Franciaország, Lacaune
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
Franciaország, Montfort En Chalosse
1982-ben alapították a FOIE GRAS DE CHALOSSE szövetkezetet, amely ma 80 termelőt tömörít. A helyi hagyományok megőrzésére, a tudásuk értékének megőrzésére és termékeik minőségének javítására törekedve a tenyésztők 1999 óta elkötelezték magukat a Label Rouge kezdeményezés mellett. Minden állat szabadban nevelkedik, kukoricával hizlalják őket közös legelőkön. Legalább 104 naposak, amikor belépnek a ...
Franciaország, Sainte Luce Sur Loire
A mi előnyünk: a közösségünk igényeinek ismerete. Minden húsáru olyan húsból készül, amelynek vágása megfelel a vallási előírásoknak, nevezetesen: a vágást muszlim vágó végzi. A feláldozás megfelel a halal vágásra vonatkozó speciális szabályoknak. Ezeken az elveken keresztül választottuk ki azokat a termékeket, amelyek nyomon követhetősége átlátható, világos és megfelel a vallási előírásoknak. Az ...
Franciaország, Sceaux Sur Huisne
1966 óta a Bahier cég elismert szereplője a húskészítmények piacának. Az első számú francia cég a fehér és fekete puding piacán, valamint a második a rillettek piacán. Folyamatos innovációval a Bahier ma 5 termékcsaládot kínál: Pudingok, Rillettek, Disznóhúsok, Belsőségek és Szárnyas termékek. Francia rillette gyártó.
Franciaország, Amancy
Maison Alpin La Salaison családi Maison Alpin több mint 30 éve gyárt és forgalmaz helyi savoyai termékeket Amancyban, Haute-Savoie-ban. Online értékesítés: kézműves, hagyományos füstölt felvágottak, száraz kolbászok, virslik, diots, száraz sonkák és prémium minőségű sertéshús. A Maison Alpin-nál azt szeretnénk, hogy egy falatban felfedezhesse a savoyai lélek igazi ízét. Semmi több, semmi kevesebb.
Franciaország, Captieux
Több mint 20 éve a FALIERES NUTRITION vállalat az élelmiszeripari termékek gyártására és csomagolására specializálódott, hogy táplálja az embert „nomád” helyzetekben. A cég így készételeket készít sportolók, kalandorok, katonák, sivatagi, óceáni vagy hegyi expedíciókon részt vevő személyek számára. A FALIERES NUTRITION emellett étkezési csomagokat is kínál vészhelyzetek és szociális segítségnyújtá...
Családi vállalatunk 1874 óta folyamatosan követi az INNOVÁCIÓK trendjeit, így sikerült a hagyományos regionális húsipari termékeket a mai elvárásoknak megfelelő, számos európai országban elismert és kedvelt termékekké fejleszteni. Két burgundi gyártóhelyünk lehetővé teszi számunkra a termelés megkülönböztetését: egyrészt a Morvan hegységben készült száraz specialitások, másrészt pedig a Dijonban, ...
Franciaország, Coudray Au Perche
A sertés az üzletünk. Sőt, szakértők vagyunk. De 30 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy másképp készítünk sertést. Egy minőségi sertést, húsfajtát, helyi forrásból, pontos előírások szerint (Label Rouge szalmán nevelt sertés, Kék-Fehér-Szív sertés, és hamarosan BIO sertés). Finom termékeket készítünk belőle, amelyek örömet okoznak ízlelőbimbóinknak, de a egészségünkre is jótékony hatással vannak. F...
Franciaország, Castres
A CHARCUTERIE ANTOINE egy 1963-ban alapított vállalat, amely Castres-ben található, a Tarn (81) megyében. Tapasztalatuknak és szaktudásuknak köszönhetően a CHARCUTERIE ANTOINE mindig is a hagyományos húskészítmények gyártására összpontosított. A CHARCUTERIE ANTOINE képes mindenféle húskészítmény előállítására; a kolbászoktól kezdve a sózott termékeken át a vágott termékekig, a főtt termékekig, ső...
