Spanyolország, Malaga
...TÖLTÖTT EMPANADÁK 12 CM (65/75 G) ÉS 14 CM (95/100 G) MÉRETBEN, TIZENKÉT ÍZBEN: -CARNES -FŰSZERES HÚS -ÉDES HÚS MAKKAL -CSIRKE -FŰSZERES CSIRKE -TONHAL -SZALÁMI ÉS SAJT -HAGYMA ÉS SAJT -CAPRESE (FRISS PARADICSOM, MOZZARELLA ÉS BASILIKUM) -ROQUEFORT -SPENÓT ÉS BECHAMEL -KUKORICA AZ EMPANADÁINK FAGYASZTOTT ÁLLAPOTBAN ÉRKEZNEK, ÉS FRITŐZÉSRE, VALAMINT SÜTÉSRE IS ALKALMASAK, ANÉLKÜL, HOGY FEL KELLENE OLVASZTANI ŐKET. 24 VAGY 48 DARABOS DOBOZBAN (ELVÁLASZTÓKKAL ELLÁTOTT BLISZTEREKBEN) KAPHATÓK A 14 CM-ES KISZERELÉSŰEK, MENT A 30 DARABOS DOBOZBAN (12 CM) SZÁLLÍTÁS EGÉSZ EURÓPÁBA...
Portfólió (29)
Finnország, Turku
...Fűszeres jegyeivel a Roquefort Papillon elegánsan egyensúlyoz a puhaság és a morzsolhatóság között. Ez a nyers juhsajtot természetes barlangokban érlelik, és egyenesen a Dél-Franciaország vidéki tájára repít. Súly: 100g...
Portfólió (177)
Franciaország, Creissels
A sajtosipari berendezések tervezője és gyártója, Roussel Inox folyamatos figyelemmel készíti el az Ön igényeinek megfelelő berendezéseket. Tudásunk szilárd alapokon nyugszik a sajtkészítők szakmájában, amelyet Franciaországban és nemzetközi szinten is a szakemberektől finomítottunk. Szeretné megújítani gépeit, növelni a termelési kapacitását, létrehozni a saját műhelyét? Közösen meghatározzuk, ...
Portfólió (45)
Spanyolország, Madrid
...A kék sajt kiválósága. A Castello® Danablu a hagyományos dán kék sajt, amelyet intenzív, enyhén sós íze jellemez. Kék sajt kedvelőknek! A DANABLU egy dán IGP (Védett Földrajzi Jelzés) sajt, így a dán kék sajt kiválóságát képviseli. A Castello® Danablu 2 kg-os blokk formátumban kapható a vendéglátóipar számára. A hagyományos Castello® Danablu aperitifként, pizzán, tésztás ételekben, salátákban vagy szószokhoz is felhasználható.
Portfólió (9)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: Francia eredetű búzaliszt, vaj, búzasörélesztő, 14,32% roquefort (nyers juhtej, só, oltóanyag, tejsavbaktérium, penicillium roqueforti), só, 0,22% kakukkfű. Tápérték 100g-ra: Energia 1999 Kj, 480 Kcal, zsírok 34g, ebből telített zsírsavak 24g, szénhidrátok 36g, ebből cukrok 0,9g, fehérjék 7,6g, só 0,68g.
Portfólió (109)
Franciaország, Auxerre
...{"Nez":"érett szeder, mangó és sárgadinnye illatai, cédrusfa, narancsvirág, kandírozott gyömbér és péksütemények árnyalataival","Accord metvin":"aperitif (sült libamáj és trüffel lé), előétel (friss fügék libamájjal töltve), főétel (sütőtök a sauternes-ben), sajt (roquefort)","Appellation":"Sauternes","Conditionnement":"6 palack 75cl-es kartonban","Le conseil de l'œnologue":"10-13°C-on tálalni...
Portfólió (190)
Franciaország, BRIE
... szósz felhasználása Mivel a cheddar az egyik legkeresettebb sajt a világon, a cheddar szósz felhasználása rendkívül változatos. Gyakran megtalálható szendvicsekben, mint például hot-dogokban vagy hamburgerekben, de mexikói ételeken is, mint a nachos, taco vagy tortilla.
Portfólió (10)
Franciaország, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses a Gaillac kifejezésének esszenciája: eredeti szőlőfajták, szép textúrák, mindez frissességgel. A vörösborok fűszeresek és gyümölcsösek, míg a fehérborok ásványosak és finoman citrusosak. A Château Enclos des Roses fehér édesbor egy Sauvignon és Mauzac házasítás, amelyet sok finomsággal érleltek fahordóban. Egyszerűen egy nagyszerű bor. Tökéletesen kíséri a libamáj vagy a „sajt”: a roquefort. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Région: DÉL-NYUGAT Szín: Fehér Szőlőfajták: Sauvignon – Mauzac Módszer: Bio átalakítás Jellemző: Édes Tartalom: 75cl Évjárat: 2018...
Portfólió (100)
...Minden sajt a COMTOISE-tól származik, és különösen az alábbi fajtákkal dolgozunk: emmental, kék, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, kecskesajt, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. A COMTOISE több mint 4500 m2-en található, és egy korszerű, csúcstechnológiás gyártóeszközzel rendelkezik, amely garantálja ügyfeleink számára Franciaországban és nemzetközi szinten a kapacitást...
Belgium, Mol
A Gevers széles sajtválasztékot kínál különböző országokból; belga (Maredsous, Chimay, Passendale, Postel apátsági sajt), holland (Beemster sajt, Gouda, Leerdammer, Oudendijk, Noord Holland, Goudakaas, Westlite, Edammer), francia (Boursin, Brie, Camembert, kecskesajt, Munster sajt, Roquefort, Rambol), görög (Feta), svájci (Appenzeller, Gruyère, Emmental), olasz (Mozzarella, Gorgonzola, Mascarpone...
Franciaország, Roquefort
A 1906-ban alapított GABRIEL COULET családi vállalkozás generációról generációra öröklődik. A cég juhsajtot, a Roquefort-t készít, és széles választékot kínál a sajtokból. A minőség és a szakértelem érdekében a sajtok pontos gyártási folyamatot követnek. A minőség bizonyítékaként a GABRIEL COULET Roquefort-ot rendszeresen díjazzák francia és európai versenyeken.
Franciaország, Roquefort Sur Soulzon
...1906 óta a PAPILLON sajtműhely a sajtok előállítására specializálódott. A sajtműhely Roquefort sajtot, tiszta juhsajtot és BIO olívaolajat is termel. A minőség garanciájaként a PAPILLON vállalat számos tanúsítvánnyal rendelkezik, mint például az "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Eredetvédett Megjelölés" és "Biológiai Gazdálkodás".
Franciaország, Rodez
...A BAYLE INDUSTRIES egy olyan vállalat, amely juh- és kecskeállattenyésztéshez szükséges berendezések gyártására és forgalmazására specializálódott. A cég a juhtej-termelés szívében található, amely a Roquefort sajt előállításához szükséges, és jelentős szerepet játszik a juh- és kecskeállattenyésztési technikák fejlődésében. A társaság több szabadalommal rendelkezik, valamint ultramodern gyártási eszközökkel bír. Ezen kívül a BAYLE INDUSTRIES 7/24 karbantartási szolgáltatást biztosít.
Franciaország, Roquefort Sur Soulzon
Franciaország, Roquefort Sur Soulzon
Franciaország, Roquefort Sur Soulzon
Franciaország, Roquefort La Bedoule
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play