Franciaország, Sarrola-Carcopino
A Salaisons Joseph Pantaloni, Ajaccio közelében található kézműves húsáru gyártó, nagy mennyiségben értékesít a szakembereknek, valamint közvetlenül a magánszemélyeknek. A korzikai termékek gyártójaként a Salaisons Joseph Pantaloni a régió kézműves termékeit helyezi előtérbe. A Salaisons Joseph Pantaloni minőségi korzikai húsárut és kolbászokat gyárt, kizárólag francia húsból, a hagyományok tiszt...
Portfólió (8)
Franciaország, Laissac
...Húsos tál, amely 6 Popine felvágottat tartalmaz. Körülbelül 86g felvágott személyenként. 3 hónap szobahőmérsékleten való tárolás nyitás előtt. Nitritmentes felvágott, amelyet a Laissac-i műhelyünkben készítünk, Aveyronban. Hagyományos kézműves gyártás, kizárólag 3 összetevőből: sertés vagy marha, Guérande só, Kampot IGP bors Kambodzsából. A felvágott tál 2 Popine kolbászból, 3 Popine lonzóból, coppa-ból és/vagy sonkás dióból, valamint 1 Popine Aubrac szárított marhából áll. A Popine-okkal élvezze az eredeti aperitif tálat! Minőségmegőrzési idő: 90 nap Származás: Laissac, Aveyron Súly: 430g...
Portfólió (29)
Franciaország, Castelnaudary
...Vákuumcsomagolt száraz sertés hasaalja 100% házi készítésű Hozzávalók: sertés hasaalja, só, bors, provence-i fűszerek. Baconkockákhoz vagy vékonyra szeletelve és grillezve, hogy fokozza a tojásrántottát vagy tükörtojást. 19,35 €/kg A termék minimális nettó súlya: 400 g.
Portfólió (37)
Franciaország, La Fouillade
...Minden sertésünk Biológiai Gazdálkodásban tanúsított. Gabonákkal etetjük őket, amelyek tanúsított AB minőségűek, és a mi farmunkról származnak. A sertés zsírunk 180g vagy 350g üvegben van csomagolva. Laktózmentes és nitrites sótól mentes. Fogyaszthatósági idő: minimum 1 év.
Portfólió (11)
Franciaország, Carquefou
...* Terrinek: Kacsa máj terrine girolles gombával, sertés pofa terrine kacsamáj darabokkal girolles gombával, borjúhús terrine morille gombával. * Régi módszerrel készült fehér kolbász gombával, májjal, lazaccal, Szent Jakab kagylóval Téli termékcsalád: * Régi módszerrel készült kolbász: Toulouse-i kolbász * Fél sózott: lábszár, has, váll * Régi módszerrel füstölt: kolbász, lábszár, has, váll...
Franciaország, Olonne Sur Mer
...limousin marha, limousin borjú, francia sertés, bárány, ló és Challans-i baromfi. Az étlap és a menük a szezonok ritmusában változnak. A catering helyi termelőkkel dolgozik együtt, és friss alapanyagokból készít hagyományos ételeket. Választhat többféle húscsomag közül (marha, borjú, sertés, baromfi és vegyes), büfé (zöldségek, saláták, tabbouleh, pástétom/rillette, felvágottak válogatása, köretek, többféle hús és sajttál), valamint több meleg étel, grillezett ételek és köretek közül.
Franciaország, Ploeren
Független kisvállalkozás, amely friss húsok és friss húsdarabok értékesítésére specializálódott közösségek számára. Csak francia eredetű húsok (kivéve a bárányt). Rövid ellátási lánc marha, borjú és sertéshús esetében. Hús közvetlenül francia vágóhidakról. Baromfi és felvágott kereskedelem (francia eredet). Szállítás saját magunk által egész Bretagne területén. Közbeszerzési pályázatok nyertese. Közétkeztetési csoportok és beszerzési szövetségek referenciája.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play