Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
... kizárólag a Bourgogne nagy terroirjairól származnak. A borászat és érlelés: csak a legjobb préselt levet választják ki és külön erjesztik. Körülbelül 10 hónapig inox tartályban érlelődik, majd több mint 5 évig lécen érlelődik és degorzsálják. Kóstolás Szervírozási hőmérséklet 10° és 12 °C között. Ünnepi bor, amely finoman kísér egy kifinomult konyhát is.
Portfólió (60)
Franciaország, Caromb
...Szőlőfajták: 100% Caladoc Szőlőkora: 15 év Terroir: Agyagos-mészkő Szüret: Gépi Kóstolás: • Szín: Mély vörös, ibolyás reflexek • Első illat: Piros gyümölcsök • Második illat: Fűszeres jegyek • Ízben: Piros gyümölcs, egyensúly és frissesség • Hosszú lecsengés Étel-bor párosítás: Helyi ételek, húsok, felvágottak Érlelés: 4-5 év Borászat: Kihúzás/Összenyomás. Macerációs terv 10 nap 24°-on a frissesség és a gyümölcs megőrzésére. A préselt pomace hozzáadása a csepegő léhez. FML finom seprőn a télen, palackozásig.
Portfólió (4)
Franciaország, Paris
... préselési rendszere úgy présel, hogy nem érintkezik a héjjal, elkerülve annak olajait és keserűségét. Ajánlott: éttermek, büfék, kávézók, gyümölcslevek bárok, szállodák, gyorséttermek, bárok, pékségek stb., amelyek napi több mint 30 levet kínálnak. Méretek (HxSzxM) (mm): 470x370x735 Gyümölcsök percenként: 20-25 gyümölcs/perc Tápanyagtartály kapacitása: 6-7 gyümölcs Gyümölcs átmérője: Maximum 85 mm Fogyasztás: 300 w Feszültség: 230-110 v / 50-60 Hz Biztonság: Automatikus leállító érzékelők Nettó súly: 36,3 kg Méretek: 47 H x 37 Sz x 73,5 M cm...
Portfólió (54)
Franciaország, Auxerre
... harmadik Grand Cru Classé minőségével. Szem: mély gránát szín Illat: virág- és fekete gyümölcsök illatának keveréke A borász tanácsa: 16 és 18°C között tálaljuk Alkoholtartalom: 13,5% Csúcs: 2024-2031 Csomagolás: 6 palack 75cl-es karton Birtok: Château Cantenac Brown Nevezés: Margaux Évjárat: 2018 Kultúra: Hagyományos Címke: Ellenőrzött Eredetmegjelölés...
Portfólió (190)
Franciaország, Roubia
... cuve inox avec levures indigènes uniquement pendant 6 mois avec peu ou pas d'interventions.":"A teljes fürtökben lévő Syrah szén-dioxid macerációval erjed, míg a préselt Cinsault külön erjed rozsdamentes acél tartályokban, majd ezeket összekeverik rozsdamentes acél tartályban a borászat során, kizárólag helyi élesztőkkel, 6 hónapig, minimális vagy semmilyen beavatkozással."}...
Portfólió (28)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play