Franciaország, Perpignan
...A szállított boltok felvágott osztályának eladási listájának 1. helyezettje, termékeink katalán specialitások, amelyeket a spanyolországi Garrotxa völgyében készítenek. Ízesített vagy natúr fuet, ízesített vagy natúr kolbász, édes vagy csípős chorizo, sonkadarabok, 1/4, 1/2 vagy egész csontozott serrano, széles választékú vákuumcsomagolt szeletek, sózott hasaalja, lomo stb. ... termékeink már 10 éve elbűvölik azokat a turistákat, akik a mi régiónkba látogatnak nyaralni.
Franciaország, Rillieux La Pape
...A Patrimoniam egy francia örökségi BIO felvágottakat gyártó üzem, NITRIT NÉLKÜL, és többségében helyi húsokból készült. Egy veszélyben lévő mesterművel kezdjük, amely a lyon-i földünk örökségének része: a valódi lyon-i kolbász. Elkötelezettek vagyunk a szakemberek és a fogyasztók mellett, akik, akárcsak mi, igénylik az igazi, "ízletes" és a természetet tiszteletben tartó termékeket. A...
Franciaország, Saint-Jean Du Bruel
A ROGER VIDAL egy kis- és középvállalkozás, amely francia ínycsiklandó termékek gyártására specializálódott: pástétomok, terrinák, kenhető krémek és tapenádok, amelyeket az 1990-es évek óta exportálnak a nemzetközi piacra: Brazília, Ausztrália, Egyesült Királyság, Németország, Olaszország, Dánia, Csehország, Hollandia stb. A vállalat hagyományos és bio termékeket kínál, amelyeket ínycsiklandó bolt...
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
1993-ban alapították a Maison Mayté-t, amely egy hagyományos baszk húsüzem. A Maison széles választékát kínálja a Baszkföldön készült száraz felvágottaknak: sonkák, kolbászok, száraz virslik, lapos vagy tekert hasaaljak, chorizók, száraz lomók... A Maison emellett kínálja kacsából készült specialitásait is (libamáj, mellfilék, konfitált húsok, rillettek, libamáj pástétom), sertésből (baszk pástéto...
Franciaország, La Roche-Des-Arnauds
...Füstös, mint egy Morteau kolbász. Egy összetett sör, amely meglep és nagy népszerűségnek örvend. - "Douce Fumée" 3.8% Alk: fehér Session CRUE! A folyamat során nem történt főzés. Ez azt jelenti, hogy nincs keserűség, a fehérje nem koagulált. Innen ered a neve, a lágy füst. ------ Signature termékcsalád: Folyamatosan fejlesztés alatt álló sörök, fából készült hordókban érlelve, amelyek különböző...
Portfólió (2)
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Franciaország, Charmes-Sur-Rhône
Az ANTARTIC II INGRÉDIENTS gyártóegységet 2002-ben hozták létre, hogy technológiai keverékeket biztosítson az élelmiszeripar számára: bevonatok, sózott termékek (pácolt termékek, főtt felvágottak, nyers felvágottak, száraz felvágottak), zselék, marinádák, szószok és szószalapok, aromák, snackekhez való aromák, természetes aromák, kolbász és merguez fűszerek, konyhai segédanyagok, etnikai termékek...
Franciaország, Vigan (Le)
A THOCAVEN vállalat kacsatenyésztésre specializálódott. A kacsákat szemeskukoricával etetjük, hogy egészséges és természetes termékeket garantáljunk. Teljes választékot kínálunk kacsahúsból, mint például libamáj, mellfilé, konfitált hús, tournedos, rillette, kolbász, combok...
Franciaország, LE THILLAY
A FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES társaságot 1992-ben alapították, és kelet-európai élelmiszereket gyárt és importál. Az ősi hagyományos felvágottakra specializálódtunk, vegyi anyagok nélkül, valamint tésztalapok (kore-yufka) készítésére, ami a réteslap egyik fajtája. A FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES emellett mindenféle élelmiszert importál és forgalmaz a Balkán országokból: Minas kávé, ajvar, lutenica, savanyú káposzta, grillezett paprika, Vegeta, Argeta… Csirke szalámi, marhahús kolbász, füstölt sertésszűz, füstölt marhahús, levesek, sajtok, feta, különféle kekszek…...
