Franciaország, Lapalud
... egészségesebb, gazdagabb és frissebb táplálékot kínálhassunk Önöknek. Szenvedélyünk és szeretetünk a kiváló minőségű hús iránt, amely a francia hagyományokban gyökerezik, és elismerésünket fejezzük ki tenyésztőink és munkatársaink iránt, akik nélkül nem tudnánk kivételes terméket kínálni. Az ETS Ribot egy francia cég, amely nyúl- és kecskehúst (kecskegida) dolgoz fel. Főként friss termékekkel dolgozunk, de fagyasztott termékeket is tudunk biztosítani. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, örömmel beszélgetünk Önnel. Köszönjük.
Franciaország, La Crèche
... téve számunkra, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Szeretnénk, ha gazdasági kapcsolataink jelentősek lennének. A nagykereskedelmet, a forgalmazókat, a nagykereskedőket és az ipari szereplőket szolgáljuk ki. Termékeink: Friss és fagyasztott hús, francia és uniós eredetű. Kínálunk bárányhúst, marhahúst, juhhúst, vadhúst, sertéshúst, borjút, baromfit... Számos...
Franciaország, Thionville
A Cynoland kutyatáp nagykereskedő. A Cynoland minőségi kutyatáp márkákat kínál. Olyan tápok, amelyek friss hús magas százalékából készült receptúrákból állnak. Hipóallergén tápok érzékeny kutyák számára, valamint egyféle fehérjét tartalmazó és gabonamentes tápok. A kutyatáp forgalmazóink számára kínált élelmiszerek gondosan válogatottak. Évek óta nyújtjuk elismert tanácsainkat ügyfeleinknek. A...
Portfólió (3)
Franciaország, Cergy-Pontoise
Az AGRITRADE a hús- és tengeri termékek nemzetközi kereskedelmének és import-exportjának szakértője. Folyamatosan az Ön áruforgalmának hatékonyságára és etikájára összpontosítunk. Fő ipari ügyfeleink, importőrjeink és forgalmazóink a legfontosabb fogyasztási területeken találhatók, mint például az afrikai kontinens (Észak-Afrika, Nyugat-Afrika, Közép-Afrika), Oroszország, Kelet-Európa és Ázsia.
A JOHN BEAN TECHNOLOGIES CORPORATION (JBT FOODTECH) egy globális technológiai megoldásokat kínáló szolgáltató az élelmiszer-feldolgozó és légi szállítási ipar magas hozzáadott értékű szegmensei számára. Technológiailag fejlett rendszereket és termékeket tervezünk, gyártunk és üzembe helyezünk ügyfeleink számára. Élelmiszer-feldolgozó termékek: megoldások a hús, tengeri ételek, baromfi...
Franciaország, Wissous Cedex
A VARACHAUX vállalatot 1968-ban alapították. Ez egy kis- és középvállalkozás, amely húsalapú élelmiszer- köztes termékekre (PAI) specializálódott. Francia és európai vágóhidakból és feldolgozó üzemekből szerezzük be az alapanyagokat, és termékeinket a készételek ipara és a közétkeztetés számára értékesítjük. Tevékenységünk nyers és főtt hús alapú termékek ipari előkészítése az élelmiszeripar...
Franciaország, Nantes
A BERJAC cég a hús- és halkereskedelemre specializálódott, elsősorban a vendéglátóipari szakemberek (éttermek, hentesek, catering szolgáltatók, élelmiszerboltok, kisebb közösségek) számára, és bolt szolgáltatást nyújt, valamint házhoz szállítást végez Loire-Atlantique, Vendée, Maine és Loire területein: húsok (marha, borjú, bárány, sertés), belsőségek, felvágottak, szárnyasok, friss termékek...
Franciaország, Luc La Primaube
...A BOUSQUET vállalat a hús minőségi vágására, feldolgozására és forgalmazására specializálódott a RHF/BCT számára. Marhahúst, sertéshúst, bárányhúst, juhhúst és borjút kínál. A minőség garanciájaként a vállalat 2010 óta rendelkezik az BIO és Label Rouge hús forgalmazására vonatkozó engedélyekkel.
Franciaország, Rungis
POMMIER TREPIN COUSIN: Belsőségek és hús nagykereskedelemben a Rungis nemzetközi piacon.
Franciaország, Chemy
... 1000 francia és európai ügyfelünk igényeinek. A 4. generáció által irányított cég az utóbbi 10 évben jelentős növekedést mutatott, amely lehetővé tette egy ultramodern gyártóeszközbe való befektetést, valamint új irodák kialakítását a Chemy történelmi helyszínén. A Lesage Prestige, a cég mozgatórugója, a prémium húsok értékesítésére és termékválasztékra összpontosít B2B környezetben. Fő termékeink közé tartozik: az érlelt hús, a Galíciai marha, az Angus, a Kobe marha és még sok más. Fő ügyfeleink a steakhouse-ok, a prémium húsokat kínáló éttermek és a hagyományos hentesboltok.
