Franciaország, Ducy-Sainte-Marguerite
...A Calypso egy brut cider, határozott és következetes. Az illata finom, és kóstolásra csábít. A színe szalmasárga. Az íze, amely kissé szigorú, egy testes és kevésbé édes cidert tár fel, amelyet egy frissítő és sós lecsengés követ. bruttó súly: 1340g 6-os karton súlya: 8,5kg...
Portfólió (57)
Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
...Halvány szín ezüstös reflexekkel. Citrus és friss fehér húsú gyümölcsök (körte, őszibarack) jegyei. Friss és aromás, az íz savanykás, sós lecsengéssel.
Portfólió (60)
Franciaország, Le Sen
...A finom parfümériában ez az abszolút enyhén sós tengeri jegyeket ad, de bőr, édesgyökér és barna dohány illatokat is felfed. Emellett szénát, füstöt és diót idéz elő. A Fucus abszolút megfelelő összetevő lehet egy hab alap létrehozásához. Ref:P00548337000...
Portfólió (93)
Franciaország, Epernay
...Egy fából készült doboz, amely egy üveg bort és édes vagy sós aperitifokat tartalmaz, személyre szabható. (Ref. sk421) A fából készült doboz részletes információi Egy személyre szabható fából készült doboz, amelyen lézergravírozás vagy szitanyomás (szín hozzáadásához) található.
Portfólió (32)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...A bor: Itt egy nagyon szép, kedvező árú rosé, amely kifejezi Cécile és Fréderic, a Perdrix-Lasouche birtok tulajdonosainak minden befektetését a szőlőültetvénybe és a borászatba. Felfrissítő és enyhén sós, gyönyörű citrusos jegyeket (citrom, grapefruit), őszibarackot és egy csipet epret mutat. Igazi élvezetes rosé, de egyben minőségi választás a napos estéitekhez! Tartalom: 75cl Típus: Rosé bor Szőlőfajták: 60% Grenache, 30% Syrah, 10% Vermentino IGP: Cévennes Tartósítás: Azonnal fogyasztható, és 2025-ig eltartható Szerviz hőmérséklet: 8-10°C...
Portfólió (321)
Franciaország, Paris
...Rövid leírás: A sügér ikra, más néven "boutargue", egy prémium mediterrán delicatessz. Ez a szárított és sózott sügér tojás. • Textúra: Szilárd és enyhén rugalmas textúrájú. • Íz: A poutargue íze sós és intenzív, hangsúlyos tengeri jegyekkel. Néhányan umami ízként írják le, amely a kaviárra emlékeztet. • Kulinaris felhasználás: A poutargue-t általában vékonyra szeletelik, és önállóan vagy pirítósokkal, salátákkal vagy más ételekkel tálalják.
Portfólió (29)
Franciaország, Montenay
... párhuzamosan a perikarpiuma (a zöld, bolyhos és húsos bőr, amely védi a héjat) a világos zöldből rózsaszín-lila színre változik, amikor a gyümölcs megérik. A finomság és a diszkrét ízjegyek a VIJAYA Sós Pirított Héjas Pisztácia jellemzői.
Portfólió (123)
Franciaország, Illkirch-Graffenstaden
...TRADICIONÁLIS ÍZEK Citrom Vanília Eper Narancs Kávé… Különleges aromás jegyek: rózsa, ibolya, lótusz, bőr, nugát, stb. Összeállítások: sárgabarack-calisson, áfonya-ibolya, alma-fahéj, karamell-sós vaj, stb. Alkalmazások: italok, tejtermékek, péksütemények, cukrászati termékek, kekszek, cukorkák, csokoládék, diétás termékek, … Minden arománkat kínáljuk folyékony vagy por formájában. A termékek vagy alkalmazások listája nem teljes. ÁRAK ÉS MINTÁK KÉRÉSRE >...
Portfólió (8)
Franciaország, Condom
... kiemelkedett a többi közül. Gyümölcsös illata rózsaszirom árnyalatokkal fedi fel a sós karamell és a piros bogyós gyümölcsök, különösen a málna édességét. A szájban a lecsengés figyelemre méltóan hosszú, lágy bőr, kakaópor és fekete tea ízével. Ez az armagnac lenyűgöző borostyán és réz árnyalatokat bocsát ki, bizonyítva a tiszta érlelését évszázados chais-unkban: francia tölgyfahordókban, amelyeket nem érintett karamell, boisé vagy cukor.
Portfólió (66)
Franciaország, Fretin
...Csomagolás és csomagolóanyag szakértője kartonból, vesszőből, bambuszból és élelmiszer-csomagolásból, már több mint 70 éve. Szépen meg tudjuk alkotni a csomagolást, bármilyen iparágról is legyen szó, különösen a bor és sör, a felvágottak, a sózott húsok, a libamáj termelők, a prémium édes és sós élelmiszerek, cukrászati termékek, sajtok körében.
Portfólió (8)
Franciaország, Paris
...Durum búzadara, Tojás 30%, Piros répa por, Barolo DOCG bor 2%. Nyomokban kagylót tartalmazhat. Körülbelül 3/4 fő részére. 6/7 perc főzés körülbelül nagy mennyiségű sós forrásban lévő vízben. Leöntés és fűszerezés. Javasoljuk, hogy trüffel (fehér vagy fekete), húsos, zöldséges szószt használjon. Egy vörösbor (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) vagy egy fehérbor (Roero Arneis, Gavi di Gavi) a megfelelő területről tökéletes párosítást alkot.
