Franciaország, Laissac
... marhahús, mint minden kézműves felvágottunk, nitritmentes, és csak Guérande sót és Kampot borsot tartalmaz, amely a kambodzsai IGP bors, eukaliptusz aromákkal, valamint ásványi és virágos jegyekkel gazdagítja felvágottunkat. Lassú szárítással készül a Laissac-i sózó műhelyünkben, az Aveyronban, ez az Aubrac szárított marhahús tökéletes lesz a felvágott tálához! Lonzo, coppa vagy sonkás dió kíséretében ez az Aubrac bresaola ideális aperitif tálat kínál, 100% nitritmentes, és elrepít az Aubrac szívébe! Származás: Laissac, Aveyron Összetevők: Aubrac marha, Guérande só, Kampot IGP bors...
Portfólió (29)
Franciaország, Ascain
...Halal marhahús kolbász, kézműves módon készült Andalúziában. Szárítás és érlelés a hegyek szélének hatására. Eladás darabonként / kartononként / raklaponként...
Portfólió (4)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... merülhetünk el a kóstolás során. Különböző párosítások lehetségesek, például egy felvágott tál, fűszeres sült csirke újburgonyával vagy egy szép marhahús borda. Igazi szerelem első látásra! Tartalom: 75cl Típus: Vörösbor Szőlőfajta: 100% Syrah AOC: Crozes-Hermitage Érlelés: Azonnal fogyasztható, és 2032-ig tárolható Szervírozási hőmérséklet: 16-18°C...
Portfólió (321)
Franciaország, Rungis Cedex
A hús és friss belsőségek kereskedelmére specializálódtunk marhahús, borjúhús, bárányhús és sertéshús terén, valamint globális marhahús és különleges húsok terén. Ajánlatunk a vásárlóink igényeihez igazodik, hogy a legjobban megfeleljünk a hentesek, felvágott árusok, vendéglátók, a nagykereskedelem és az éttermek szükségleteinek. Szoros együttműködésünk a beszállítóinkkal lehetővé teszi, hogy...
Portfólió (7)
Franciaország, Lavigerie
Franciaországban, az Auvergne-i vulkánok szívében, a Puy Mary lábánál található mezőgazdasági üzem HVE (Magas Környezeti Érték) minősítéssel rendelkezik Aubrac és Salers fajtájú marhahús előállítása: hízók + vágótehenek Élő állat vagy friss félvágott értékesítése Halal vágás lehetősége...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre