Franciaország, Laissac
...A lonzo, más néven lomo vagy lonzu, egy szárított sertéshús. Ez a kézműves lonzo a Laissac-i hentesüzletünkben készül, az Aveyron régióban. Csak 3 összetevőből áll: sertésfilé, Guérande só és Kampot IGP bors Kambodzsából. Ez a szárított hús 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. Ideális a hidegtálakhoz, a lonzo egy nagyon alacsony zsírtartalmú felvágott, amely jól illik a coppához, a kolbászhoz...
Portfólió (29)
Franciaország, La Fouillade
Büszkék vagyunk arra, hogy biogazdasági termékeket állítunk elő, különösen sertéshús és sör formájában. Minden sertésünket ezen normák szerint neveljük, kizárólag a saját gazdaságunkból származó, tanúsított biogabonákból álló takarmányt kapnak. A jólétük a középpontban áll, kényelmes körülmények között élnek, szalmával bélelt istállókban, és külső hozzáféréssel is rendelkeznek a fejlődésük érdekéb...
Portfólió (11)
Franciaország, Castelnaudary
...Francia lencsék, kacsazsír, Franciaországból származó comb, Franciaországból származó sertésszalámi, Franciaországból származó sertéshús, bőr, főtt lé, fokhagyma, paradicsom, só, bors, fűszerek. SZAKÁCS TANÁCSA: Úgy döntöttem, hogy a lencsét Cassoulet módjára készítem el. Egyszerűen csak melegítsem fel egy földedényben a sütőben, ahol hozzáadok egy fél pohár vizet. Egy Minervois borral és enyhén fokhagymás zöldsalátával fogyasztom. A legenda szerint, ha január 1-jén fogyasztjuk a lencsét, egész évben pénzt hoz nekünk. Ha minden hónap elején fogyasztjuk, vasat hoz nekünk.
Portfólió (37)
Franciaország, Dijon
A Dijon-i Püspöki Házban, a 9 bis Boulevard Voltaire címen található Ciel et Terre Bolt 2021 márciusában nyitotta meg kapuit, hogy vallási könyveket, monasztikus hagyományokból származó termékeket, valamint vallási tárgyakat kínáljon a dijoniaknak és szomszédaiknak. Az egész Franciaország területéről dolgozunk együtt kolostorokkal és apátságokkal. Ma közel 40 különböző vallási intézménnyel működün...
Portfólió (10)
Franciaország, Rungis Cedex
A hús és friss belsőségek kereskedelmére specializálódtunk marhahús, borjúhús, bárányhús és sertéshús terén, valamint globális marhahús és különleges húsok terén. Ajánlatunk a vásárlóink igényeihez igazodik, hogy a legjobban megfeleljünk a hentesek, felvágott árusok, vendéglátók, a nagykereskedelem és az éttermek szükségleteinek. Szoros együttműködésünk a beszállítóinkkal lehetővé teszi, hogy...
Portfólió (7)
Franciaország, Ploeren
Független kisvállalkozás, amely friss húsok és friss húsdarabok értékesítésére specializálódott közösségek számára. Csak francia eredetű húsok (kivéve a bárányt). Rövid ellátási lánc marha, borjú és sertéshús esetében. Hús közvetlenül francia vágóhidakról. Baromfi és felvágott kereskedelem (francia eredet). Szállítás saját magunk által egész Bretagne területén. Közbeszerzési pályázatok nyertese. Közétkeztetési csoportok és beszerzési szövetségek referenciája.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play