Franciaország, Objat
...Hozzávalók: Francia eredetű búzaliszt, vaj, búzasörélesztő, 14,32% roquefort (nyers juhtej, só, oltóanyag, tejsavbaktérium, penicillium roqueforti), só, 0,22% kakukkfű. Tápérték 100g-ra: Energia 1999 Kj, 480 Kcal, zsírok 34g, ebből telített zsírsavak 24g, szénhidrátok 36g, ebből cukrok 0,9g, fehérjék 7,6g, só 0,68g.
Portfólió (109)
Franciaország, Creissels
A sajtosipari berendezések tervezője és gyártója, Roussel Inox folyamatos figyelemmel készíti el az Ön igényeinek megfelelő berendezéseket. Tudásunk szilárd alapokon nyugszik a sajtkészítők szakmájában, amelyet Franciaországban és nemzetközi szinten is a szakemberektől finomítottunk. Szeretné megújítani gépeit, növelni a termelési kapacitását, létrehozni a saját műhelyét? Közösen meghatározzuk, ...
Portfólió (45)
Franciaország, Auxerre
...{"Nez":"érett szeder, mangó és sárgadinnye illatai, cédrusfa, narancsvirág, kandírozott gyömbér és péksütemények árnyalataival","Accord metvin":"aperitif (sült libamáj és trüffel lé), előétel (friss fügék libamájjal töltve), főétel (sütőtök a sauternes-ben), sajt (roquefort)","Appellation":"Sauternes","Conditionnement":"6 palack 75cl-es kartonban","Le conseil de l'œnologue":"10-13°C-on tálalni...
Portfólió (190)
Franciaország, BRIE
... szósz felhasználása Mivel a cheddar az egyik legkeresettebb sajt a világon, a cheddar szósz felhasználása rendkívül változatos. Gyakran megtalálható szendvicsekben, mint például hot-dogokban vagy hamburgerekben, de mexikói ételeken is, mint a nachos, taco vagy tortilla.
Portfólió (10)
Franciaország, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses a Gaillac kifejezésének esszenciája: eredeti szőlőfajták, szép textúrák, mindez frissességgel. A vörösborok fűszeresek és gyümölcsösek, míg a fehérborok ásványosak és finoman citrusosak. A Château Enclos des Roses fehér édesbor egy Sauvignon és Mauzac házasítás, amelyet sok finomsággal érleltek fahordóban. Egyszerűen egy nagyszerű bor. Tökéletesen kíséri a libamáj vagy a „sajt”: a roquefort. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Région: DÉL-NYUGAT Szín: Fehér Szőlőfajták: Sauvignon – Mauzac Módszer: Bio átalakítás Jellemző: Édes Tartalom: 75cl Évjárat: 2018...
Portfólió (100)
...Minden sajt a COMTOISE-tól származik, és különösen az alábbi fajtákkal dolgozunk: emmental, kék, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, kecskesajt, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. A COMTOISE több mint 4500 m2-en található, és egy korszerű, csúcstechnológiás gyártóeszközzel rendelkezik, amely garantálja ügyfeleink számára Franciaországban és nemzetközi szinten a kapacitást...
Franciaország, Roquefort
A 1906-ban alapított GABRIEL COULET családi vállalkozás generációról generációra öröklődik. A cég juhsajtot, a Roquefort-t készít, és széles választékot kínál a sajtokból. A minőség és a szakértelem érdekében a sajtok pontos gyártási folyamatot követnek. A minőség bizonyítékaként a GABRIEL COULET Roquefort-ot rendszeresen díjazzák francia és európai versenyeken.
Franciaország, Rodez
...A BAYLE INDUSTRIES egy olyan vállalat, amely juh- és kecskeállattenyésztéshez szükséges berendezések gyártására és forgalmazására specializálódott. A cég a juhtej-termelés szívében található, amely a Roquefort sajt előállításához szükséges, és jelentős szerepet játszik a juh- és kecskeállattenyésztési technikák fejlődésében. A társaság több szabadalommal rendelkezik, valamint ultramodern gyártási eszközökkel bír. Ezen kívül a BAYLE INDUSTRIES 7/24 karbantartási szolgáltatást biztosít.
Franciaország, Roquefort Sur Soulzon
Franciaország, Roquefort Sur Soulzon
Franciaország, Roquefort Sur Soulzon
Franciaország, Roquefort Sur Soulzon
Franciaország, Roquefort La Bedoule
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play