Franciaország, Saint-Viance
... büszke arra, hogy csapata a hús és a minőség iránt elkötelezett szenvedélyes szakemberekből áll. A húsok feldolgozása és előkészítése megfelel a hagyományos hentesek, nagykereskedők, GMS-ek és közétkeztetés speciális igényeinek.
A MADAGASZKÁRI TERMÉKEK PROMÓCIÓJA egy élelmiszerimportáló cég, amely Madagaszkárról származó termékeket forgalmaz. Fűszereink egy gazdag biodiverzitású környezetben fejlődnek. Ez az oka annak, hogy ízeik és illataik természetesen ízletesek. A Madagaszkári fekete bors enyhén csípős, fás és gyümölcsös jegyekkel rendelkezik, és tökéletesen illik számos hús- vagy zöldségételekhez. Fűszerezze meg...
Portfólió (1)
Franciaország, La Croix En Brie
...Pomme de T termelő 2008 óta. Jelenleg van hagyományos és BIO Pomme de T. Hagyományos: AGATA, tisztíthatósági érték 7.5, csírázás ellen kezelve DORMIR. BIO: 4 fajta: Kiskereskedelmi értékesítés 5 kg-tól 30 kg-ig, kefélt - ALLIANS (kemény hús) - TWISTER (mindenféle főzéshez) - DITTA (kemény hús) - VITA BELLA (lágy hús). Töltés ömlesztve vagy big bag-ben az AGATA számára. TOMRA 2400 optikai válogatóval és alma melegítő cellával vagyunk felszerelve. Az AGATA ára 160€/T. Kefélt BIO alma zsákban: 0.80€ / kg.
Franciaország, Marmoutier
A KARL SCHNELL vállalat ipari feldolgozó gépeket és berendezéseket tervez és gyárt hús- vagy olvasztott sajt alapú termékek, állateledel, készételek és édességek számára. A KARL SCHNELL gyártási palettája teljeskörű termékeket kínál az élelmiszeripar számára, az egyedi gépektől a teljes gyártósorokig, a nyersanyagok fogadásától a porciózásig: keverő, érlelő, transzfer, zúzó, őrlő, főző...
Franciaország, Baud
...főzésre és kolbászgyártásra; hámozó és bőrleválasztó rendszerek; moduláris filéző rendszerek; formázó és porciózó rendszerek hústermékekhez; rendszerek a hús és szalonna csontozására, tisztítására, porciózására, csomagolására és címkézésére; halvágók. A MAREL támogatja az ipari szereplőket projektjeik megvalósításában, és innovatív technológiákat kínál ügyfeleinek, hogy megfeleljen a növekvő...
Franciaország, Nanterre
... termékek ellenőrzése (feldolgozás és csontozás, vágási osztályozás, darált hús gyártás, kolbászgyártás), Bor ellenőrzése (laboratóriumi elemzés szőlő, must és kész bor). A FOSS által kifejlesztett analitikai eszközök javítják a termelés jövedelmezőségét és a termékek minőségét, valamint a termelés hatékonyságát. Ezekkel a felhasználóbarát és pontos eszközökkel ügyfeleink időt takarítanak meg a termelési folyamat során, hatékonyabban használják fel a nyersanyagokat, magas minőségű termékeket állítanak elő, és optimalizálják az élelmiszerbiztonságot.
Franciaország, Laguiole
A DROSERA GOURMANDE egy kézműves élelmiszer-specialitások gyártására szakosodott vállalat. A DROSERA GOURMANDE számos kacsából készült ételt készít, mint például a libamáj, a libamájblokkok, a libamájhabok, a gyomrok, a konfitált ételek, a kacsamell stb. A vállalat emellett tripoux-t, kolbászokat, pástétomokat, fritonokat, cassoulet-t, galantine-t, aperitifhez való terrine-ket és vadpástétomokat...
Portfólió (2)
Franciaország, Fonsorbes
A SA SEIGNEURIE & FILS vállalatot 1970-ben alapította Louis Seigneurie, és kezdetben Toulouse-ban működött. Ez a kereskedelmi alap egy hentesáru-gyártó műhellyé fejlődött a négy fiú folyamatos érkezésének következtében. A tevékenység a hentesáru, készételek, szárazáruk nagy- és kiskereskedelmére terjed ki... 1995-ben a cég Fonsorbesbe költözik egy 1500 m2-es új telephelyre, és megszerzi az európa...
Franciaország, Aurillac Cedex
A Maison TEIL, amely Aurillacban található, a húskészítmények gyártására specializálódott. A Maison sonkát, kolbászt, terrine-t, fritont, auvergnai pástétomokat és tipikus húskészítményeket, mint például a Bleu d'Auvergne leveles tésztát vagy a burgonyás pitét készít. A friss sonkák soha nem fagyasztottak, kézzel sózzák őket, száraz sóval és a hagyományos auvergnai módszer szerint. A sonkák sz...
Franciaország, SABLE SUR SARTHE
LDC: BAROMFI TEVÉKENYSÉG. A baromfi ágazat története 1968-ban kezdődött a csoport megalapításával. Eredeti tevékenysége a baromfi vágás volt. A megalakulása óta a tevékenység jelentősen fejlődött a feldolgozás és a késztermékek gyártása felé. Mint a legtöbb baromfifeldolgozó vállalat, az LDC is a felvágott baromfi értékesítésével kezdte, majd a sütésre kész baromfival folytatta, mielőtt megjelente...
Franciaország, Pamiers
A vállalat 1984-ben alakult, amikor megvásárolt egy kis helyi húsüzemet Ariège-ben. Sok éven át a Commenges család minőségi húsáruk értékesítésével foglalkozott. A 2000-es évek elején, a új évezred beköszöntével, hosszú tapasztalatunkra támaszkodva a sertéshús feldolgozás terén úgy döntöttünk, hogy mi is gyártók leszünk. Így született meg a Commenges húsüzem. Ma már a harmadik generációs hentes ve...
Franciaország, Nogent Sur Eure
A Supergel az élelmiszerek biztonságának szövetségese. Négy fő területen tevékenykedik: raktározás, csomagolás, feldolgozás és exportálás. Két nagy hűtőház áll rendelkezésére Nogent-sur-Eure-ben és Ballancourt-sur-Essonne-ban. A Supergel egy tágas jégtunnellel is rendelkezik, amely fokozza a termelést és csökkenti a raktárra nehezedő nyomást. Évente a Supergel arra törekszik, hogy javítsa szolgált...
Franciaország, Aicirits Camou Suhast
A LUR BERRI Kooperatív Csoport tagjainak széles választékát kínálja növényi és állati termékekből. A csoport minőségi termékeket kínál, a Pays-Basque-i tudásra alapozva. A csoport kapcsolatot teremt a gazdálkodók és a fogyasztók között, és lehetővé teszi a regionális kínálat megerősítését, megosztva azt más szereplőkkel.
Franciaország, Lahontan
A FIPSO INDUSTRIE egy sertéshús gyártására és forgalmazására specializálódott vállalat. A FIPSO az egyetlen francia vágóhíd, amely sertéshúst exportál az Egyesült Államokba és Kínába. A FIPSO termékei számos tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termelés egyes termékei az alábbiakkal azonosíthatók: IGP Délnyugati sertés, IGP Bayonne sonka, vörös címke szabadon tartott gazdasági sertés és GMO-mentes ágaza...
Franciaország, Villefranche De Rouergue
1962-es alapítása óta a SACOR vállalat a Franciaország délnyugati részének száraz húsáruira specializálódott. A SACOR hagyományos és regionális receptek alapján készült élelmiszereket kínál. A cég száraz kolbászt, száraz szalámit, felvágott tálakat, chorizót, száraz sonkát, coppát, pancettát, szalámit, füstölt hasaaljat stb. kínál. A vállalat elkötelezett a transzparencia és az íz kiválósága melle...
Franciaország, Nogent Sur Oise
A SALAISONS JOUVIN gyára Nogent-sur-Oise-ban évente 2700 tonna sertéshús alapú terméket gyárt, tiszteletben tartva a hagyományokat, hogy egyedi ízt kínáljon és megfeleljen a legnagyobb forgalmazók követelményeinek. Francia chorizo szakértőjeként ez a "Made in France" sertésfeldolgozó termelés folyamatos minőségellenőrzés alatt áll. A Nogent-sur-Oise-i gyárunkban készült francia chorizo egy sertés...
Franciaország, Fruges
A Macquet cég egy francia családi vállalkozás, amely a juhhús szakértője. Bárányhúsaink az egész Franciaországban és Európában elismertek. A piacon a legszélesebb húsválasztékkal rendelkezünk, hogy a legjobban megfeleljünk az Ön igényeinek, a hagyományos feldolgozástól a legkifinomultabb termékekig. Folyamatosan innováljuk technikáinkat és eszközeinket, hogy garantálhassuk termékeink lehető legmag...
Franciaország, Les Mées
A Midi Charcuterie Társaság, amely a Gil Traiteur márkán keresztül van forgalmazva, egy élelmiszeripari vállalat, amely a mediterrán konyhára specializálódott. Elhagyva a hagyományos felvágottakat, a cég a "Provence ízei" gyártására specializálódott, mint például a pácolt zöldségek és gombák, a "Gil Traiteur" pácolt specialitásai, az olajban pácolt tengeri termékek, a kenhetők (a mi "Taillas"-unk)...
Franciaország, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille-ban a tudásának gazdagságából merít, és számos éve következetesen, a "Terroir" hagyományainak legteljesebb tiszteletben tartásával készít minőségi húskészítményeket. A vállalat a prémium termékekre összpontosít, mint például: a száraz sonkák, a kolbászok, a friss húskészítmények stb....
Franciaország, Villeneuve Les Bouloc
A Maison Garcia elsősorban a szenvedély története, szenvedélyes emberekről szól. Szenvedélyes a jól végzett munka iránt, szenvedélyes az emberi kapcsolatok iránt, szenvedélyes, ahogyan Gilbert és felesége, Jeanine volt, amikor 1961-ben úgy döntöttek, hogy megnyitják boltjukat a gyönyörű Castelnau d'Estretefonds falucskájának szívében. Szép vállalkozás, ahol Asszony minden energiáját beleadja, ho...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play