Franciaország, Sisteron
A 1985-ben alapított sisteronai bélgyártó cég élelmiszeripari vállalat. Specialitása a prémium minőségű bél hagyományos előkészítése, mint például a lábcsomagok, juhbél, sertésbél és marhabél gyártása, … A szakértelmének köszönhetően hagyományos termékei ízéről ismertek.
Franciaország, Le Rouget
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője. A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot. A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
Franciaország, Queven Cedex
A VALIA cég fő tevékenysége a fagyasztott élelmiszerek ipari előkészítése, amely szárnyasokból, halakból, sajtokból és húsokból készül. Független és innovatív KKV-ként az élelmiszeriparban, olyan előre elkészített, felvágott, IQF fagyasztott termékeket tervezünk, gyártunk és kínálunk, amelyek minőségi és "személyre szabott" megoldások a szakemberek (ipari és HORECA) számára. 1986 óta folyamatosan ...
Franciaország, Laguiole
A CONQUET Ház az Aubrac gasztronómiai hagyományaira specializálódott. A Ház így sonkákat, konzervéket és számos hústerméket, valamint tiszta Aubrac fajtájú marhából, sertésből, Aveyron-i borjúból és bárányból készült specialitásokat állít elő. A vállalat emellett készételeket, belsőségeket, aligot-t és helyi sajtokat, mint például a tome-t is gyárt. A Ház által kínált készételek főként tripoux, t...
Franciaország, Parlan
A Laborie Ház 1932-ben alakult, és az Auvergne-i húskészítményekre specializálódott. A Laborie termékek kézműves módon készülnek, autentikusak és ízletesek. A húsok francia eredetűek, és több Laborie termék díjat nyert. A Ház széles választékot kínál a hagyományos húskészítményekből, beleértve: Auvergne-i száraz sonkákat, száraz kolbászokat, száraz virsliket, hasaalját, üvegeket, konzervtermékeket...
Franciaország, Sainte-Marie-Aux-Mines
A HOEGGER ALPINA Franciaország élelmiszeripari berendezéseket forgalmaz. Több neves márka disztribútora, mint például: - Érlelők - Tejfeldolgozók - Főző- és füstölőcellák - Intenzív hűtőcellák - Főző-füstölő kocsik - Kézműves és ipari klipszelők - Univerzális klipszelők - Fagyasztott termékekhez készült zúzók és rágcsálók - Dinamit és szilikon csomagolóanyagok - Friss termékekhez készült vágók (k...
Franciaország, Saint-Etienne
A WENCO egy nemzetközi import-export kereskedelmi vállalat, amely a fagyasztott élelmiszerekre (sertéshús / baromfi / marhahús / bárány / hal) specializálódott világszerte. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk további részletekért. Kérdése mindig üdvözlendő!
Franciaország, Sisteron
A Taste of Provence vállalat hagyományos provence-i készételek gyártásával foglalkozik. A vállalat 100%-ban provence-i termékekből álló, változatos ételválasztékkal rendelkezik. Ezeknek a tipikusan provence-i tudással készült ételeknek köszönhetően a vállalat sikeresen megvetette a lábát a francia készételpiacon.
Franciaország, Chaponost
A Randy egy 1903-ban alapított KKV, amely Chaponostban található, a lyoni régió dél-nyugati részén. A helyi termékek világában elhelyezkedve a Randy minden tudását a sós péksütemények, a húsáruk és a helyi saláták gyártásába fekteti. Ez a tudás már több mint egy évszázada átadásra kerül a Randy Házon belül. Valóban, munkatársaink a húsáru- és péksütemény-szakma szakértői, akik alaposan ismerik a...
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
Franciaország, Les Pavillons Sous Bois
... választéka segít abban, hogy egy nagy közösséget szolgáljunk ki, akik szeretik az orientális ízeket és élvezik tápláló bio termékeinket. A frissesség megőrzése érdekében az élelmiszerek, italok, zöldségek, fűszerek, hús stb. csomagolása a legnagyobb gondossággal történik. Azok a beszállítók, akik velünk dolgoznak, lehetővé teszik, hogy teljesen bio termékeket szállítsunk értékes ügyfeleinknek. Arra...
