...Annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőséget garantálhassuk, ezt rendszeresen végezzük. Az Akbari pisztácia a leghosszabb pisztáciaváltozat. A pisztácia zöld, és a héja vörösre változik, amikor megérik. Felhasználás: A pörkölt és sózott pisztáciáinkat aperitifként vagy snackként fogyaszthatja. Ezek ízesíthetik a sós ételeket (például tűzoltó rizs pisztáciával) vagy akár a péksüteményeket is. Hűvös, száraz helyen tárolandó. Fedezze fel nyers pisztáciáinkat itt. Zsák: 5Kg Zsák: 20Kg...
Portfólió (45)
Franciaország, Marseille
...Mindenféle szárított gyümölcs kapható: - Héj nélküli - Sózatlan pörkölt - Sózott pörkölt - Szárított gyümölcs keverékek Marseille-i műhelyünkben a szárított gyümölcsöket olaj, aromák, tartósítószerek, adalékanyagok és zsírok hozzáadása nélkül, száraz sütőben pörköljük. A pörkölés után hagyjuk kihűlni őket. Ez a folyamat kiemeli minden egyes szárított gyümölcs aromáját. A termékek kizárólag nagykereskedők, fél-nagykereskedők és forgalmazók számára elérhetők.
Portfólió (145)
Franciaország, Wissous
...együttműködés termékeink népszerűsítésére és láthatóságuk növelésére. A következő termékkategóriákat forgalmazzuk: sós/édes élelmiszerek, italok, alkohol, ínycsiklandó élelmiszerek, friss/fagyasztott/étterem, gyümölcsök és zöldségek, füstölt húsok és baromfi, halak, húsok és kolbászok, véres hurkák, sózott húsok, és még sok más. Ügyfeleink kereskedelmi, vendéglátóipari, nagykereskedelmi, ipari és nagykereskedő szakemberek. A Wissousban, Essonne-ban található csapatunk itt van, hogy válaszoljon kérdéseire és tanácsot adjon termékeinkkel kapcsolatban.
Portfólió (186)
Franciaország, Charmes-Sur-Rhône
Az ANTARTIC II INGRÉDIENTS gyártóegységet 2002-ben hozták létre, hogy technológiai keverékeket biztosítson az élelmiszeripar számára: bevonatok, sózott termékek (pácolt termékek, főtt felvágottak, nyers felvágottak, száraz felvágottak), zselék, marinádák, szószok és szószalapok, aromák, snackekhez való aromák, természetes aromák, kolbász és merguez fűszerek, konyhai segédanyagok, etnikai termékek...
Franciaország, Carentan
...A William & James Társaság Carentanban, Normandiában található. Főként prémium minőségű lazac és pisztráng füstölésére specializálódtak. A teljes halaktól kezdve a füstölt lazac csomagolásáig több nap telik el, amely alatt szigorú válogatás történik, majd következik a száraz sózás, ezt követi az alacsony hőmérsékleten történő füstölés, végül pedig a vékony szeletek késsel való felvágása. Ezek a különböző lépések biztosítják a William & James termékek minőségét, amely kézműves tudásra (Mester Kézműves Címke), frissességre és a nyersanyagok minőségére épül.
Franciaország, Nogent Sur Oise
... sertés alapú specialitás, amely egy egyedi recept szerint fűszerekkel van kombinálva, ami a chorizónk hírnevét adja. Termékeink: Száraz sonka kolbász, Nyak chorizo, Chorizo rudak, Chorizo PP D32 rúd, Szeletelt chorizo, Chorizo kockák, Chorizo darabok, Cular chorizo, Cular chorizo D70, Szeletelt cular chorizo, D 55 vendéglátó chorizo, Vendéglátó PP D55 chorizo, Szeletelt D55 chorizo, Régi sózott coppa...
Franciaország, Ivry Sur Seine
... sózva, a boutargue 6 hónapig eltartható szárazon vagy hűvösen (+6-8 °C). A tenger terméke, a boutargue vagy poutargue „megénekli” az aperitifjeit. Aperitifként egy szép tányér szeletelt darab; a legegyszerűbb, ha a viasz védelmét meghagyjuk. Jó kenyérrel, blinivel vagy natúr ropogós keksszel, vagy egyszerűen csak önmagában! A boutargue erőteljes, sós és jódos íze szívesen párosul egy vodka típusú alkohollal, vagy füge pálinkával (ajánlott a Boukha Bokobsa!), vagy száraz fehérborral, pastisszal, pezsgővel, de vörösborral nem.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play