Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... természetes marhabél. 100% természetes összetevők. Nincsenek mesterséges E-kódok. Tömeg: 0,280 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincsenek korlátozások. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5 °C alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15 °C - 18 °C. Elkészítési folyamat: Kiválasztás, darálás, gyúrás, töltés és érlelés. Hozzávalók: Ibériai makkal táplált sertéshús, só, cukrok, természetes fűszerek, növényi fehérje. Tömeg: 0,280 kg...
Portfólió (43)
Franciaország, Laissac
...A lonzo, más néven lomo vagy lonzu, egy szárított sertéshús. Ez a kézműves lonzo a Laissac-i hentesüzletünkben készül, az Aveyron régióban. Csak 3 összetevőből áll: sertésfilé, Guérande só és Kampot IGP bors Kambodzsából. Ez a szárított hús 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. Ideális a hidegtálakhoz, a lonzo egy nagyon alacsony zsírtartalmú felvágott, amely jól illik a coppához, a kolbászhoz...
Portfólió (29)
Olaszország, Fidenza
...Sertéshús alapú felvágott, amely kizárólag Langhirano területéről származik. A sertés nyakából származó hús, természetes bélbe kézzel töltve és legalább 90 napig érlelve, édes és kellemes ízű, és főszereplője a hidegtálaknak és az aperitifeknek.
Portfólió (54)
Belgium, Woluwe-Saint-Pierre
...Az M-S szolgáltatásoknál ínycsiklandó választékot talál, mint például a puha bárányhús, a minőségi marhahús, halal lehetőségek, ízletes nyúl, prémium bárány és kiváló minőségű sertéshús. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legmagasabb minőségű húsárukat kínáljuk, hogy minden ízlést kielégítsünk. Fedezze fel a különbséget kivételes hús- és felvágott választékunkkal.
Portfólió (4)
Olaszország, Martina Franca
...A Salsiccia Martinese egy tipikus olasz felvágott, amely a pugliai hagyományok szerint készül, magas minőségű húsból és helyi fűszerekkel ízesítve. Ez a felvágott ízletes és aromás ízével jeleskedik, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy önállóan fogyasszuk, vagy egy felvágott tál részeként. A salsiccia martinese egy kézműves termék, amely hagyományos módszerekkel és eredeti hozzávalókkal készül. Egyedi íze és kézműves feldolgozása miatt a pugliai gasztronómia kiválóságának számít.
Portfólió (29)
Franciaország, La Fouillade
Büszkék vagyunk arra, hogy biogazdasági termékeket állítunk elő, különösen sertéshús és sör formájában. Minden sertésünket ezen normák szerint neveljük, kizárólag a saját gazdaságunkból származó, tanúsított biogabonákból álló takarmányt kapnak. A jólétük a középpontban áll, kényelmes körülmények között élnek, szalmával bélelt istállókban, és külső hozzáféréssel is rendelkeznek a fejlődésük érdekéb...
Portfólió (11)
Franciaország, Castelnaudary
...Francia lencsék, kacsazsír, Franciaországból származó comb, Franciaországból származó sertésszalámi, Franciaországból származó sertéshús, bőr, főtt lé, fokhagyma, paradicsom, só, bors, fűszerek. SZAKÁCS TANÁCSA: Úgy döntöttem, hogy a lencsét Cassoulet módjára készítem el. Egyszerűen csak melegítsem fel egy földedényben a sütőben, ahol hozzáadok egy fél pohár vizet. Egy Minervois borral és enyhén fokhagymás zöldsalátával fogyasztom. A legenda szerint, ha január 1-jén fogyasztjuk a lencsét, egész évben pénzt hoz nekünk. Ha minden hónap elején fogyasztjuk, vasat hoz nekünk.
Portfólió (37)
Belgium, Bruxelles
Mi egy élelmiszeripari termékek, fagyasztott áruk és FMCG (pelenkák, ragasztószalag,...) exportáló kereskedelmi vállalat vagyunk. Jelen vagyunk Európában és Afrikában. Az évek során jelentősen bővítettük termékkínálatunkat és kiterjesztettük elosztóhálózatunkat, hogy ügyfeleink örömére szolgálhassunk. Az egész Szaharától délre eső Afrikában exportálunk, mezőgazdasági/gyári ellenőrzéssel (EU, Ameri...
Portfólió (26)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...Darálthús vagy felvágott hús keveréke, sóval, paprikával és fűszerekkel ízesítve, gyúrt és természetes sertésbélbe töltve (60/65-ös kaliber és 35-55 cm közötti hosszúság), amely érlelési-szárítási folyamaton ment keresztül. Referencia: l0003...
Franciaország, Dijon
A Dijon-i Püspöki Házban, a 9 bis Boulevard Voltaire címen található Ciel et Terre Bolt 2021 márciusában nyitotta meg kapuit, hogy vallási könyveket, monasztikus hagyományokból származó termékeket, valamint vallási tárgyakat kínáljon a dijoniaknak és szomszédaiknak. Az egész Franciaország területéről dolgozunk együtt kolostorokkal és apátságokkal. Ma közel 40 különböző vallási intézménnyel működün...
Portfólió (10)
Olaszország, Marciano Della Chiana
... megkülönböztethető illatát. Ennek a felvágottnak az ősi eredete a toszkán területen található, ahol már a középkorban is használták a vad édesköményt a bors helyettesítésére, amely abban az időben sokkal drágább és nehezebben beszerezhető volt. A Finocchiona kifejezés több olasz szótárban és enciklopédiában is szerepel 1875 óta. Ezek között megtalálható a neves Treccani is, amely a toszkán tipikus felvágott definíciójával társítja.
Portfólió (10)
Olaszország, Mesoraca
... klasszikus "kolbászkötél". Az érlelés szabályozott páratartalmú és hőmérsékletű környezetben történik, legalább 45 napig. Előételként és első fogásként (pl. rakott tészta) ajánlott. Kategória: Calabrai felvágottak SÚLY: 300/350 Súly: 0.300 kg Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: Dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Franciaország, Rungis Cedex
A hús és friss belsőségek kereskedelmére specializálódtunk marhahús, borjúhús, bárányhús és sertéshús terén, valamint globális marhahús és különleges húsok terén. Ajánlatunk a vásárlóink igényeihez igazodik, hogy a legjobban megfeleljünk a hentesek, felvágott árusok, vendéglátók, a nagykereskedelem és az éttermek szükségleteinek. Szoros együttműködésünk a beszállítóinkkal lehetővé teszi, hogy...
Portfólió (7)
Olaszország, Ginestreto-Pesaro
...rendkívül ízletes és zamatos termékeket eredményez. A sertéshús feldolgozásának hagyománya három generációra nyúlik vissza. A piaci igények figyelembevétele, a minőség és az érlelés különös gondozása, valamint a természetesség, együtt a gyors és precíz szolgáltatással, a mi erősségeink.
Franciaország, Ploeren
Független kisvállalkozás, amely friss húsok és friss húsdarabok értékesítésére specializálódott közösségek számára. Csak francia eredetű húsok (kivéve a bárányt). Rövid ellátási lánc marha, borjú és sertéshús esetében. Hús közvetlenül francia vágóhidakról. Baromfi és felvágott kereskedelem (francia eredet). Szállítás saját magunk által egész Bretagne területén. Közbeszerzési pályázatok nyertese. Közétkeztetési csoportok és beszerzési szövetségek referenciája.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play