Franciaország, Vroncourt
A Ouchy-i Bergerie közvetlen értékesítést kínál termékeiből. Ez biztosítja Önnek, hogy minőségi húst fogyasszon, amely a lorrai vidékről származik. Közvetlen értékesítés egész bárány vagy dobozban. Készételek üvegekben és juhhúsból készült felvágottak: kolbász, merguez, rillette, pástétom, szalámi. Pasztőrözött konzervételek: zöldséges navarin, paradicsomos pörkölt, Berger curry, tajine.
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Franciaország, Courcelles
...A vegyes mezőgazdaság kihasználása. Tejet, marhahúst és sertéshúst termelünk. Sertéseinket ízletes felvágottakká alakítjuk, és húsos dobozokat kínálunk. Termékeinket egy engedélyezett közös laboratóriumban állítjuk elő. ''Néhány specialitásunk'': A paraszt kis kolbász, amelyet medvehagymával és paradicsommal fűszerezünk; a hagyományos "chons"-sal, hagymával, fehér sonkával készült fekete puding, egyszerűen bőrrel.
Franciaország, Rungis Cedex
A BUISSON cég friss élelmiszerek nagykereskedője, amely kizárólag szakemberek számára kínál termékeket. BUISSON: sajtnagykereskedő Rungisban és európai húskereskedő. 1982 óta vagyunk jelen a Rungisi Nemzetközi Piac szívében. A BUISSON 1500 m2 hűtött raktárat üzemeltet, amely megfelel az európai normáknak. Európai élelmiszer-nagykereskedőként tevékenységünket exportpartnerek segítik, ami lehetővé t...
Franciaország, Parthenay
A Favid célja, hogy tartós és személyre szabott kapcsolatot építsen ki minden ügyfelével, azzal a céllal, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek a legjobban megfelelnek igényeiknek összetétel, megjelenés és csomagolás szempontjából. A mi szakmánk: Az élelmiszeripari vállalatok számára nyers és főtt PAI termékek széles választékát kínálni, amelyek lehetővé teszik új késztermékek fejlesztését, vala...
Franciaország, Aurillac Cedex
A Maison TEIL, amely Aurillacban található, a húskészítmények gyártására specializálódott. A Maison sonkát, kolbászt, terrine-t, fritont, auvergnai pástétomokat és tipikus húskészítményeket, mint például a Bleu d'Auvergne leveles tésztát vagy a burgonyás pitét készít. A friss sonkák soha nem fagyasztottak, kézzel sózzák őket, száraz sóval és a hagyományos auvergnai módszer szerint. A sonkák sz...
Franciaország, Nantes
A BERJAC cég a hús- és halkereskedelemre specializálódott, elsősorban a vendéglátóipari szakemberek (éttermek, hentesek, catering szolgáltatók, élelmiszerboltok, kisebb közösségek) számára, és bolt szolgáltatást nyújt, valamint házhoz szállítást végez Loire-Atlantique, Vendée, Maine és Loire területein: húsok (marha, borjú, bárány, sertés), belsőségek, felvágottak, szárnyasok, friss termékek (gyüm...
Franciaország, Villeneuve Les Bouloc
A Maison Garcia elsősorban a szenvedély története, szenvedélyes emberekről szól. Szenvedélyes a jól végzett munka iránt, szenvedélyes az emberi kapcsolatok iránt, szenvedélyes, ahogyan Gilbert és felesége, Jeanine volt, amikor 1961-ben úgy döntöttek, hogy megnyitják boltjukat a gyönyörű Castelnau d'Estretefonds falucskájának szívében. Szép vállalkozás, ahol Asszony minden energiáját beleadja, ho...
Franciaország, Lacaune
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
Franciaország, Le Rouget
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője. A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot. A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
Franciaország, Parlan
A Laborie Ház 1932-ben alakult, és az Auvergne-i húskészítményekre specializálódott. A Laborie termékek kézműves módon készülnek, autentikusak és ízletesek. A húsok francia eredetűek, és több Laborie termék díjat nyert. A Ház széles választékot kínál a hagyományos húskészítményekből, beleértve: Auvergne-i száraz sonkákat, száraz kolbászokat, száraz virsliket, hasaalját, üvegeket, konzervtermékeket...
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
Franciaország, Castelnaudary
... is részese lehet az ünneplésnek. A „Gigot Bitume” egy olyan étel, amelyet az építkezéseken készítenek. Általában az a közös étkezés során készül, amely az összes szakmát egyesíti, és jelzi a munkák befejezését. A „La Table à Dudule” megőrzi ezt a hagyományt a 20. század eleji aszfaltmunkások körében. Gyűjtse össze vendégeit, ahol az íz, a barátság, a szokás és a látvány egyesül az asztalain! Ez az ősi főzési módszer jól illeszkedik más ételekhez is, mint például a lyoni kolbász, a borjúcomb,...