Portfólió (133)
Franciaország, Bron
... inszomniát, természetes antidepresszáns, csökkenti a koleszterinszintet és erősíti az immunrendszert összességében. A sáfrány emellett figyelemre méltó afrodiziákum hírében áll. Akár nyers formában, porrá őrölve, akár főzetként használja, élvezheti a sáfrány jótékony hatásait sós és édes ételeiben egyaránt. A fűszer olyan erős, hogy egy gramm sáfrány elegendő 150 tányér ízesítésére.
Portfólió (20)
Franciaország, Floirac
...Ez a hármas tökéletes lesz a haj, az arc és a test ápolására. A nap, a sós víz vagy a medence víze kiszárította a haját és a bőrét ezen a nyáron. De most már gondolni kell a bőr felkészítésére a télre. Az arc bőre az első, amely ki van téve az időjárás, a hideg és a szél viszontagságainak. A test, amely a ruhák rétegei alatt rejtőzik, feszülő bőrt tapasztal. A hajunk, amely gyakran sapkák alatt...
Portfólió (25)
Franciaország, Auxerre
...KÓSTOLÁS: Ez a pezsgő világos sárga színű, arany árnyalatokkal. Az effervesszencia finom, sok apró buborékból áll. Az illata összetett, a pohárban folyamatosan fejlődő aromákkal. Fehér gyümölcsök jegyeit idézi, majd citrusos árnyalatokkal, amelyeket egy finom füstös tónus kísér. A szájban a bor tökéletes egyensúlyt mutat a friss ásványi és sós ízek, valamint az aromás érettség között. Finom fűszeres és fehér gyümölcsös jegyeket találunk benne, amelyeket citromos lecsengés hangsúlyoz.
Portfólió (190)
Franciaország, Pacy-Sur-Eure
... fül, crème brûlée, piros gyümölcsös crumble, mandula darabok, karácsonyi fűszerek, tonkabab, tiltott gyümölcs, zabtej – méz, nyalóka, málnás & ibolya macaron, madeleine, eper malabar, méz, mojito, ínycsiklandó áfonya, nugát, nutella, mézeskalács, pirítós, breton palacsinta, panettone, őszibarack – tejszínhab, pina colada, pisztácia, szerelem alma, pattogatott kukorica, eper pop, praliné rocher, spéculoos, almás pite, tatin pite, tutti frutti, vanília – fahéj, vanília – eper, forralt bor karácsonyra...
Portfólió (23)
Franciaország, Toulon
...100%-ban természetes, 96,9%-ban bio, Franciaországban készült és az egész család számára alkalmas, a Minimális Reparáló Balzsamunk regenerálja, táplálja, helyreállítja és védi a száraz, dehidratált, érzékeny és sérült bőrt. Igazi megnyugtató tapasz, ez a SOS balzsam azonnali alkalmazáskor puhább, kényelmesebb és megnyugtatóbb bőrfelületet biztosít. Minimális összetevők a maximális felhasználás...
Portfólió (191)
Franciaország, Soing-En-Sologne
...Robe vagy soutenu. Friss, ásványos, barackos és finom virágos jegyekkel. A szájban a krémesség és a feszültség közötti tökéletes egyensúly jellemzi. Egy ízletesen sós bor. Domaine: CHÂTEAU DE MERANDE Appellation: AOC CHIGNIN BERGERON Région: SAVOIE Couleur: Fehér Cépages: 100% Roussane Mode de culture: Biodinamikus Caractère: Zsíros Contenance: 75cl Millésime: 2019 Poids: 1 kg...
Portfólió (100)
Franciaország, Nanterre
... hibiszkuszvirág szirmokkal kísérve, mindez egy elegáns és újrahasznosítható dobozba csomagolva, itt van egy természetes, bio és kézműves ajándék, amely készen áll az ajándékozásra. Hogy kifejezze a szeretetét, tanúsítsa a ragaszkodását, vagy egyszerűen csak kedvezzen magának. A szárított hibiszkuszvirágok 100%-ban bio és természetesek: fogyaszthatók! Forró italba áztatva vagy édes vagy sós receptbe keverve, örömet okoznak az ízlelőbimbóknak.
Portfólió (15)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: canistrelli 33% (búzaliszt, fehér bor, pálinka, cukor, sütőpor, só, napraforgóolaj), sós karamell 33% (tejszín, teljes tej, cukor, vaj 11%), csokoládé 33% (kakaómassza, kakaóvaj, szójalecitin emulgeáló, természetes vanília aroma), mogyoró, glutén, diófélék nyomai.
Portfólió (97)
Franciaország, Saint-Loubes
...Egy friss és vonzó bor. Sémillon, Sauvignon Blanc és Sauvignon Gris házasításából származik, limono-homokos talajon, és fehér, egzotikus, valamint sós gyümölcsaromákat kínál. Egyedi kék palackjával elbűvöli a szemet, és arra csábít, hogy élvezzünk egy tál tengeri herkentyűt egy régi kikötő teraszán. Szín: Fehér AOC: Bordeaux Blanc Sec Szőlők: Limono-homokos talaj Borászat: Finom seprőn érlelés tartályban 2 hónapig...
Portfólió (21)
Franciaország, Ascain
...A Txopinondo egy baszk cidreria, amely az almából készült italok előállítására specializálódott. A fő ital a Sagarno, ami szó szerint "alma bor" francia nyelven. Ez a legősibb ital a Baszkföldön, amelynek alkoholtartalma 6 és 7° között mozog. Az étkezés során sós ételekhez ajánlott fogyasztani. Az alma a baszk kultúra gazdagsága az ókortól kezdve. A Txopinondo ezért hagyományos és kézműves...
Portfólió (8)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre