt használunk 100 g lekvár készítéséhez. Az édes lekvárok mellett sós kompótokat is kínálunk, amelyek tökéletesen kísérik a sajtokat, vagy ízletes köretként szolgálnak húsokhoz és felvágottakhoz. Minden gyümölcsöt és zöldséget alacsony hőmérsékleten főzünk, hogy megőrizzük a friss termékek ízét. A tökéletes kolbász ízletes és eredeti, és kézzel készül, ahogyan azt az Emilia hagyomány megkívánja.
Olaszország, Castelverano
Szicíliai Esszenciák és Hagyományos Termékek: Olívabogyó, Nocellara del Belice Olaj, Bio Méz, DOP IGP Bor, Oregánó, Kapri, Passito Zibibbo di Pantelleria, Lekvárok és Dzsemek, Castelvetrano Fekete Kenyér, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Gyümölcs, Szárított Paradicsom, Nubia Fokhagyma, Busiate Pástétom, Trapani Só, Amaro Selinunte. Mindezek helyi és hagyományos, minőségi és természetes ízű termékek.
Olaszország, Legnago
A jóság egyszerű összetevőkből áll... A Stringhetto cég szilárd gyökerekkel rendelkezik: 1983-ban alakult Legnagóban (VR), a zöldség-gyümölcsipari vállalat kézműves lekvárok, krémek és csokoládék előállítására specializálódott, kínálva eredeti és kiváló minőségű termékeket, színezékek vagy sűrítőszerek hozzáadása nélkül. A cég állandósága abban rejlik, hogy a jóságra és a nyersanyagok presztízsére fektet hangsúlyt, a föld és a régi hagyományok tiszteletben tartásával növekszik, amelyek alapvető követelmények egy megkülönböztethető termékhez a piacon.
Olaszország, Torrenova
Cégünk világszerte exportálja a tipikus szicíliai termékeket. Extra szűz olívaolaj, borok, kézműves sörök, borzselék, lekvárok, dzsemek, édességek, tartósítószerek, pestók, pástétomok, pisztácia stb. A legjobb termékeket közvetlenül a gyártótól a fogyasztóhoz szállítjuk. Minden termékünk kézműves és természetes módon készül.
Olaszország, Ronzo-Chienis
ARS NATURE - Lekvárok...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play