Franciaország, Veyrac
Serrano A.O.C sonkák (Teruel - Calamocha) és Ibériai Bellota sonkák (Los Pédroches - Cordou) gyártói vagyunk. Az egész Franciaországban, Belgiumban, Svájcban és Korzikán forgalmazunk, a 87520-as Veyrac-i Bodéga raktárból történő szállítással!!!! Találhatók csonttal és csont nélkül vákuumcsomagolt Serrano sonkák. Ibériai lomo, kolbász, chorizo, Mallorcai Saubressade.
Franciaország, Nogent Sur Oise
... sertés alapú specialitás, amely egy egyedi recept szerint fűszerekkel van kombinálva, ami a chorizónk hírnevét adja. Termékeink: Száraz sonka kolbász, Nyak chorizo, Chorizo rudak, Chorizo PP D32 rúd, Szeletelt chorizo, Chorizo kockák, Chorizo darabok, Cular chorizo, Cular chorizo D70, Szeletelt cular chorizo, D 55 vendéglátó chorizo, Vendéglátó PP D55 chorizo, Szeletelt D55 chorizo, Régi sózott coppa...
Franciaország, Ivry Sur Seine
A boutargue vagy poutargue, a különböző kiadások szerint, a Larousse gasztronómiai szótárban egyik írásmódról a másikra ingadozik, de ugyanazt a meghatározást tartja: Sózott, szárított és préselt sügértojások. A boutargue lapos kolbász formájában jelenik meg, általában viasszal bevonva, hogy jobb tartósítást biztosítson. Természetes termék, tartósítószer, adalékanyag és színezék nélkül, csupán...
Franciaország, Arnouville Les Gonesse
... fejleszti és megvalósítja az Ön gyártásához megfelelő technológiai folyamatokat: sertéshúsipari termékek (főtt sonka, szalonnák, pástétomok és egyéb termékek), száraz húsipari termékek (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), pácolt termékek, feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggets), sült és füstölt csirkék, tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok és egyéb termékek).
Franciaország, Ste Eulalie
Mi vagyunk a Jambons Oliveras, egy családi vállalkozás, amely ibériai pata negra cebo és bellota sonkát kínál az interneten. Online boltunkban található hegyvidéki sonka (serrano) és a spanyol húskészítmények klasszikusai (ibériai lomo, Salamanque-i chorizo, morcilla, ibériai fuet, vidéki kolbász). Több mint 18 éve (1998 óta) vagyunk ibériai sonka importőrök. Évente több mint 50 vásáron és...
Franciaország, Ramillies
Fűszerellátók csirke fűszerek, mexikói fűszerek, merguez fűszerek, kolbászhús fűszerek színezékekkel vagy anélkül, barbecue kolbász fűszerek, pástétom fűszerek, száraz kolbász fűszerek, fokhagymás kolbász fűszerek, adalékanyagok sonkához. Csomagoló tálcák beszállítói cateringhez alumíniumból, műanyag tálcák, evőeszközök, élelmiszeripari tisztítószerek. Élelmiszeripari baktériumölők.
Franciaország, MAURON
...Armor Inox: 1972 óta működő családi vállalkozás. Fő profilunk a főzési és hűtési megoldások, valamint a sonkák és készételek kezelése. Keverés, pácolás, fagyasztás felolvasztó rendszerek, formázás, sonkák és készételek főzése/hűtése, IQF termékek kriogén bevonása, pasztőrözés, szeletelő géphez való átvitel és táplálás, folyamatos főzés/hűtés kolbász típusú termékek esetében. ISO 9001-2000...
Franciaország, MONTREUIL BELLAY
Andouillettes gyártó nagykereskedések, HORECA, vendéglátás, nagykereskedők, beszerzési központok számára. A La Saumuroise andouillettes, Bonbergel andouillettes és Champenoises andouillettes 100%-ban sertéshúsból készülnek. Helyi kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. La Saumuroise kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. Hagyományos fehér kolbász gyártó, extra sovány kolbász vákuumcsomagolva. Andouillettes Saumur Champigny vákuumcsomagolva. Húsipari termékek gyártója nagykereskedések, HORECA számára...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play