Franciaország, Venissieux
Franciaország, Plaisance
A G. BORIES Üzletek egy hagyományos és regionális hentesüzlet. A Bories üzletek által feldolgozott sertések minőségét egy szigorú "specifikáció" határozza meg. Súly, származás, soványhús-tartalom (TVM), semmi sem a véletlenre van bízva. A Bories vállalat évek óta ugyanazzal a beszállítóval dolgozik, hogy folyamatosan biztosítsa a beszerzések minőségét. A Lacaune-i vágóhídon történő leölés után ...
Franciaország, Revel
A SAVIDOC célja, hogy kiváló minőségű baromfit kínáljon, rendkívül pontos nyomonkövetési ellenőrzés mellett, a csirkék takarmányozásától kezdve a szövetkezeten át, egészen a termékek csomagolásáig. A Label Rouge minősítéssel rendelkező baromfi helyi tenyésztőkkel (az Arterris szövetkezet tagjaival) együttműködve készül, kizárólag a Midi-Pyrénées és Languedoc-Roussillon régiókban. Termékpalettánko...
Franciaország, MONTREUIL BELLAY
Andouillettes gyártó nagykereskedések, HORECA, vendéglátás, nagykereskedők, beszerzési központok számára. A La Saumuroise andouillettes, Bonbergel andouillettes és Champenoises andouillettes 100%-ban sertéshúsból készülnek. Helyi kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. La Saumuroise kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. Hagyományos fehér kolbász gyártó, extra sovány kolbász vákuumcso...
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Franciaország, Francaltroff
Húsfeldolgozó és vágó cég szakemberek és magánszemélyek számára: - Szarvasmarha - Borjak - Sertések - Vaddisznók - Szarvasok - Őzek - TehenekKözvetlen értékesítés a fogyasztóknak...
Franciaország, Ibos
A SA SALAISONS PYRENEENNES egy kivételes sonkák sózására specializálódott vállalat. A Salaisons Pyrénéennes autentikus tudást alkalmaz a kivételes sonkák és sózott húsok előállításában. Ahogyan a nagy borok esetében, ezek a sózott termékek egy minőségi "szőlőfajtából" származnak: a Délnyugat Franciaországban tanúsított fehér sertésből. A fehér sertés "szőlőfajtájából" származó termékek a "SALAIS...
Franciaország, Luc La Primaube
A BOUSQUET A. SARL egy családi vállalkozás, amelyet 1992-ben alapítottak, és a minőségi húsok feldolgozására és vágására specializálódott. A BOUSQUET A. SARL nem dolgozik a nagykereskedelemmel. 2010 óta bio és Label Rouge húsok forgalmazására is engedéllyel rendelkezik, és 5 megyében van jelen: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Franciaország, Le Mas D'agenais
A Lot és Garonne szívében, a gasztronómiai Dél-Nyugat területén, a Périgord és a Baszkföld között található családi vállalkozásunk arra törekszik, hogy életben tartsa a több évszázados kulináris hagyományt. 1956-ban alakultunk a Mas d'Agenais-ban, és elkötelezettek vagyunk az ősi minőség fenntartása mellett, a modern normák tiszteletben tartásával. Ma új, eredeti és szokatlan terrinákra specializá...
A magas pireneusi lábánál, három generáció óta a "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS megőrzi családunk régi tudományát, TOURNAY-ban, a XIV. századi régi bastidában. AZ AUTENTIKUSSÁG: válogatott liba- és kacsamájas, konfitált ételek. A TRADÍCIÓ: a konyha, amelyet már 1870-ben is kóstoltak a Lande birtokon. A MINŐSÉG: gasztoni vidéki konyha, Önnek készítve, kézműves módon, és kézzel...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play