... marhahús, mint minden kézműves felvágottunk, nitritmentes, és csak Guérande sót és Kampot borsot tartalmaz, amely a kambodzsai IGP bors, eukaliptusz aromákkal, valamint ásványi és virágos jegyekkel gazdagítja felvágottunkat. Lassú szárítással készül a Laissac-i sózó műhelyünkben, az Aveyronban, ez az Aubrac szárított marhahús tökéletes lesz a felvágott tálához! Lonzo, coppa vagy sonkás dió kíséretében ez az Aubrac bresaola ideális aperitif tálat kínál, 100% nitritmentes, és elrepít az Aubrac szívébe!
Származás: Laissac, Aveyron
Összetevők: Aubrac marha, Guérande só, Kampot IGP bors...
...Halal marhahús kolbász, kézműves módon készült Andalúziában. Szárítás és érlelés a hegyek szélének hatására.
Eladás darabonként / kartononként / raklaponként...
... merülhetünk el a kóstolás során. Különböző párosítások lehetségesek, például egy felvágott tál, fűszeres sült csirke újburgonyával vagy egy szép marhahús borda. Igazi szerelem első látásra!
Tartalom: 75cl
Típus: Vörösbor
Szőlőfajta: 100% Syrah
AOC: Crozes-Hermitage
Érlelés: Azonnal fogyasztható, és 2032-ig tárolható
Szervírozási hőmérséklet: 16-18°C...
A hús és friss belsőségek kereskedelmére specializálódtunk marhahús, borjúhús, bárányhús és sertéshús terén, valamint globális marhahús és különleges húsok terén.
Ajánlatunk a vásárlóink igényeihez igazodik, hogy a legjobban megfeleljünk a hentesek, felvágott árusok, vendéglátók, a nagykereskedelem és az éttermek szükségleteinek.
Szoros együttműködésünk a beszállítóinkkal lehetővé teszi, hogy...
Franciaországban, az Auvergne-i vulkánok szívében, a Puy Mary lábánál található mezőgazdasági üzem
HVE (Magas Környezeti Érték) minősítéssel rendelkezik
Aubrac és Salers fajtájú marhahús előállítása: hízók + vágótehenek
Élő állat vagy friss félvágott értékesítése
Halal vágás lehetősége...